Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşırı olmadığı sürece almasına gerek yok ayrıca bir başkalarının kararına da gerek yok yani kendisi seviyorsa kılları durur sevmezse alsın yani
020 Yorumla
Soran1 yılAşırı olup olmadıgını nası anlicaz ya
Soran1 yılAşırıysa az kalcak kadar nası alabiliriz acaba
Soran1 yılHiç olmamasıda guzel degil ama cok olmasıda guzel degil
Soran1 yılSende nası
Soran1 yılSanalısın o zaman reis
Soran1 yılYa reis sort giycem boyle dısarda kızlar giyiyo bazı erkeklerdede hic yok kıl bende cekiniyorum yani
Soran1 yılÇok galiba reis ya
Soran1 yılAlcam reiste komple gitsinde istemiyom 😂
Soran1 yılŞu an utanırım reis ama hani sac gibi olsun 2 numara gibi olsun ahahahaha
Soran1 yılNazar deger
Hayır kesinlikle alma bence kadın bacağından bir farkı kalmıyor şahsen ben karşındakinin bacağı da süt gibi olunca sanki o kız ben erkeğim zannediyorum bırak kalsın kıl erkeğin makyajı shjxnsjjzjx
0142 Yorumla
Soran1 yılKadınlarda almıyo artık yaw
Soran1 yılAmozon metrosuna biniyom ben bak merdivenden cıkıyom metrodan cıkıyom yani onde bi kadın gordum altındada sey vardı hani bu siyah giyilen seyler var ya bacak gozukuyo ama cok gozukmuyo onun içinde gormustum yanlıslıkla 🤢
Soran1 yılSende evlendikten sonra 25 30 yasına gelince almamaya baslarsın bence niyeyse belli bi yasa kadar ozenle bakım suruyo
Soran1 yılGogus kılı olmalımı erkekte sence
Soran1 yılYa işte kızlara bakmıyım diye asagı bakıyodum denk geldim yanlıslıkla onde kadın vardı
Soran1 yılBide kadın kapalıydı artık kapalı kadınlara öyle bi algım olustu
Soran1 yılYa fizigim iyi olunca aldırırım o zaman
Soran1 yılAma simdi insan sort giymeye tereddut ediyo dısardaki insanlar sut gibi
Soran1 yılPeki kızlar erkeklerde uzun sacmı seviyo yoksa kısa sacmı benim sacım uzundu eskiden mantar takılıyodum sonra kısa kestirdim daha az kız bakmaya basladı sanki
Soran1 yılYok yaw o zamanda karı gibi olurum ben boyle cok olmasını istemiyom az olsun
- 1 yıl
Dhshsjxj ben de erkeklerin çoğu zaman kızlar hakkında nasıl düşündüğünü merak ediyordum yani saçımi şöyle yapsam mı iyi ya da elbise mi giysem etek mi giysem erkekler nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır ne sever ne ister bilmem ne baktım ortada ben yok oluyorum ben ne istiyorum kendimi nasıl beğeniyorum diye düşündüm ve öyle oldum çok daha mutlu oldum çünkü her insanın gördüğü ve zevki farkli kendini sürekli başkaları ne düşünüyor diye ayarlardan yorulursun. Soruna gelince bence kısa saç daha çok yakışıyor çünkü yüzünüz açığa çıkıyor ya diğeri yine kız gibi oluyor diye düşünüyorum ben
Soran1 yılŞimdi yalan yok sarıya herkes bakıyo kumralında açığı güzel ama sarı yapcaksan kesinlikle dipleri cıkmadan tekrar boyaman lazım diplerini gorunce cakma sarısın falan diyom havalara giriyo bazıları ama kumralda cok tatlı gosteriyo kızı ten rengin sut gibi beyazsa sarı gider ama yuz hatlarınada baglı yani kısaca sarı her zaman 1 - 0 öndedir ( tipe bakan erkekler için )
Soran1 yılYok ya biz fazla saca bakmıyoz zaten sevdign kisi her turlu gozune guzel gelir
Soran1 yılSacın Şu an koyu kumralmı
Soran1 yılSimdi bazı erkekler kabul etmez ama madem beni tanımıyolar sorun yok fizik vucut yuz hattı bu ucune bakıyolar
Soran1 yılAma birini sevdiginde sevdigin het turlu guzel geliyo biri bu ucu icin sevcekse sevmesin daha iyi
Soran1 yılBurnun nası ortadan kemikmi geciyo oylemi
Soran1 yılOhoo o kadarda takma sen kızsın bide turksun her turlu bulursun ufak seyleri takma
Soran1 yılAvrupa bizi yakcak gibi gozukuyo bu gidisle
Soran1 yılOyle ama mesela amerikadaki turklere soruyom orada kız bulabilirmiyiz diye 10 numara 5 yıldız bulursun diyo xksmslsmk
Soran1 yılYok yabancı kızlar tr dekilerden daha iyi yani
Soran1 yılCunku tr erkekleri abaza tr kızlarıda gereksiz havalı o yuzden
Soran1 yılorada mesela sokakta bile tanısabiliyon burada merhaba desen tcz oluyo
Soran1 yılSen israil dısısleri bakanının turkiye hakkında attıgı twitleri gordunmu
Soran1 yılSen ustune alınma soz meclisten dısarı 😂
Soran1 yılBen evde tv izliyom benim ne sucum var
