yabancıyım türkiyeye geldim. kızmayın ama ciddi anlamda hijyen sorunu var. mesela yani bazı insanların genetikten vücudu hızlı kirlenir ama yazın her gün duş alsa sorun yine çözülür. insan 4 5 metreden kokusu yayılacak derecede nasıl ter kokabilir aklım almıyor. mesela sadece yanındaki ya da sarılıp selamlaştığı kişi ondan kötü kokuyu alsa eyvallah insanlık hali deriz ama kızın yanından geçmedim bile 4 5 metre uzak duruyor ona rağmen kötü kokuyor. duş alsa , temiz kıyafet giyse. kendileri rahatsız olmuyorlar mı anneleri öğretmedi mi kimse uyarmadı mı
kıştan beri burdayım kışın insanın ter kokması çok zor hatta 4 5 metreden kokusunun yayılması çok çok çok ciddi bir hijyen sorunu olmasaydı yayılmazdı. kışın kokan herhalde 2 ay ne temiz kıyafet giydi ne de yıkandı maalesef
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya sen kimi kandırıyorsun ya, yabancıymış. Konuşmandan net belli Türk olduğun.. Soruna gelirsek, o kötü koku sendedir ki, nereye gitsen senle geliyordur kokun.
işte kokusu iki metre öteden yayılan birini daha kudurtmuşum. ben türk değilim ben çeçenistanlıyım aslen rusum. çocukluğum türkiyede geçti. yapılan araştırmada en az deodorant kullanan ülke hindistan ikincisi türkiye oldu bunu ben deği araştırmalar söylüyor. bu şekilde kuduracağına git bir duş al bi temizlen azıcık da deodorant sık rahatlarsın ve bu şekilde kudurmazsın
Ne diyorsun sen be? Sen benim temizliğimin yanından geçemezsin. Ailenin sana veremediği sevgiyi bu şekilde ilgi dilenerek elde etmeye çalışıyorsun. Ah çok yazık..
Aile sevgisi ne alaka ben burada türklerdeki hijyen eksikliğinden bahsettim. Sorumu okursan kendimle ilgili hiçbir şey yazmadım. Ailem melek gibidir. Pis bir kız olmasan bu kadar kudurmazdın. 4-5 metreden ter kokun yayılıyordur ve sorumu okuyunca da yüzüne vuruldu gibi hissettin o yüzden kudurdun git duş al yorumunu görünce bile midem bulanıyor
Mahkeme kağıdı eline gelince göreceksin. Geç kaldın 😉 Hadi bakalım.. Daha bir şey yazmayacağım sana.. Avukata fazla bilgi kirliliği olmasın çünkü
Pardon? 😂
Dus al kirlisin dedim diye mi
😂😂😂
Ettiğin hakaretler, suçlamalar bak bakalım.. İstediğin kadar gizli ol Ip bulunacak.. Ailene kadar gidince göreceksin kağıdı;) daha fazla yazmaya gerek yok dediğim gibi
Nerde hakaret ettim ayrıca sen de benim söylediğim şeylerin aynısını söylemişsin temizlik konusunda üstelik aile sevgisinden yoksun burada ilgi dileniyorsun dedin 😂😂😂 komik olma benden 10 yaş büyüksün ama bana söylediğin şeylerin aynısı için dava açacaksın. Sana temiz değilsin dediğim için dava açacak bir avukat var mıdır acaba? Sen de hakaret etmediğim halde iftira atıp hakaret ettin dedin. Bu da iftira sayılır
Suçlama dediğin de sanki suç işlemişsin diye suçlamışım 😂 temiz değilsin dedim hahahahahha
Bodrumda şu yok kızım. toprakla abdest alıyorlar 🤣🤣🤣
gittiğim her yerde aldım maalesef
Tamam en temiz sensin..
ama neden kızıyorsunuz evet en temiz benim takıntılı şekilde hıjyene düşkünüm ama konumuz bu değil ki türkler bile bu konudan şikayetçi bence bana kızacağınıza herkes temizlensin tabi lafım sana değil
Yooo sana kızmıyorum. en temizi sensin...
evet öyle
10 numarasın. zerre mikrop yok. bi tanesin 😊🤝🤣🤣🤣
Sanayi de gezme sende
Emeğin kokusu o, git evinde otur hırt
anlamadım
Ankasan şaşardım
keşke sanayi de alsam kokuyu insanlık hali derdim. avmde süslü süslü gezen gençlerden aldım , komşumuzdan aldım , çevrem falan filan
İdrak zayıf🤣
Oturduğun semt kötüdür
bu kadar rahatsız olduğuna göre sen de o ter kokusu 4 5 metreden yayılan insanlardansın. fark ettiysen ben hakaret etmedim kimseye sadece eleştirdim bu da normal bir şey ülkedeki hijyen problemi tartışılmaz
6km yürüdüm terledim koltuk altım bile kokmuyor belki de kokan sensindir gavyrcuk
Gavurcuk yıkan abdest al
oturduğum semt gayet iyi hatta çoğunluk zengin. zaten ben sadece semttekilerden almadım kotu kokuyu. avm hastane her yerde korkunç
sg
Koklama sende av küpeği gibi herkesi
Git lan geldiğin yere gavur
Ülkemizi kirletme, bizim insanımız temizdir sizin gibi abdestsiz gezmez gavurcuk
Kötünüzü yıkamayı bizden öğrendiniz🤣🤣🤣
gördük zaten kışın kokunuz 4 5 metreden yayılıyor 3 ay duş almamışssınız allah bilir
avrupalı değilim bu arada
Nerelisin suriyeli🤣
Git lan ülkeni koru mülteci
Milletin ölürjen burada geziyosun avmleri
Abartma lan
cidden abartmıyorum bekir diye bir çocuk var kışın bile 4 5 metredenter kokusu yayılıyor 1 kere olsa insanlık hali diyeceğim ama her gün maalesef. otobüsler metrolar falan korkunç