Güncellemeler
1 yıl
Ya cinsel yaşam etiketi ne alaka ya, bunun neresi cinsel soru
Zor ama mantıklı karar bence.
Malum en çirkin erkek bile kadının saçından tırnağına kadar şöyle olsun böyle olsun diye sallıyor, biz bi uzun boylu olsun deyince de ölüp bitiyorlar, neyse konu bu değil.
Ben bir gün benden güzelini ister, istemese bile benden zamanla soğur vs diye korkuyorum. O yüzden hayatıma kimseyi almadım, almayacağım da. Çok zor ama kendim için en doğrusu bu gibi geliyor.
Sizce abartıyor muyum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Senin güzellik kriterin ne ki.
Uzun güzel bacaklarım, incecik belim, pürüzsüz bir tenim, estetik el ve ayaklarım yok mesela
Hadi tüm bu dediklerin var diyelim fakat aklı denge yok. Ruhsal sorunlar var. ya da her şey tam tamına senin dediğin gibi ama kaza gecirdin (Allah korusun) sakat kaldın yüzün yaralandı bir gözünü kaybettin. Şunu unutma her sağlıklı insan bir sakat adayı. Güzelliğin yok olması ise 1 sivilceye bağlı. Sen kendini sev ki başkası da sevsin
Sürekli kendimizden daha kötülerine, daha kötü senaryolara göre mi yaşayacağız
Hayır.. zaten kötü kelimesi görsellik için kullanılmaz. Vicdansiz illegal zorba insanlar kötü. Boyun 180 olsa 155 olan kızdan ne farkın olacak sadece üst rafa daha kolay ulaşırsın. Benim demek istediğim kısaca şu görüntüye bakıp güzel çirkin ayrımı yapılmaz.
Bu konuya sen böyle baksan, ben böyle baksam, o böyle baksa da nafile. Sen de biliyorsun ki kadın-erkek herkes görüntüye bakıyor şu an
Bu algıyı kozmetik reklamları oluşturdu. Beni etkilemedi. Benim güzellik anlayışım çok farkli
Çoğunluk böyle değil işte sen de biliyorsun. Neyse, sağlık olsun, teşekkürler görüş için
Rica ederim
abartıyosun mantıksız.
Şuraya kendimi çekip nasılım diye atsam yerin dibine sokarsınız ama. Sizi gerçekten anlamıyorum
evet. bunu yapmayacak biriyle evleneceksin sen de
Çok zor bir şey bu dediğin, farkındasın di mi
Teecih meselesi. Sadce kimseye bakıp karar verme
Boy kilon ne niye bu kadar takılıyorsun
İnsanlar acımadan birbirini aldatıyor, görmüyor musun
O karakterle alakalı inan yapacak olana ne verirsen ver yapar
İşte bana herkes öyleymiş gibi geliyor. Çevremde gördüklerim, sosyal medyada gördüklerim falan hep bu şekilde
Böyle yaparsan sevgilinde olmaz evlenmezsin de
Yaşın kaç çalışıyor musun
Öyle olacak zaten. 27, kpss ile uğraşıyorum
Yaşında var düzgün ilişkin olmadı mı
Hiç ilişkim olmadı
Sen mi istemedin boy kilon ne ve burcun
İsteyen olmadı, benim istediğim biri de olmadı. 1,60'a 65. Akrep
Fiziğin güzel nasıl isteyen olmadı ki akrep Burcu’da libidosu yüksek bir burç sen niye istemedin
Abartmamışsın resmen saçmalamışsın
Ne bakımdan
Ne bakımdan yazmışsın benden daha güzelini istersen ne olur şunu istersen olur bu istersen ne olur böyle olursa ne olur Sürekli kafanda teorileri kurup bir karar almışsın Resmen saçmalık yani o zaman basit olacak Ama şunu söyleyeyim dışarıda çıkma kafana saksı düşebilir trafiğe de çıkma araba çarpabilir yemek de yeme zehirlenebilirsin o zaman bu olay uzar gider yani bu kadar fazla detaya girmeye gerek var mı Biraz kendinizi rahat bırakın ya
Saydıklarınla benim dediğim durumun ne alakası var? Ben kafama saksı düşmesine engel olamam ama beni üzecek biriyle olup olmamayı seçebilirim. Ayrıca ben bu durumdan memnun muyum sence de bana rahat bırak diyorsun
Kime göre neye göre bu kriterler?
o kadar çok haklısın ki
Mantiksiz
Neden ama? Hepiniz kusursuza yakın görünüşte kadın istiyorsunuz?
Yoo onu nerden cikardin ben istemiyorum mesela
Üzgünüm ama hiçbirinize inanamıyorum
Keyfin bilir herkes inanc kaidelerinde ozgur
Öyle
Sen bi malsin
Sensin o
Farketmez
Fark ederse