Güzellik & Bakım Tırnaklarda nasıl bir görüntü seviyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Temiz görüntü her zaman beş on yirmi adım önde ya şuna bakın Tırnaklarda nasıl bir görüntü seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben genelde abartı olmayan doğal olan tırnakları iyi bulurum 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben cart renkler seviyorum maalesef... 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Gayet de yakışmışş Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl Teşekkürler 💖 Yorumla
Howlcastle Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tırnak dediğin bana göre dibinden kesilmiş ve hiçbir şey sürülmemiş olanıdır. Tertemiz , ne arasına mikrop girer ne bir şey. İnsanı da temiz gösterir. 3 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Olcaksa böyle olsun işte mis gibi duruyor minik figürler de eklenebilir ama ferah durmalı bu tonlarda olmalı 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben kadınların takma tırnak taktırıp 5-6- cm uzunluğunda tırnakla gezmelerinden hiç hoşlanmıyorum. Fotoğraftaki gibi olan ise iyidir. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Temiz, badem şekli verilmiş ve koyu renklerle boyanmış ojeli tırnaklar çok hoş. 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Temiz sade zarif şu ara benimkiler manikür için can çekişio ama çözcem pazartesi o işi😂 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl gece çıkıyorsam iddialı, iş için temiz görünüm olması tercihim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. resimdeki gibi uzunlukta seviyorum. bir de böyle şey renkler olmalı sade 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tırnaklarım resimdeki gibi olmadığı için böyle uğraşlarım yok. Kendim için zaman kaybı olacağını biliyorum. Anadan doğma tırnak iyidir 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Ben de kesinlikle sade ve temiz olmalı kısa olmalı bir de 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Senin ki gibiii 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bak yaaa🙈 Yorumla
ToprakÖzgün Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Uzun ve protezli tırnaklar sevmem. Kızlar da da özgün durmuyor zaten 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Fresh renkler simli olablr 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Bakımlı tırnaklar hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Bakımlı ve hafif uzun tırnakları seviyorum. 1 0 Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ayy çok güzel gözüküyorr böyle görüntü seviyorum 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Kısa ve temiz olanı seviyorum 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tırnak tırnaktır ya 😀 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 568 cevap paylaştı. Temiz görüntü 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Guzel 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı. Görsel iyi 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bunun bir tık uzunu. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben genelde abartı olmayan doğal olan tırnakları iyi bulurum
Ben cart renkler seviyorum maalesef...
Gayet de yakışmışş
Teşekkürler 💖
Tırnak dediğin bana göre dibinden kesilmiş ve hiçbir şey sürülmemiş olanıdır. Tertemiz , ne arasına mikrop girer ne bir şey. İnsanı da temiz gösterir.
Olcaksa böyle olsun işte mis gibi duruyor minik figürler de eklenebilir ama ferah durmalı bu tonlarda olmalı
Ben kadınların takma tırnak taktırıp 5-6- cm uzunluğunda tırnakla gezmelerinden hiç hoşlanmıyorum. Fotoğraftaki gibi olan ise iyidir.
Temiz, badem şekli verilmiş ve koyu renklerle boyanmış ojeli tırnaklar çok hoş.
Temiz sade zarif şu ara benimkiler manikür için can çekişio ama çözcem pazartesi o işi😂
gece çıkıyorsam iddialı, iş için temiz görünüm olması tercihim
resimdeki gibi uzunlukta seviyorum. bir de böyle şey renkler olmalı sade
Tırnaklarım resimdeki gibi olmadığı için böyle uğraşlarım yok. Kendim için zaman kaybı olacağını biliyorum. Anadan doğma tırnak iyidir
Ben de kesinlikle sade ve temiz olmalı kısa olmalı bir de
Senin ki gibiii
Bak yaaa🙈
Uzun ve protezli tırnaklar sevmem. Kızlar da da özgün durmuyor zaten
Fresh renkler simli olablr
Temiz bakımlı pürüzsüz ojeli 💅
Temiz, kısa, ojesizler candır.
Görseldekinin bir tık uzunu
Bakımlı tırnaklar hoşuma gidiyor
Bak görseldekiler çok iyi
Kesilmiş tırnak
Bakımlı ve hafif uzun tırnakları seviyorum.
Ayy çok güzel gözüküyorr böyle görüntü seviyorum
Parlak siyah oje severim ben.
Kısa ve temiz olanı seviyorum
Fotodaki güzel değil ama bilemedim.
Tırnak tırnaktır ya 😀
Sarı kırmızı 😂
Orjinal,
Badem tırnak ve pürüzsüz olcak
doğal
Temiz görüntü
Guzel
Görsel iyi