Bazılarının hayatı bitebilir ahshs
https://m.youtube.com/watch?v=AsL8sViwGgo
#smell

Bazılarının hayatı bitebilir ahshs
https://m.youtube.com/watch?v=AsL8sViwGgo
#smell

Yaz ayının çoğunu makyajsız geçiriyorum bir güneş önleyici krem yetiyor dışarı çıkmama efekt olayınıda çok anlamam telefonun kendi kamerasından çekimi zor yapan biriyim bu konuda çok meraklı değilim fotoğraflarda nasıl çıktığımdan çok anın tadını çıkartmayı severim bir haftadır tatildeydim yedim içtim gezdim şöylede çekineyim böylede çekineyim diye düşünmedim birgidiş yolu bir dönüş yolu yeter dostlar nerde olduğumuzu bilsin
Allah özsevgisiz bırakmasın kimseyi özgüven eksikliğinin en büyük belirtisidir çünkü bizi izleyen adımızı dilinden düşürmeyenlerde boş izlemesin biraz örnek alsın 🤣🤣🥂
yaşanıyor. hiç öyle bir derdim de olmadı. farklı gezegenlerde mi yaşıyoruz ne bu mecburmuşsunuz kafaları? makyaj hiç yapmadım gerekte duymadım ayrıca hiç boy boy foto çekip kendimi reklam etme ihtiyacı hissetmediğim için filtre denen şeyle de işim olmadı. materyalizmden sıyrılın bence biraz.
Yaşanır doğal güzellik her zaman daha iyidir ve tipsiz çirkin birisi asla yoktur sadece bakımsız ve kendine dikkat etmeyen birisi vardır, kendine değer veren şeyleri yapmayıp her zaman salan biri benim için de tipsiz ve çirkindir
Tabii ki yaşanır. Filtreler ve makyaj kişisel bir tercih olmasına karşın doğal halleriyle de mutlu olabilirler. Önemli olan kendilerini nasıl hissettikleridir.
Cevap
52Cevap
Özel günlerde makyaj yapıyorm genelde
İkisini de kullanmıyorum yani yaşanıyor
Doğal halim daha güzel. Zaten Cok hafif makyaj yapam biriyim
@omerr61_ yürümeyip uçmak bu olsa gerek :)
@omerr61_ hocam üşenmeden onada baktınız mı :D
@omerr61_ hocam siz bilmiyorum ya :D bir tık tehlike sinyalleri çaldı kulağım da kardiyo da güldürdünüz :)
sakin hocam bu ne sinir @omerr61_ öldürdün beni hocam bacaklar yanarken güldürüyorsun :D
Benim bütün profil fotolarim filtresiz
Üstelik en son kaç yıl önce makyaj yaptigimj hatırlamıyorum
Bence bana makyaj yakışmıyor
Üstelik doğal halimde herkes yaşımı en az 5 yaş küçük sanıyor bu hoşuma gidiyor 🤭🤭
Filtre genelde sevmiyorum. Makyaj günlük nadir yaparım ama seviyorum. Pandemi döneminde yaşadım gayet iyiydi 😅
Hala kullanmadım filtreyi ama makyajda ara da yani bunlar olmadan da yaşarım 😂😂 yaşayamayanlar düşünsün..
Some voldemort puroblems 🤣 beni biliyon gerçi şu an tüm site beni biliyor olabilir puhahahahahah
Ben yaşayabilirim. Fotoğraf çekinmiyorum ve zaten makyajım çoğu zaman oldukça hafif.
Hayır kesinlikle hayır! Ben makyaj olmadan yaşayamam. Ama filtre koymuyorum.
Bazıları güzel yapabiliyor ama çok abartan var gerçekten
Duru güzelliğim kafi, önemli bir şey olmadığı ve canım istemediği müddetçe yapmıyorum
Yaşanmaz valla başlarım böyle hayata ben oynamıyorum arkadaş😂
Makyaj yapmayan hanımefendiler daha güzel oluyor benim gözümde.
Yani ayna filtresiz görüyoruz kendimizi sorun yok gibi
Delikanlı adamın az resmi olur onlardada kötü çıkar😅 yani sorun yok yaşanır
Çoğu gün işe makyajsız gidiyorum filtre zaten kullanmam
Güzel görünmek için bir ton boya süren var. Bazısı yaşayamaz gibi geliyor.
