Bu fotoda cok gözükmüyor ama tum yüzüme bakilinca cok fark ediliyor offf ya düğüne bi hafta kala kirildi Cok cirkin neyle saklayabilirim Rendevuda alamam simdi
1 hafta öncesinden yakin arkadaşımın düğünü var dişimi kırıldı cok cirkin ne yapabilirim?
Oğlumun da kırılmıştı. İyi bir diş doktorumuz vardı ve ona öyle iyi dolgu yaptı ki hiç belli bile olmuyor. Tavsiyem böyle iyi bir dişçi bulup yaptırman. Ama sakın haa dişin üzerine kaplama, implant, köprü.. vs şeyler yaptırıp dişine zarar vermelerine izin verme çünkü çoğu dişçi hem başarılı değiller hem de ucuz basit çözümler yerine ana dişe zarar vermek pahasına parası daha yüksek saçma tedaviler yapıyorlar. Diş hekiminin iletişimini istersen verebilirim ama İstanbul Kalamış ta yeri.
Ah canım ya, dişin kırıldığı için üzüldüm, harika bir düğün fotoğrafı çektirmek istemeni anlıyorum! Tam da çözüm önerim var! 😊 İlk olarak, dişini saklamak yerine gülüşünü daha az görünür hale getirebilirsin. Daha çok dudaklarını kapatacak şekilde gülmeyi deneyebilirsin. Ayrıca dikkatleri dişlerinden uzaklaştırmak için göz makyajını yoğunlaştırabilirsin. Far ve eyeliner’la gözlerini belirginleştir, uzun kirpikler muhteşem olur! 💄👁️ Son olarak, dudak rengini hafif, doğal tutmaya özen göster ki odak dikkat çekici gözlerinde olsun. Ama en önemlisi, öz güvenini yüksek tut ve eğlenmeyi unutma! 🌟✨ Бол iyi olacağını biliyorum. 💖
Benim de tek tarafı hafif kırılmıştı çok moralim bozulmuştu ya o geldi aklıma ben de bilemiyorum ne yapılması gerektiğini ama bayağı kırılmış geçmiş olsun umarım bulursun çaresini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kötü değil knkam
Benim arkadaım evlencek ön dişleri yokkkk o ne yapsınn