1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 408 cevap paylaştı. Ilk önce kişinin annesiyle nasıl anlaşabildiği gelir daha sonra tabiki güzellik önemli, güzel huy, karakter, bol sabır, bol el icratı ve az konuşan hatunlar çok daha iyi olur gadası mesela estetiksiz olan, erkeğine sadık kalabilen, yamukluk yapmadan doğru dürüst normal bir şekilde annelik görevini yapabilen bağyanLar mevcut bu piyasaya. . Ama ne yazıkki bu devirde eski elleri öpülesi nenelerimiz gibi hatunlay yok😶
13 Yorumla- 1 ay
maalesef öyle
- Yeni 1 ay
❤️
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Hayır güzellik zerafetten gelir. Zerafet olmayınca dunyanin en guzel kizi bile cirkin gelir
12 Yorumla- 1 ay
Haklısın
- 1 ay
Teşekkür ederim 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
12Cevap
- s1 ay
Güzellik zerafetten gelir bence. Zerafeti zarifliği nezaketi yüksek, nerede ne konuşması gerektiğini bilen insanlar bana daha güzel geliyor.
12 Yorumla- 1 ay
Öylesi insan her yerde hoş görünüyor
- 1 ay
👍🏻👍🏻
- 1 ay
Bu arada düzeltelim zerafet değil zarafet. Zarafette üslup, oturup kalkma ve doğallıktan gelir. Yapmacık olmayın, başkası olmaya çalışmayın. Doğal ve bakımlı olmak, konuşurken daha naif bir ses tonuyla ve argosuz konuşmak yeterli. Güzellik geçici bir durum.
32 Yorumla- 1 ay
Aynen orada bir harf hatasi yapmışsın
- 1 ay
Yapmışım
- 1 ay
Hayır zerafet konuşma üslubundan davranışlardan oturup kalkmasını bilmekten , mütevazilikten yetiştirilme tarzından gelir her güzel kadın zarif değildir olamaz da
31 Yorumla- 1 ay
Anladım 🙃🙃
- 1 ay
Zerafet genellikle sadece fiziksel güzellikten değil, kişinin içsel niteliklerinden de gelir. Bir insanın davranışları, tutumları, konuşma şekli ve başkalarına olan yaklaşımı zerafeti oluşturur. Zerafet, saygı, incelik ve düşüncelilik gibi özelliklerle derinleşir ve fiziksel güzelliğin ötesinde bir çekicilik sağlar.
10 Yorumla - 1 ay
duruş uslub kibar oluş hepsinin ortaya çıkardığı zarafettir çok güzel bir kadın uslubu duruşu yoksa kabaysa ogüzelliği beş para etmez
31 Yorumla- 1 ay
Doğru 🙃
Zerafet karakter, durus kendini nasil tasidiginla alakali daha cok. Ince zarif oluncada zerafet olarak algilayanlar var
21 Yorumla- 1 ay
Hmm anladım
- 1 ay
Abi sen çok değiştin böyle sorular hiç sormazdın öyle ki hesabının çalındığını bile düşüneceğim neredeyse
23 Yorumla- 1 ay
Bu aralar güzellik sorularına takıldım galiba 🙃 ondan görsellere biraz dikkat etmem lazım sanırım
- 1 ay
pinterest'e zarif kadın yazarsanız daha kibar uzun kıyafetler giymiş bulabilirsiniz, ben ara ara görsellerimi oradan bakıp buluyorum
- 1 ay
Olur deneyebilirim
Karakter, eğitim, görgü, saygı… (Eğitimden kastım, diploma değil, kişisel gelişim) Enerjisi güzel olanların çirkin olması mümkün değil.
11 Yorumla- 1 ay
Doğru her daim kendini güzel hisseder
Güzellik & Bakım konusunda 615 cevap paylaştı. Fotoğrafta ki güzellik değil ki, ama evet zarafet güzellikten gelir bir de akıldan
21 Yorumla- 1 ay
Anladım
- 1 ay
Zerafet hem içsel (karakter ve davranış) hem de dışsal (görünüm ve tarz) unsurlardan gelir.
