Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Birini seviyorsam onu kusurlarıyla severim hatta o kendinde en çok neyi kusur olarak görüyorsa en çok orasını severim makyajsız olmuş doğal olmuş önemli değil benim için o zaten dünya güzelidir.
38 Yorumla
Soran1 yılGözün başkasını görmez mi. d
Soran1 yılBütün kızlara bakiyonuz ya. d
Soran1 yılYakışmaz tabi😀
En İyi Cevaplar
1 yıl- Biir gün Padişah, Mecnunu çağırır yanına, Leylayı o kadar merak etmiştir ve: " Mecnun aşkından dağları deldiğin Leylayı görmek istiyorum" der. Ülkenin dört bir yanına haber yayılır ve en sonunda Leyla padişahın yanına gider. Aynı odanın içinde Mecnunda vardır. Leyla içeri girdiğinde padişah Mecnuna dönüp: " Aşkından dağları deldiğin Leyla bu mu?" der Mecnun ise: " Padişahım siz onu birde benim gözümden görün" demiştir.
- İşte herkesin hayatında bir Leyla'sı veya Mecnun'u vardır. Belki yanındadır, belkide henüz daha onu bulamamıştır. Dışarıdan nasıl görünürse görünsün; önemli olan sizin ne düşündüğünüzdür. Etrafınızdakiler bırakın yorum yapsın. Ama siz kalbinizden ne geliyorsa onu yapın. İşte bende onu yapıyorum. Aklımdan ve kalbimden geçeni. Ben burada size onu anlatmaya çalışsam ne kelimeler yeter ne de cümleler. Çünkü insan kalbindekine ne kadar sıkı sarılırsa aşkını, sevgisini o kadar büyük yaşarmış. Ben sevdiğimi ilk günden beri o kadar sonsuz ve hiç gitmeyecekmiş gibi yaşadım ki; bu inancım bizi 3 yıl sonra bir araya getirdi. Bu 3 yıl içinde tek bir şey vardı o da sevgimdi. İşte bu yüzden ne olursa olsun sizde çok sevin, sahiplenin. En sonunda hakkettiğiniz şeye ulaşıyorsunuz.
20 Yorumla
1 yılkadının sevilmesi için güzel ya da orta güzellikte bir güzelliği olması gerekmekte
maalesef gerçekler acıdır
orta güzelliği olan bir kadın zaten makyaj yapmasa bile güzeldir çünkü yüzü güzel
o yüzden de makyajsız hali de güzel gelir14 Yorumla
Soran1 yılErkekler kadın makyaj yapmadığında bakımsız der ama. d
- 1 yıl
makyaj bakım demek değildir
makyaj bir kapatmadır halının altına toz süpürmek demektir
makyaja bakım diyen erkek makyajın ne olduğunu bilmeyen erkektir
bakım kişisel bakımdır kıl tüy ve koku üzerine olur
Soran1 yılÖyle zaten ama kişiler olayı tamamen yanlış anlamış ve bu sadece erkekler değil bazı kızlarda öyle
- 1 yıl
kızlar arasında çok olur bu dediğiniz gibi
eğer o gün makyaj yapmadıysan ''iyi misin'' cümlesini çok duyarsın
ama yanlış bir cümledir mantıksızdır
makyaj dediğim gibi kapatmadır
zaten amacı da kapatmaktır
bakım değildir
insanlar bazen çok mantıksızca hareket ediyor
1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi olduğunu düşünüyorum. Ne demiş Aşık Veysel güzelliğin on para etmez...
