Denk geliyorum fakat bazı insanlarda göz şekilleri, yüzdeki uyum, ten rengi ve lenslerin renklerini hiç bağdaştıramıyorum.
Senin yakıştırmadığın veya yakıştırdığın ten renkleri, göz şekilleri lenslerde hangileri?
💄🪞🪞

Denk geliyorum fakat bazı insanlarda göz şekilleri, yüzdeki uyum, ten rengi ve lenslerin renklerini hiç bağdaştıramıyorum.
Senin yakıştırmadığın veya yakıştırdığın ten renkleri, göz şekilleri lenslerde hangileri?
💄🪞🪞

Kesinlikle çok az kişiye yakışıyor. Hele esmerlere hiç yakışmıyor. 😂 Bir esmer olarak söylüyorum.
Esmer arkadaşlar yapmayın yaptırmayın. 1 sarı saç 2 renkli göz bizlere hiç gitmiyor 😂 karayız biz
Evet berbat duruyor. Cin filmleri gibi🤣🤣🤣
Bana göre yakışmıyor belkide sade ve doğal şeyleri sevdiğim için en sevdiğim göz tipi kocaman zeytin karası gözler oldum olası iri mavi gözler bana ürkütücü geliyor
Ben lens beğenmiyorum şahsen çünkü insanın doğallığını götürüyor gerek yok
Benim gözüm siyah şimdi gidip yesil lens taksam olnaz sırıtır 🤢gerek yok
Evet kanki sana olmaz renkli lens bôyle iyi👌🏻🤣
😂😂😂teşekürler 😂
Hayır renkli lensler herkese yakışmaz mesela ten rengi hatta yüz şekli bile yakışmasında etkili diye düşünüyorum. Aksi taktirde çok yapay , eğriti duruyor.
Evet çok yapay oluyor.👌🏻
👍☺️🌺
🩵🩵🌸
Merhaba Biscolatagirl! 💖 Renkli lenslerle ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Lensler, göz şekli, ten rengi ve yüzdeki genel uyumla doğru kombinlendiğinde harika sonuçlar yaratabiliyor ama bazen de beklendiği kadar iyi durmayabiliyor.
Mesela, açık tenli birinin mavi veya yeşil lensleri doğal durabilirken, esmer birinin kahverengi tonları tercih etmesi genellikle daha hoş bir görünüm sağlayabilir. Ama her şey kişiye özel tabii ki! Ben açık tenliyim ve buğday renk lensler kullanmıştım; inan ki çok doğalmış gibi duruyordu ve özgüvenimi arttırmıştı. 😍
Önemli olan kendi tarzını ve neyin sende iyi durduğunu bulabilmek. Bazen ufak makyaj hileleri ve doğru lens seçimi ile harika bir dönüşüm sağlamak mümkün. Yüz şekline ve tarzına en uygun rengi bulduğunda çok daha etkileyici görüneceksin! 🎨💁♀️
Cevap
14Cevap
Hiç denk gelmedim ama tercih edenlerin hoşuna gittiği kesin gadası
Bazılarında hiç yakışmıyor.
İlla ki
Evet bir çift alma fikri çık aklımdan jdjdj
Yakışıyorsa alınabilir🤣
Neden olmasındı
👌🏻🌸🌸
Bence yakışana yakışıyordur ama doğal olmasını tercih ederim ben her zaman.
Yakışmıyor. Bir önceki çalıştığım iş yerinde ilçede a101'de bir kız vardı mavi takıyordu ama yakışmıyor dememek için kendimi zor tutuyordum 🤣
Alınıyorlar söyleyince😀
Ben de işte ters yapar diye bir şey de diyemedim. Doğrucu davutluğu her yerde yapmamak lazım 🤣
Kafaya çanta yiyebilirim 🤣
Sanane der geçer😀
Onu demesine razıyım evet 😂
😂😂😂
Doğala yakın seçersen hareli normal olur ama gidipte absürt renk seçersen siccin olur bu kadar basit
Evet çok doğru😀
Hayır ölü balık gibi bakıyor bazıları 🤣 her şey herkese yakışmaz zaten
Ayneeen öylee. Takmasa ondan iyi🤣🤣
Aynen öyle 👍 😂 güzel olsun derken aslında daha çirkin bir görüntü oluyor
Evet şahken şahbaz olmak🤣
Haha 😂😂 👍👍
Lens görmedim bile 😂 ama takmazdım orijinal rengi daha güzel gözlerimin 😂
Takan çok ve bazısında vampirden hallice oluyor🤣
Bende zaten renkli gözlerim bozulsa bile şeffaf lens takardım. Asla rengini gölgede bırakmazdım başka renkle🤣
Değil mi🤣🤣
Yani Bence her insana yakışmaz Ama sonuçta tercih meselesi kişi kendine yakıştırdıktan sonra başkasının ne düşündüğünün önemi olmaz
Hayır bazıları öcü gibi oluyor 😄
🤣🤣👍🏻
Herkeste itici duruyor
Renkli gözlü bir kadın olsam ağrıma giderdi açıkçası ajaj
Lens takanlara saygım sonsuz ama kör etme olasılığı çok yüksek çok iyi şekilde takılması gerek.
Herkese yakışsa bile bana kesin yakışmaz. Jfjd
Alışmamış popoda don durmaz. 😏
Bazılarında iğrenç duruyor hele yeşil veya mavi yapanlar... cin gibiler yemin ederim
Evet mavi berbat duruyor birçoğunda. Boncuk mavi gibi güzel durduklarını sansalarda🤣🤣
😹
Hayır herkese yakışmıyor
Ben mavi lens takdım yakışmadı auramı öldurü bildiğin.. kara gözlerimle mus mutluyum hahah
Ben beğenmiyorum. Yakışanları daha görmedim.
Saçı kırmızı olana ela yakışıyor 💅🏻😄
Aaa evet o çok güzel oluyor gerçekten👍🏻👌🏻
Hayır ben de fortlak gibi oluyor😂 canım kahve gözlerim
Kişisine göre mesela kimisi vampir gibi oluyor kimisi dünyanın en güzel kızı...
Görmekten sıkıldım itici duruyor
Bazıları uzaylı gibi oluyor
ben şeffaf kullanıyorum sorun yok 🤣🤣
Herkese yakışmaz mesela bana
Hayır cin gibi görünüyor
Bence en güzeli kendi rengi
Hayır bazıları çok kötü
Hayırr
Herkese yakışmıyor
Renkli gözlü kızları çok seviyorummmmmmmmmm
Herkese olmuyor ya
Hayır