Bacağını çok pis vurmuşsun, ilk vurduğun dakika buz koymuş olsaydın bu hale gelmezdi. Şimdi ise kılcal damarlar çatlayıp iç kısmı kan doldurduğu için görüntü böyledir.
Ne yazdık ki kendiliğinden geçene kadar biraz gözüne takılacaktır.
Bir Doktora gidip merhem yazdırmanı tavsiye ederim, iyileşmesine daha iyi yardımcı olabilir.
1 gün geçti diyorsun üzerinden, daha vurduğun ilk dakika insanlar neden buz koyar? Bu hale gelmesin diye, morarıp şişmemesi için buz konur. üzerinden 1 gün geçtikten sonra zaten geç kalınmıştır. 1-2 ay sürmez diye tahmin ediyorum, yani 10 gün içinde belirgin bir şekilde azalması lazım. Dayak yediğini kanıtlamaz bu, nereye vurduğunu da bir söylersen daha iyi olur.
Görüntüsü tamam peki acısı ve şişliği ne zaman geçer sence? 3 günlğl rrapor aldım belim ağrıyor diye ama canım çok yanıyor şu an 3. gğmdde geçmez gibi. Çarpmadım darp edildim polis çağırırlar diye doktora diyemedim zaten belim de bacaklarım da aynı durumda belim fıtıktı zaten artık belimi kullanamam bitti işi. Doktoruz halletmem lazım
Geçmiş olsun, bana kalırsa Polis çağırsınlar, darp raporu da al ve adli yollara başvur derim. Yok ben adli istemiyorum dersen de ayağım burkuldu merdivenden yuvalandım dersin, basamaklar her yerime battı. Evde geçer dedim ama biraz fazla acıyor, geç kaldığımın farkındayım dersin. Bana kalırsa da ilk yorumumda hem fikirim.
Ama burada bitirmedim resimledim mesleğimi elime alır almaz şikayet edeceğim. Belime üzülüyorum daha gencim ben. Ne yapmak mantıklıydı sende bu durumda?
Yorum yapmamak değilde kesin konuşulan şeeyler başka gelir. Ben kesin böyle yapardım tarzı.. Abi gözüyle fikir verirsen çok mutlu olurum yalöa büyüksün benden diye sormak istedim
Anladım ben de zaten o maksatla yorum yaptım ama şimdi işin içinde olmadığım için eksik anlatımlarla ben doğru bir karar veremem ki. Baban seni neden dövdü? bilemiyorum Baban niye öyle cümleler etti onu da bilemiyorum. Yaa sen suçlu baban doğruyu yaptıysa onu da bilemiyorum (ama fena dövmüş böyle olmamalıydı) Baban kötü biriyse onu da bilemiyorum, sonuçta eline bakıyorsunuz. Ben şimdi polislik davasını geçtim. Senin yapacağın Doktora yalan söylemek Kendimi yalan uyduran gibi hissetmeye başladım. Bir şekilde ya doktora yalan söylersin, ya da parasında sıkıntı yok ise bir eczaneye gidip vücudundaki morlukları göster Eczacı kişi tüm ilaçların prospektüsünü aklında tutuyor onlar sana merhem verebilir. Reçetesiz biraz pahalı olur o kadar. Böyle bir dene istersen ama onlara da yalan söylemen lazım.
Güzel kardeşim benim ebeveynlerim de söylerdi ki sen de anne baba olunca anlarsın diye. Evet baba olunca anlıyorsun. Kızma ama sen bir kız çocuğusun, sen erkeklere göre başın daha çok derde girebilir. seni korumak amaçlı evde erken olmanı istemiştir. Kapıdan girdiğinde keşke daha alttan cevaplar verseydin böyle olmazdı sanırım. Konu uzadı ama baban sana değer verdiği için vurmuş gibi anlattığından anladığım. dedim yaa burada çat pat konuşmayla her sefer farklı yorum yapabilirim. edindiğim bilgiler bana yön verir
Ben ona da hak veriyorum adam etmek için yaptım dedi. Babası da yapmış zamanında ona senin yaşındayken çok öfkelenöiştim ama çocuk sahibi olncs anlaadım ki en doğrusunu yapmış tamam o na hak verdim ama resme bak Allaah aşkına belim bacağımın 4 farklı yeri bu morluklar. İle dolu. Affedersin ama biisii ile bir şey yapmadım hak etmedim bu dayağı. Affetmicem anlamıcam da onu erkek kardeşim e bir fiske vurmadılar tüm gün sokakta
Nasrettin hoca günün birinde çocuğun eline su testisi verip suya göndermiş, bir de çocuğu dövmüş ki testiyi kırmasın diye. Onu gören komşuları, yaa hocam çocuk testiyi kırmadı ki zaten neden dövdün çocuğu? Hoca da zaten kırdıktan sonra kıymeti kalmaz ki. Önce döveceksin ki o da kırmaya cesaret edemesin. Bu fıkradan bir şey çıkarabildin mi?
Çıkardım tabiki haklısın ama resimde ki ve anlattışık gibii belimde sıkıntı vaarkeen bu denli dövğlmem ssvunulabşkir değil sanki ben i çok sır dövdüler annen ile birlikte
Sana verebileceğim akıl, git çık babanın karşısına, babaaa bana niye bu kadar acımasızca vurdun ki deyip ağlamaya başla. Hiçbir ana baba çocuğunun göz yaşına dayanamaz. Anca bu kadarını diyebilirim sana. Tamam bu bana bir ders oldu, bir daha yapmıycam dersin özür dilersin. onlar dan çareyi bekle derim ancak.
Merhaba! Canım, bu tür morluklar gerçekten can sıkıcı ve acı verici olabilir. Buz uygulaması ilk 24 saat içinde şişliğin ve morluğun azalmasına yardımcı olabilir, bu yüzden denemelisin. Buzu havluya sararak uygulaman cildine zarar vermemesi açısından önemli. 🧊❄️
Ayrıca, bolca dinlenip, bacağı yüksekte tutmak da şişliği azaltmaya yardımcı olabilir. Morluk için arnika jeli gibi doğal ürünler de etkili olabilir ama öncesinde mutlaka doktoruna danışmalısın. 🌿 Unutma, acı devam ederse veya durum kötüleşirse bir sağlık profesyoneline başvurmak her zaman en iyisidir. Geçmiş olsun! 💪💜
Babam yaptı maalesef yatırdı tekme attı defalarca. Belim fıtıktı dememe rağmen oraya da yaptı aynısını. Belimden kestim ümidi bitti benim belim artık. Tek suçum akşam 20.30 21 de eve dönmendi
3 günlük rapor aldım m işe gitmem lazım ayakta olacağım tüm gün. Babam tehdit etti gidersen işten de okulundan da alırım diye yaksan söyledim 3 gün yaazdılaar dinlenmeyi napayım