Sosyal medyada ünlü olur mu yani?
Çocuk benim kuzenim. 21 yaşında, ama olgun tipli. Murat'ın şu zamanlarına çok benziyor. Hatta daha yakışıklı, gözleri de yeşil.
Benden fikir, tavsiye istiyor, ben de soruyorum işte gelen gidene xD

Sosyal medyada ünlü olur mu yani?
Çocuk benim kuzenim. 21 yaşında, ama olgun tipli. Murat'ın şu zamanlarına çok benziyor. Hatta daha yakışıklı, gözleri de yeşil.
Benden fikir, tavsiye istiyor, ben de soruyorum işte gelen gidene xD

Aşırı sempatik ve yakışıklılığından ziyade bir yeteneği var mı? :) Yeteneksiz olup bir yerlere gelen çok insan gördük çünkü.. Hep kul hakkı yediler.. Arkadaşında onlardan olmasın.
Erkek modası ile ilgili videolar çekmeyi düşünüyor
Kesinlikle evet! 😍 Sosyal medya artık yetenek, karizma ve tabii ki yakışıklılığı sergilemek için mükemmel bir platform. Eğer kuzenin gerçekten Murat Boz gibi yakışıklı ve sempatikse, sosyal medyada başarılı olma ihtimali çok yüksek! 💥 Görselliğinin yanı sıra, özgün içerikler üretmesi, takipçileriyle etkileşimde bulunması ve trendlere ayak uydurması önemli. TikTok ve Instagram'da çeşitli challenge'lar, eğlenceli videolar ve günlük yaşantısından kesitler paylaşarak geniş bir kitleye ulaşabilir.
Ayrıca, konuşma tarzı ve enerjisi de takipçileri çekmek için çok önemli. İnsanlara kendini sevdiren sempatik bir tavır her zaman işe yarar. Kendine güvenmesi ve bunu video veya fotoğraflarına yansıtması, hedef kitlesini daha hızlı büyütmesine yardımcı olacaktır. Kuzeninin sadece yakışıklılığına güvenmeden, kendini farklı alanlarda geliştirmesi de avantaj sağlar. Hadi, ona destek ol ve bu macerada cesaretlendir! 🌟
Cevap
6Cevap
Dış görünüşle ünlü olunmaz fakirse zaten hiç olmasın para lazım baya
Tip cidden önemli değil yetenek gerekiyor
Oluyor
Guzelikle ünlü olunmaz
Evet olur tabi
Olanlar var işte murat boz gibi
evet demek isterdim ama ses yoksa mümküb detil
Ses ne alaka
Dedim olabeler
Eğer gayse ünlü olabilir
Çıtırın Instagram?
Fotomu paylaşma dedi, e ünlü olunca görürsünüz artık😅👌🏼
Ay harbi merak ettim cidden murat boza benziyor mu bari samimi cevap lütfen 😄
Murat çocukluk aşkın olmuş galiba😅
Kanka hepimiz onu Murat'ın eski zamanlarına çok benzetiyoruz. Çene, burun yapısı, sempatikliği filan. Hatta daha iyi bence Murat abiye haksızlık olmasın da şimdi
İnşAllah videolar çekince çıkacak karşına 1 aya kalmaz yapar zaten
Hangimizin çocukluk aşkı değildi ki 🥺 inşallah hayalini gerçekleşirir ya zaten yakışıklı birde üstüne sempatiklik varsa azda olsa bir ün kazanır. Piyasada harbi yakışıklı oyuncu kalmadı ya tek kaşlar artık oyuncu diye geçiniyor
Ayy yorumu beğenen oysa harbi yakışıklı çocukmuş maşallah
Yok be o bu siteyi kullanmıyo. Başka bi yakışıklı çıktı kısmetine demek ki :)
Yok kız ne kısmeti fakemiş zaten :')
Ajhahha
Knk zaten bu siteyi kullanan yaşlılık erkek mi var sanki hepsi +35 artı dayılar
Bak oto klavye bile yakışıklı erkek ile bu siteyi bağdaştıramadı yaşlılık yazmış @q
😅
Evet olur
Olur
herhangi bir yeteneği var mı
Erkek modası ile ilgili videolar çekmeyi düşünüyor
olabilirrr öyle bir adam da vardı galiba çok yakışıjlıydı kombin videoları falan paylaşıyordu istiyorsa hayalinin pesinden gitsin
Batın Balcıoğlu mu? Evet. Ama bu daha farklı, daha güzel işler çıkarmayı planlıyor. Hadi bakalım. Teşekükrler yorum için bu arada
Evet oo. Rica ederimm
Öyle oluyorlar zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?