Güzellik & Bakım Siz de duş alırken şarkı söyleyip eğleniyor musunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Duşta keyifli vakit geçirmek güzel olabiliyor. O muhteşem, kulakları sağır eden sesimle yıkanırken şarkı söylemek! 😅 Siz de duş alırken şarkı söyleyip eğleniyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Yok söylemem ben genelde dinlemem de 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. HAyır ben sadece duşumu alır giderim. 0 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Hayır ama evde yalnızsam müzik açıyorum bazen 1 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Şarkı açıyorum ama sonra telefondan izlediğimiz aklıma geliyor 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bâzen aşko puahahahahahahahahah 💅💖😻🤣 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Keyifli ama bebişim. Birisi duymadığı sürece tabisi sjsjsjssjs 💖💅🏻🌸🥰 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sessizlk daha iyi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. nadir olsa da evet 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır duvara vuruyorum ben gürültüsü güzel oluyor. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. yok, korkarım ben 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet söylerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok söylemem ben genelde dinlemem de
HAyır ben sadece duşumu alır giderim.
Hayır ama evde yalnızsam müzik açıyorum bazen
Şarkı açıyorum ama sonra telefondan izlediğimiz aklıma geliyor
Bâzen aşko puahahahahahahahahah 💅💖😻🤣
Keyifli ama bebişim. Birisi duymadığı sürece tabisi sjsjsjssjs 💖💅🏻🌸🥰
Duş alırken izlemek lazım o zaman konser tadında😅
Yok ya hemen duş alıp çıkıyorum 😀
Sessizlk daha iyi
Evettt banyo akustigi superdir
Yok normal duşumu alıyorum çıkıyorum
nadir olsa da evet
Bordo bazı kişilere çok yakışıyor
Evet.
Söylerim evet.
Ben kendi kendime söyleniyorum
Hayır duvara vuruyorum ben gürültüsü güzel oluyor.
yok, korkarım ben
Dinlerim
Evet bazen
Çıt çıkarmam.
Duşunu al çık suyu boşa harcama.
Evet söylerim