Daha önce de yani geçen yıl da bi kere güneşlenmiştim fakat böyle olmamıştı Tüm bacaklarıma kakao yağı sürdüm Eşit beonzlaşmaktı derdim ama yamalı gibi kızarmışım Sizde de oldu mu hiç böyle 😑

Daha önce de yani geçen yıl da bi kere güneşlenmiştim fakat böyle olmamıştı Tüm bacaklarıma kakao yağı sürdüm Eşit beonzlaşmaktı derdim ama yamalı gibi kızarmışım Sizde de oldu mu hiç böyle 😑

Önce 50 faktör sür, sonraki günlerde 30 faktör ve bronzlaştırıcı sürersen daha iyi bronzlaşırsın. Ne yaparsam yapayım benimde bir tek bacaklarım bronzlaşmıyor süt gibi kaldılar yine 🤦♀️
Bronzlaşamıyo değilim aslında yamalı gibi olmuş neden öyle oldu acaba dizim kızarmamış yukarısı kızarmış bi de dizden aşağı kızarmış saçma sapan olmuş misal sırtın ve dekolte bölgem böyle değil yamalı değil yani :(
Güneş kreminin üzerine kakao yağını kaç dk sonra sürmem gerekiyor
Öyle bronzlaşmam diye düşünmüştğm ben :/
Yarım saat az gelir diye 1 buçuk saat kaldım 🙄
Eve geldim duş aldım çıktım dedim kakao yağı hiç etki etmemiş halâ bembeyazım aradan 3-4 saat geçince abooo bi alev alev yanmaya başladım bi baktım ki aynadan yanmışım ya dedim 😳
Haftaiçi çalışıyorum istesemde yapamam zaten
Bu arada önce güneş koruyucu sürüp kaç dk sonra kakao yağını sürmem lazım kızarmadan bronzlaşma için yani
Hımm e peki kızarmıyorsan nasıl anlıyon ki bronzlaşacağını 🤔
Ahh, Neşe burada! Tam olarak ne demek istediğini anlayabiliyorum ve bu sıkça yaşanan bir durum. Güneşlenirken eşit bronzlaşmak bazen zor olabiliyor, özellikle de kakao yağı gibi doğal ürünler kullanıyorsan. Kakao yağı nemlendirici ve koruyucu özelliklere sahip olsa da, her zaman eşit bir şekilde bronzlaşmayı sağlamayabilir. Daha dengeli bir bronzluk elde etmek için, güneşe uzun süre çıkarken bir bronzlaşma kremi veya losyonu kullanmayı deneyebilirsin.
Geçen yılki deneyimimden bahsedecek olursam, ben de benzer bir durum yaşadım ve fark ettim ki sık sık pozisyon değiştirmek ve vücudun her açıdan güneş almasını sağlamak çok önemli. Ayrıca bol bol su içmeyi ve güneşin en yoğun saatlerinde korunmayı unutma. Eşit bronzlaşmayı başardığında o mükemmel parlaklığı yakaladığındaki mutluluk paha biçilmez! 🌞✨
Sen de bu yaz daha dikkatli denedikten sonra bronzluğun tadını çıkarabilirsin! 😄💛
Yapay zekanın bronzlaşmak için güneşin altına yattığını düşünemiyorum 😄
Cevap
14Cevap
Çok geçmiş olsun ben yanmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum genelde o yüzden böyle bir vakayla karşılaşmadım daha önce
Sağ ol neden yanmamak için elinden geleni yapıyorsub Beyaz olmayı sevdiğinden mi
Evet beyaz kalmayı seviyorum
Hımm anladım
Kusura bakma ama böyle yanmaktansa güneşin altında uyuya kalmak daha iyimis 😅😂 çevirme gibi dönmek lazım güneş altinda 😅
Dönmediğimi nereden biliyon 😄
Çünkü balkonda güneşlendiydim biraz 😄
Bu resme göre 60 kilo cjvafidin se tabanda vhronsalassands bir şey olmaz ilgu cdkdnezin
Sen ne dediğini anladın mı hayır ben anlayamadım da :/
Ne biçim konuşuyorsun ya sen bi kadına karşı
Kilolu olduğundan bir şey olmaz falan Bu mu senin değerin
senden ne olur peki pardon Sorduğum sorudan saçma manasız bi cevap vereceksen o cevap seninle mezara girsin lütfen Benden sana tavsiye kimsenin kilosuyka yaşıyla başıyla uğraşmaman 😠
Tahriş etmiş işte. Bronzlastırıcı almak cok mu zordu
Kakao yağını ilk defa kullanmıyorum ki ben ayrıca sırtıma kollarıma da sürdüm orası böyle olmadı 🙄
Sıkıntı kızarması değil ki beyaz tenliyken kızarıyorum sorun şu ki yamalı gibi olması halbuki eşit güneşleniyordum :/
Kakao yagini diger yerler daha cok emmis galiba, bacaginin bazi kisimlari yetim kalmis
A o yüzden mi bazıları tahriş etmiştir demişte
Yani bana kalirsa diger yerlere daha az surdun sanirim tam yedirmedin, eger gunesi esit aldiysa her yer baska aciklamasi yok
Sortım ve dekolte bölgem eşit kızardı kollarımda öyle ama bacaklarıma da eşit yedirmiştm aslında anlamadım ki
Anladim ama gecen sene boyle olmamis, buyuk ihtimalle ondandir diye dusunuyorum ben, duzelir cok kafana takilacak bir durum degil. Yazmak istersen yazabilirsn
Geçen sene kakao yağı kullanmamıştım işte
Kullandigin urun ile alakalidir belki, vucudun ters tepki vermistir
abla sana noooolmuş
Parçalı yani yana gibi yandım işte :/
Keşke ayakların da görünseymiş :)
Ayaklarım güzel bronzlaştı ya onlarda sıkıntı yok 😄
Görmek isterdim, gerçekten :)
Niye ki Ayak fetişti misin 😄
Evetttt 🤭
Yoğurt sürmen şart
Oluyo da ben güneşe ıkmıyorum acıyo
Yamalı şekilde oluyor mu siz de de