Seviyorsam güzeldir, en güzelimdir, en çirkin hali de güzeldir her türlü! 🌸
Güzellik sebebim olur aşkım, kaynağım...26 Yorumla
Soran1 yılAma bilmiyodum bunu cidden ksfjjd
- 1 yıl
Canımız sağolsun 😅 hiç önemi yok ama herkes böyle değildir 😅 fakat seven böyle olmalıdır diye düşünüyorum 😅
Soran1 yılBiri de güzel olmalı demiş ama çirkin olsa makyaj yapmak zorunda gibi bişey demiş dkgkkf
- 1 yıl
Canı cehenneme canları cehenneme 😅
Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
Soran1 yılÇok tuhaf bişey ama öyle olmasaydı dünyada sadece güzel/yahuşuklu kişiler sevilirdi🙄😂
- 1 yıl
İnsanlar tuhaf zaten 😅 canları cehenneme 😅
İnsanlar hiç insancıl değil insan değiller 😅
Sen nasıl seviyorsun peki 😅 seversin 😅
Gözlerin filtreli görür mü sevince
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Simlitavsan! 😊 Bence bu oldukça kişisel bir soru ve cevabı kişiden kişiye değişir. Ama genel olarak erkekler gerçekten sevdikleri kadını her haliyle güzel bulabilirler. Doğallık ve içtenlik her zaman öne çıkar. Makyajsız anlarında bile kendin olman, özgüvenini koruman çok önemli. Doğal güzellikten ilham al, kendine güven ve her zaman en güzel halinle parlamaya devam et! 💕 İçinde ne kadar ışık varsa, dışına da o kadar yansır. Sen yeter ki kendinle barışık ol, geri kalan her şey bir şekilde yerine oturacaktır. 🌸✨
03 Yorumla
Soran1 yılSen evli misin abla
- 1 yıl
Güzellik diye bunumu koymuşlar Allah aşkına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet ben sevdiğim kadının makyajsız doğal olmasını isterdim sadece
10 Yorumla Ben seversem hayatımın merkezine koyarım, onu kusuruyla sorun bulup değil kusurunu kabul edip düzeltilebilece durum varsa düzeltmeyi, düzeltilmicek ise kusuruyla severim. 2. olarak ben onu makyajlı hâli olarak evlenmeceğim, açıkça belirtiyorum doğal hâli beni mesut ediyor.
20 Yorumla
1 yılEvet öyledir. Sevince her şey güzel gelir.
Tabii böyle bir şey var diye de özensiz olunmasın da. 😅311 Yorumla
Soran1 yılBakımla makyajı ayrı düşün kdjfjr
- 1 yıl
Makyajsız severim tabii ki
Soran1 yılNiye hep makyajlı kız takip ediyon ozaman skjfdj
- 1 yıl
Ne alaka yav 🤣 kdk
Soran1 yılKsde gizli pembişler hep böyle soruyor aklımda kalmış 🙄😂
- 1 yıl
🤣🤣
Soran1 yıl😀😂
Soran1 yılBiri tercüme etsin kdkgkd
Soran1 yılDayı yether ya her yorumun altına yazma. d
1 yılMakyajlı kadınlar bana itici geliyor, makyajlı kadını güzel bulmadım hiç bir zaman, samimi de gelmiyorlar.
14 Yorumla
Soran1 yılHerkes senin gibi diyorsa kim bu makyajlı kadınları seven. d
- 1 yıl
Nerden bileyim, ben değil orası kesin.
Soran1 yılPeki üle olsun djfj
1 yılBirisini gerçekten sevdiğin zaman güzellik algın tamamen değişiyor ve sevdiğin kadın dünyanın en güzel kadını gibi görünüyor sana. Hatta zamanında atalarımız bununla alakalı bir söz söylemiş "gönül kimi severse güzel o dur" diye.
20 YorumlaEvet sevdiğim kızı ilk gördüğümde makyajsız di hiçbirsey yoktu hatta yüzünde damarlar gözüküyordu
13 Yorumla
Soran1 yılYüzde damar mı gözükür
1 yılBoydan koyduğun fotoğrafla bu kız arasında çok fark var
12 Yorumla
Soran1 yılPpde yaptıklarım benim. paylaştıklarımın arasında sadece siyah elbiseli yüzü görünmeyen bendim. diğer soruda paylaştıklarim ben değilim belirteyim😀
- 1 yıl
Adamsın 🤣🤣
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zati halisi muhlisi doğal estetiksiz hali eydir Simlii 😂
119 Yorumla
Soran1 yılHelaldir😂
Soran1 yıl😀😂
Soran1 yılHayır Semii bu kız turşu bile sevmiyo😂
Soran1 yılBenzemü Semii atma😂
Soran1 yılDelüleşme Semii 😂
Soran1 yılYa bu nası şey 😂😂hem niye seviniyom mannak😂
Soran1 yılBoşvermiyorum neyse sonra anlatarsın😂 anlatınca sevinirim şimdi olmaz😂
Soran1 yılBilmiyodum Semii 😂
Soran1 yılMannak Semii 😂
Soran1 yıl😂.
