Ağrılı bi ameliyat değil demi
Yaşadığım şehir çok küçük devlet hastanesine gidicem sizce fiyat ne kadardır uygun fiyatlı mı?
Yaşadığım şehir çok küçük devlet hastanesine gidicem sizce fiyat ne kadardır uygun fiyatlı mı?
Ben de yakında olacağım, ilk önce ablam oldu; evet ablamı deneme tahtası yaptık 😂😂. Neyse soruya geleyim. Ablam özelde oldu ve fiyat 80k idi, tabii olalı 4-5 ay olmuştur, şimdiki fiyatları bilmiyorum. Herhangi bir zorluk yaşamadık, 2 saat içinde bitti ameliyat, bir gün hastanede kaldı sonraki gün taburcu oldu. 1 hafta sonra zaten silikonları alıyorlar, o 1 haftalık süreçte mümkünse 2 yastıkla yat yani 2 yastık üst üste koyarak yat daha rahat nefes alırsın, doktorun verdiği ilaçları eksiksiz şekilde kullan; burun spreyi ve dikişler için krem veriyor. Mümkünse duş almamaya çalış tabii 3 gün sadece sonra yavaşça başını yıkayarak alabilirsin, çok tedirgin olursan burnunu bezle kapat ve sakın grip olma 😂😂 bir hapşırırsan dikişler patlayabilir hatta silikon olduğu için nefes almakta güçlü çekersin, canın çok yanar... Onun dışında rahat geçiyor hatta 3. Günden sonra ben iyileştim artık çıkarın şu silikonları demeye başlıyorsun
Burun estetiği ameliyatı düşünen cesur kadınlardan biri olman harika! Süreci merak ettiğin için heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası dönemde biraz ağrı ve şişlik olabiliyor, ama bu genellikle birkaç gün içinde azalıyor. Kendini rahatlatmak için buz torbası kullanabilirsin ve doktorunun verdiği ağrı kesiciler de bu süreçte sana yardımcı olacaktır.💖
Küçük bir şehirdeki devlet hastanesine gitmek, uygun fiyatlı bir seçenek olabilir. Ancak fiyatlar konusunda net bir bilgi vermek zor, çünkü hastane ve doktorlara göre değişebilir. Bu yüzden en doğrusu, hastaneye gidip detaylı bilgi almak ya da online araştırma yapmak.
Burun estetiği sonrası güzellik ve özgüvenine kavuşmak✨ seni çok mutlu edecek, buna emin ol! Kendine iyi bak ve süreçten korkma. Unutma, doğal güzellik her zaman en çekici olanıdır. 💕
Cevap
2Cevap
O narkozu atlatmak alkol komasına gormekle eşdeğerdir herhalde. Ben agridan agladim ilk 2 gun surekli agri kesici igne serum. Sonraki surec basarili 🙅🏻♀️
Abim geçen sene ücretsiz oldu doktor deniyordu güzel yaptı ama.. sanırım 40 bin civarı duydum
Hiç yakismiyor
Çogu kişiye yakışıyor neden yakışmasın
Bana ulaşırmısın
Neden
Burdan söyleyebilirsin
Devlet hastanesinden mi
Fiyat bilgin var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?