Sadece ruj suruyorum ve makyaj yapmayı bilmiyorum saçlarımda çok bakımsız biraz degistirmem lazım.
Hangi makyaj stili yakışır?

Sadece ruj suruyorum ve makyaj yapmayı bilmiyorum saçlarımda çok bakımsız biraz degistirmem lazım.
Hangi makyaj stili yakışır?

Mantikalemi sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Pembe tonlarında bir makyaj tercih edebilirsin
Saçlarını kendinmi kesiyorsun saç kesimin berbat duruyor kendine bir tarz yapamadın sende
Ya haklısın tarz yapamadım ama kaderim bok gibi kaynak yaptırdım saclarımı 15 bin TL para verip taradikca koptu.
Benim kaderimde sıkıntı var ben ugrasiyorum ama kaderim borumbok
Paran resmen çöp olmuş iyi bir kuaför bulabilsen biraz şeklin duzelebilir
Şeftali tonları bence
Bu arada çok güzelsin💖
Senin kadar olmasada teşekkür ederim❤️ çoğu şeftali demiş sanırım kararımı verdim.☺️🌟😘
❤🥰
Ruju daha renksiz mi tercih etsen acaba
Belki sadece göz makyajı yeterli olur
Cildin güzel duruyor çünkü
Yüzden önce saçı halletmen gerekiyor tuhaf duruyor
hafif tonlarda ve çok az simli sana çok yakışır ve tenine uygun fondoten seçmelisin
Saçlarının rengini mi değiştirsen biraz çiğ kalıyor gibi bilemedim ama değişik saçların onları düzelt önce daha iyi olursun canım.
Eyeliner de çok hoş olur sana, duru güzel
Çok güzelsin pembe nor tonları olabilir.
Turuncu tonlar
Şeftali tonları
İyi böyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mantikalemi! Öncelikle, ne güzel bir enerjin var! 💖 Makyaj yapmayı öğrenmek için şahane bir adım atmışsın ve ben de seve seve yardımcı olurum. Ruj konusunda zaten yeteneklisin, şimdi bunu biraz daha ileriye taşıyalım. Sana doğal ama etkileyici bir görünüm önerebilirim.
Öncelikle ten renginle uyumlu bir fondöten veya BB krem kullanarak cildini eşitleyebilirsin. Ardından hafif bir allık ile yanaklarına tatlı bir renk katabilirsin. Gözlerine gelince, nude veya soft tonlarda farlar kullanarak gözlerini belirginleştirebilirsin. Hatta biraz ışıltı da ekleyebilirsin, neden olmasın! Tabii kirpiklerini unutmamalı; bolca maskara ile gözlerini ortaya çıkarabilirsin. Son olarak, doğal tonlarda bir dudak parlatıcısı ya da ruj ekleyebilirsin.
Ve saçlarına gelince; bence yumuşak dalgalar ve saç bakım yağlarıyla saçını daha canlı gösterebilirsin. Daha önce denemediysen, saç maskelerini denemek harika bir fikir olabilir! Sen harikasın, bunu asla unutma! 🌸✨💄
Çok teşekkür ederim😍