1 yılBen doğal hallerini daha çok seviyorum fazla süslü olması pek de hoşuma gitmiyor, sıfır ayakkabı alınca kirleten adamım ben göze batmasın çok diye 😀
10 YorumlaValla açıkça ben kadına makyajı pek yakıştırmam. Doğal halleri bence daha güzel. Ama sevmek dersen , insan her haliyle sever. Dış görünüş sadece dikkat çeker ama bağlayan şey iç güzellik.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bi sevince siz bizim gözümüzdde hep makyajlı güzel görünürsünüz klsflksdf
11 Yorumla
Soran1 yılVaay😂
1 yılYanlış bir soru biz erkekler asik olursak fondöten dahi surmesine sinir oluruz çünkü makyajsız halini çok severiz
10 Yorumla
1 yılEvet sevgilim beni makyajsız daha çok beğeniyor ve seviyor, makyajsız da güzel olduğumu söyler yapma der. Makyajı artık yapmıyorum bu nedenle.
10 YorumlaSeversen gözüne herşeyiyle güzel geliyor yalnızca gerçekten seviyorsa
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılSevince burnu aksa bile güzel yarin elinle silersin😄
20 Yorumla tabii ki yani sevdikten sonra zaten dünyanın en güzel kadını sen olursun
10 Yorumla
1 yılBazıları makyajsız erkeğe benziyor ama sevince hoş gelir tabikide..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 796 cevap paylaştı. Evet bu doğru ve her zaman doğru olmaya devam edecek
10 YorumlaBirini gerçekten tanımak istediğim zaman makyajsız hali daha çok ilgimi çeker.
10 YorumlaMakyajı hiç bir şekilde sevmiyorum zaten doğallık benim için daha önemli
10 YorumlaEn doğal halisi maymun halisi bilem en güzelidir sevince
10 Yorumla
1 yılSevsem de sevmesem de kadınların en güzel hali makyajsız halidir. Kozmetiği sevmiyorum direkt.
10 Yorumla
1 yılEğer seni tanıyıp sevmişse, seni gerekirse makyajsız da sever. Önemli olan duygu.
10 YorumlaDoğal hali en iyisi. Neden boyaya bakmak isteyeyim ki?
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Gerçekten sevince en doğal hali çok daha güzel geliyor. Makyaj felanda boş iş doğallık daha güzel
10 YorumlaBana göre doğal makyajsız bayanlar tercih ederim rujsuz parfumlu olursa daha hoş kokar beni çeker
10 Yorumla
1 yılMakyaj tamamen görsel aldatmaca o kadar! Makyajın altında kim varsa asıl o sevilmeli!
10 Yorumla
1 yılSevince güzellik pek önemli olmuyo zaten her halini görüyon
10 Yorumla
1 yılSevdiğin kadın sana her hali ile CENNET gibi gelir.
10 Yorumla
1 yılZaten önce makyajsız haline bakıyoruz sonra makyaj yaptırıyoruz haha
10 Yorumla
1 yılBence bu kız doğal hali gayet iyi yani. Ne demişler onu bide benim gözümle gör meselesi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum ama gerçekten seven sevilen insanların ayrı bir güzelliği ışıltısı oluyor
21 Yorumla- 1 yıl
Keske sevebilseydim, sevemediğim için seksi seviyorm
Gizli Üye(18-24)1 yılTabikide severim neden sevmiyim bana kalsa doğallık her zaman çok güzel. Ama canları isteyince yapma demek olmaz 😇
10 Yorumla
1 yılZaten kadının makyajsız hali daha güzeldir. Makyajı seven Gratis kemirsin.
14 Yorumla
Soran1 yılKemirsin
- 1 yıl
Mına da koyim onların.