Tabikide yaşanır doğal olmak varken ne makyajı ne filtresi 😂😂
Ben bu konuda rahatım filtresiz ve makyajsız rahat bir hayat 😄
Keşke makyaj boya falan estetik onlar hepsi kaldırılsa
Kızlar makyaj yapsın yoksa yüzlerine bakılmıyor 😅😅
sanki erkekler çok yakışıklı
ihtiyacım yok ama sana estetik şart
Saçma ve sahtekarca geliyor nedir kime ne ispatlayacaksın sisli perde arkasından
Eğer cilt bakımını yerli yerinde yapabilirseler makyajsız da pek ala olabilir
Yaşanır ben ne makyaj yapıyorum ne de filtre kullanıyorum
Evet çok güzel yaşarım, yaşıyorum.. Hiç ihtiyaç duymadım.. 😅
Filtresiz çok yakışıklı oluyorum..
O yüzden filtre kullanıyorum aşık olmasınlar diye..
Siyah tür efektler hoşuma gidiyor stilim daha uygun oluyor onları kullanıyorum ama olmasa da olur.
Allaha şükür ihtiyaç duymadan bugüne geldik bundan sonra da ölmeyiz herhalde
Instagram kapandı mesela. İnsanlar tabiki girmenin yollarını buluyorlar ama çoğunluk girip story atamadı vs. Demek ki yaşanıyormuş. O ortamdan da oranın filtrelerinden de uzak kalınabiliyormuş demek ki
Uzun zamandir yaklasik 4-5 yildir boyleyim cok nadir yaparim bi rimel bi allik o kadar efekte giemiyoeun zaten kamera neyse o hahahah
Sıfır filtre sıfır makyaj sıfır estetik ile yaşiyorum😂 Instagram'ım yok ama eskiden de böyle filtre vs kullanmazdim
Filtre yok makyaj yok demis la butun kizlar.
Kardes butun kizlar yapiyo yalan soylemeyin.
Ben yaşıyorum gayette
Filtre zaten kullanmıyorum ama makyajsız olmaz ya makyajsız aşırı çirkin olmuyorum ama makyaj da birakilmiyor ya bakkala giderken bile maskara süren insanım ben
aşırı gereksiz şeyler erkek de saç traşı hafif sakal kadında ise doğallık makyajla palyançoya dönmeye gerek yok
hepsi boş işler en güzeli insanın şansı cok güzel olsun arkadaşlar allah kader güzeliği versın kötu ınsanlardan sakınsın herkesi
fıltre olmadan yasanır ama makyaj olmadan belkı yasanmayabılır cunku kapatıcı bazı zamanlar ıhtıyac oluyor
Az biraz da olsa makyaj güzel şey ya, filtre taraftarı değilim.
Mis gibi yaşanır jdndjsnd 4 halde de yaşayabiliyorum filtresiz makyajsız filtreli makyajlı 😂
Yaşamaya çalışırız ama kadınlar yaşayabilir mi.. ümidim yok
Çok şükür öyle dertlerim yok maşallah Elhamdulilah 😹
Dünya 2 ye ayrılıyor Filtresiz ve makyajsız yaşayan erkekler, makyaj filtre bağımlısı kızlar 😂
Yaşarım hatta öyle yaşıyorum.
Makyaj ve filtre kullanmayanlar yaşıyabiliyorsa yaşanır demek oluyor
Makyajsız hayatta dışarı çıkmam 😃
Pembe burun nemlendiricisi 😂😂
Hemen al 😃😃
Makyajsız filtresiz de çok güzeliz sonuçta ama bunlarla dahada vav güzel oluyoruz
Bazılarının gerçekten hayatı bitebilir 😂
Filtre kullanmıyorum. Makyajsız olmaz.
Ya biri ya öteki. Birisi lazım 😂😂
Şimdiki kızlar için çok zor
Ben yaşıyorum. Gayette begeniliyorum.
Yaşanır. Ben yaşıyorum...:):):)
Cillop gibi yaşanır 😇
Yaşanır niye yasanmasin
🙌Yaşıyorum hala bi sıkıntı yok
Biter aynaya bakınca kusuyorum
Gayette yaşanır nolcak sanki
Yaşanır tabi sadece alıştığımız için vaz geçemiyoruz