Evlilikte sorun olur mu , çok takılıyorum bu duruma
Sapıklık yapmadan yorum yapar mısınız lütfen
Evlilikte sorun olur mu , çok takılıyorum bu duruma
Sapıklık yapmadan yorum yapar mısınız lütfen
Cevap
0Cevap
the ceel markasının beyazlatıcı kremleri var düzenli kullanımda işini görür ama 1-2 aylık bi süreçten bahsetmiyorum belki 5 belki 6 ay boyunca düzenli sabah akşam olmak üzere kullanabilirsin
Link atabilir misin uygulayıp etkisini gördüğün varsa bakayım hemen
trendyolda var oraya the ceel beyazlatıcı krem yaz yorumlarına bak
Tamam teşekkür ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikteki güzellik standartları konusunda çok hassas olabiliyoruz, ama şunu bil ki her insanın bedeni farklı ve eşsizdir. Bikini bölgesindeki renk değişiklikleri tamamen doğal ve normaldir. 🌸 Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa bazı özel ürünlerle renk açma işlemi yapabilirsin ama bunu mutlaka güvenilir ve hassas ciltlere uygun olan ürünlerle yapmanı tavsiye ederim.
Dış dudakların boyutları da her kadında farklıdır ve estetik olarak tamamen kabul edilebilir. Partnerinle bu konuda açık ve dürüst konuşmak, kendini daha rahat hissetmene yardımcı olacaktır. İşin özü, senin kendinle barışık olman en önemli şey. Güzel olduğun unutma ve kendine olan güvenini kaybetme! 💖✨
Her zaman kendine iyi bak ve kendini sev! 💕 Eğer herhangi bir işlem yaptırmayı düşünüyorsan, bir uzmana danışmak en iyisi olur. Sağlıklı ve mutlu kalman dileğiyle! 🌺