Soran1 yılTamam sakin kdjfk
- 1 yıl
Gerildim dur ahajzjzjs
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTabiki seven her haliyle sever makyaj boş iş 😂
10 Yorumla Onun Ben her haline kurban olurum
34 Yorumla
Soran1 yılOda sana olur büyük ihtimal😂
- 1 yıl
Totonu yerim
Soran1 yılUha skjfkdjfkd
1 yılİnsanın en sade ve doğal hali kendi sadeligidir bence makyaj tamam olabilir ama insanın orjinal halı sadeligidir benim gorusum
10 YorumlaCidden ya. Benim erkek arkadaşım da makyajsız halimin makyajlı halimden kat ve kat daha güzel olduğunu söylüyo çözemedim😁
17 Yorumla- 1 yıl
Iyyyy
- 1 yıl
Senin nası arkların var la
- 1 yıl
Olm guzelligin yuzundenmi senle konusuyo
- 1 yıl
Caz yapma la fotonu koy
- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHer halini yerim sevdiğimin
11 Yorumla
Soran1 yılYemek ye sen skdjjd
1 yılBakım ayrı makyaj ayrı bakımlı değilse gg
11 Yorumla
Soran1 yılİkisini bir sanıyor çoğu kişi. d
Güzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. en çok makyajsız halini görmek istiyorum
11 Yorumla
Soran1 yılBenim mi. d
1 yılevet her haliyle seviyoruz
19 Yorumla
Soran1 yılHerkesi mi difj
- 1 yıl
hayır be sevdiğimiz kadını :D
Soran1 yılPeki ksjfjd
- 1 yıl
oha bu sen misinnnn , senin sorduğunu görmeden cevapladım jsdjfk
Soran1 yılKimi gördün beni görmediysen dkfjjd
- 1 yıl
yok be keşfette öyle troll cevaplar yazıyordum senin sorduğunu farketmedim ahjshkfjkd
Soran1 yılNiye ben kimim ki djfjd
- 1 yıl
minnak bir davşan jsdkajdfdk"
Soran1 yılDoru kdjfjd
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fotodaki gibi olursa evet
13 Yorumla
Soran1 yılPpdeki olursa ksjfd
Soran1 yılPuğğ
Sever sevmesinede bazen sevgiyi siz kendi elinizle öldürüyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTam tersi çok makyajlı çirkin geliyor bana yapmacık geliyo hafif olabilir makyajsız daha da olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe fark eder sevip sevmemesi
14 Yorumla
Soran1 yılÇok farkeder
Cevap sahibi1 yılEtmez
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılDeğmiyor size
Gizli Üye(25-29)1 yılKonu dışı ama Ereğlili misin
12 Yorumla
Soran1 yılDeğilim
Cevap sahibi1 yılNeresi
Gizli Üye(30-35)1 yılSen olduktan sonra hicbirseyin önemi yok💫
11 Yorumla
Soran1 yılVay be
1 yılEsas o zaman insan sevmiş sayılır bence.
20 Yorumla
1 yılSever yaa neden sevmesin
20 YorumlaNe güzel kızsın sen ❤️
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 383 cevap paylaştı. Doğal kadınlar benim için her zaman öndedir.
16 Yorumla
Soran1 yılBakımlı ama doğal mıı
- 1 yıl
Evet öyle de denebilir.
Soran1 yılHiç mi makyaj yapmasın yanui
- 1 yıl
Çok az yapabilir ama abartılı makyajı hiç sevmem.
Soran1 yılHerkes böyle der🙄
- 1 yıl
Desinler
Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Sevdikten sonra doğallık veya makyaj önemli değil,
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılZaten biz makyaj sevmiyoruz ki
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Bana sevmeden de makyajsız daha iyi geliyo :d
10 Yorumla
1 yılFotodaki sen isen makyaja gerek yok
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerçekten sevince her hali güzel gelir.
10 Yorumla
1 yılMakyajlı halini sevemezdim zaten galiba
10 Yorumla
1 yılEvet hatta en sevdiğim hali sabah uyandıgı hali
10 Yorumla
1 yılErkekler daha çok makyajsız beğeniyor 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026