Soran1 yılAma orada en azından tipe bakmıyolar oyle cok
Soran1 yılCunku erkekleri zamanında cok yalvarmamıs
Soran1 yılErkege yas kadına maas sorulmaz ahahahaha 20 olabilirim
Soran1 yılEsmer sevdan varsa yine amerikaya git her katogariden zenci var
Soran1 yılTr nin erkegide iyi degil ahahahaha
Soran1 yılHer turlu amerika daha guvenli ama israilli bakanın attıgı twite bak derim
Soran1 yılAvrupaya satasıyoz israile satasıyoz amerikaya satasıyoz yakında corba yaparlar bizden
Soran1 yılKızlarda öyle ama ilgi veriyo bi anda gidiyo
Soran1 yılAsk devri bitti artık buyuk sorunlar baslar yakında
Soran1 yılDemekki fazla guzelsin ya da acık giyiniyoj
Soran1 yılAcık giyinmeye karsı bi seyim yok yanlıs anlasılmasın ama bence karısdakini testte etmek gerek
Soran1 yılKomple avrupaya goc baslar ahahahaha
Soran1 yılYa ulkedeki butun herkes acık giyinenlere asık oluyo cunku vucudu guzel geliyo ama iliskinin devamı gelmiyo
Soran1 yılHer insan guzeldir onemli olan bakımdır
Soran1 yılNormal giyinincede bostamı kaldın ahahaha
Soran1 yılGiyinince*
Soran1 yılMini giyenede asık olanlar genelde ask acısı cekmis unutmayan erkeklerdir bence
Soran1 yılLa abazalık her yerde var ama tr kızlarıda cok cekingen 6 lı masa zor cozer bu konuyu
Soran1 yılKıza şortta cok yakısıyo
Soran1 yılYok ama el ele tutusmayı bile abartıyonuz yaw
Soran1 yılElbisede cok yakısıuo
Soran1 yılAma bilmiyom ben sevdigim biri etek giysin istemezdim ozellikle tr de cok kavga cıkar
Soran1 yılAbartıyonuz yaw avrupalı karının 1 günde ilerlemesi sizin 6 ayınıza eşit
Soran1 yılYa benim elini tutmadıgım olmadı ama bazı kızlardanda oyle duydum
Soran1 yılDısardaki erkeklerin bacak ftisi oldugunu biliyodur baban haklı
Soran1 yılİyide el tutmakta bisey yokki spkcada bisey yok
Soran1 yılOglak senin ne
Soran1 yılKıl gibi uzadı sohbet ahahahahaha
Soran1 yılEvlenmekte cok uzun suruyo o zaman
Soran1 yılOglakla karsılasmam cok zordur ha
Soran1 yıl7 si
Soran1 yılSen
Soran1 yılYa tr kızları cok gec evleniyo bence
Soran1 yılDokunmamaya calıscam ahahaha
Soran1 yılİyi geceler kılsız kız ahahahaha
Soran1 yılSen okulu unut artık ahahahaha
Soran1 yıl1 aya kalmaz olagan ustu hal ilan edilir
Soran1 yılİsrail dısısleri bakanının attıgı twite bi bak sen anlarsın
Soran1 yılCok kasındık artık sıkıntı cıkcak
Soran1 yılLa bence evlenip amerikaya gitmek en iyisi kulturude daha iyi
Soran1 yılErken evlenmek cok daha mantıklı cok geziyon
Soran1 yılVar ama bu sene bitcek gitcem bende ✈️
Soran1 yılOkumanın bi faydasını soylesene bana
Soran1 yılSosyoloji ama normalde hukuk istiyodum seneye ama o kadar barınamayız bu ulkede
Soran1 yılSen ne okuyon
Soran1 yılZenci buldugunda bi tt videosu cek arkayada ben bu kurtlar sofrasından cıkamazsam ona yanarım sarkısını koy ahahaha
Soran1 yılO kadar zekimisin la sen
Soran1 yılZencilerle bi akım vardı eskiden tt kullanıyosan bak ahahahaha
Soran1 yılLan demedim la dedim yaw herkes la yi lan anlıyo yeter yaw
Soran1 yılNe canımı
1 yılAlırlarsa daha iyi olur
14 Yorumla- 1 yıl
@user82700251 popo peki?
- 1 yıl
Pislik değilsen alırsın herhalde onu da
- 1 yıl
Hiç almadım bu yaşa kadar ben
Soran1 yılSiz alıyonuzmu her zaman
Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Çok aşırı değilse mecbur değiller
01 Yorumla
Soran1 yılAşırı oldugunu nası anlicaz
1 yılkesinlikle evetttt
01 Yorumla
Soran1 yılNiye
Gizli Üye(30-35)1 yılkrolar alir abisi
01 Yorumla
Soran1 yılKızlar istemiyo ama
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Herkesin bacak kılı konusunda farklı bir görüşü olabilir. 🌟 Kiminin bacak kıllarını alması, kendini daha temiz ve ferah hissetmesine neden olabilirken, kimisi doğal halini korumaktan yana olabilir. Erkeklerin bu konuda bir standarda uyma zorunluluğu yok, önemli olan kendilerini nasıl rahat hissettikleri. Toplum beklentilerini bir kenara bırakıp, bireysel tercihlerin öncelikli olması gerektiğini düşünüyorum. 💫 Senin düşüncen ne? 🤔 Anketlerde genellikle "Evet, almalı" yanıtı daha ağırlıklı olsa da her iki seçeneğin de kabul gördüğünü söyleyebilirim. 🌿