12 Yorumla- 1 ay
İkisi bir arada olmalı diyorsun güzel
- 1 ay
Evet
- 1 ay
Zarafet benim için daha önemli, iç güzelliğin vücuda yansıttığı bir durumdur.
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle
- 1 ay
Maalesef öyle, çirkin biri zarif olamaz. En kötü eli yüzü normal olcak
21 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle
Bu fotoğrafta zarafet falan göremiyorum hocam.😂
23 Yorumla- 1 ay
Gördüğün kadarını yaz 🤣
- 1 ay
Olabilir etkisi
Tek güzellik olmaz
21 Yorumla- 1 ay
Elbette
Hayır duruşundan ve karakterinden gelir
21 Yorumla- Yeni 1 ay
İyiymiş
- 1 ay
zerafet ayrı bir kavram bence
11 Yorumla- 1 ay
Olabilir
- 1 ay
Hayır, aileden gelir..
11 Yorumla- 1 ay
Galiba
Hayır kişinin kendini taşımasından gelir
111 Yorumla- 1 ay
Olabilir
- 1 ay
Nesi var ki
- 1 ay
Kimmiş onlar
- 1 ay
Çarşaflı birini mi koyalım bu sefer de ne alaka diyeceksiniz
- 1 ay
👍
- 1 ay
Kız ne deyim ne desem bir cevabın var 🤣
- 1 ay
Bacaktan gelmediği kesin
11 Yorumla- 1 ay
Büyük ihtimalle
- 1 ay
Evet ama hem iç hem dış
11 Yorumla- 1 ay
Aynen
- 1 ay
Güzellik de karakterden gelir bence.
15 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle onun etkisi büyük
- 1 ay
Yani şimdi muhtemelen karakteri güzel olup da kendisini çirkin hissedenler ya da karakteri muhteşem olup da belirli bir toplum tarafından yetersiz görülen insanlar olacaktır. Karakterden kastım bir insanın en faydalı hâliyle topluma yararlı olması değil, iyi bir insan olmak bence güzellikle tam olarak bağlantılı değil. Asıl mesele, güzellik bu noktada bir hedef hâlindeyse, karakteri oluşturan duygu ve düşüncelerle bu durumu yönlendirebilme kapasitemiz. Yani hayatını, zorlukları yönlendiremeyip çözemeyen, daha doğrusu iyi birisi olmaktan ziyade saf olan kimse zaten güzelliği -ki güzellik konusunda da belirli bir bilinç gerekyor- tam olarak yaşatamaz. Sorun çözmeyi bilen birisi bence güzel olabilir çünkü biliyorsun ki, bu devirde güç hem para, hem de fiziksel görünüş ile elde ediliyor ve sorun çözemeyen kimse, hiçbir şey üzerinde yetkinlik kurup güç elde edebilecek pozisyonda olamaz.
- 1 ay
Ne olursa olsun insan kendisini sevmeli
- 1 ay
Kesinlikle öyle. Zaten kendisini seven, kendisini sevmeyen insanları zorbalamaz. Sorunun çözümü bu kadar basitken neden kendimizi sevmememiz gerekiyor, neden birileri kendimizi sevmeyelim diye uğraşıyor bilmiyoru..
- 1 ay
Toplumsal baskıdan kaynaklı galiba
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bu zarafet değil
11 Yorumla- 1 ay
Neden
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Önemli olan geçmişidir. Asıl o güzel olmalıdır.
11 Yorumla- 1 ay
İnşallah iyidir
Zarafet auradan gelir
10 YorumlaKarakterden gelir nordun
11 Yorumla- 1 ay
Doğruymuş
- 1 ay
Bu mu güzel 🤢
12 Yorumla- 1 ay
İdare etcen
- 1 ay
Yok be gagası.