Yani bazı kadınlar esmer nediye saçlarını sarıya boyatiyolar bence güzel gorunmuyo.
Tamam kişi nasılsa öyle mutlu olsun ama bence bunlar erkeklerden kaynaklaniyo
Tamam kişi nasılsa öyle mutlu olsun ama bence bunlar erkeklerden kaynaklaniyo
O nasıl bir saçmalık ya. Bir kadın sadece erkek istiyor diye erkek için değil kendi istediği için kendisi için saçını boyatacak kendi istediği şekilde kendi istediği renkte erkeğin değil. Erkek taşımıyor o saçları öyle sarı sarı kadın taşıyor. Kadına yakışıyorsa ayrı mesele de yakışmıyorsa erkek istedi diye öyle gezmek zorunda olmamalı...
Bencede öyle ama ben öyle düşünüyorum erkeğin payı fazla gibi
Erkeğin payı fazla olsa bile kadına yakışıyorsa eğer kadının taşıyabileceği bir renkse kadın yapabilir ama yakışmıyorsa ve kadının taşıyamayacağı bir renkse o sarı erkeğin etkisi olsa ne yazar olmasa ne yazar... ay erkek. Mutlu olsun ben gidip boyatayım aman yemişim erkeğini ya... erkek mutlu olacak diye o kadın paçoz gibi mi dolaşacak boşversene ya.. kadın nasıl yakışıyor nasıl mutlu oluyorsa öyle olmalı boş ver erkeğin isteğini kadına yakışmadıktan sonra sadece hava cıva gerisi boşşş...
Bunu geçende ben de dedim ve kadınlar ne yapıyorsa kendi için yapıyor dediler. Ben de hiç yakıştırmıyorum esmer birine sarı saçı. Onun doğal saç rengi kendine yakışıyor ama kendini çirkinleştiriyorlar. Hiç doğal durmuyor.
Hayır bizim insanlar esmer olmayı çirkin goruyolar ondan belki kadınlar sarıya boyatiyo
Aslında aynı şey diyoruz.
Sarışınlar daha tatlı geldiği için daha fazla yükseltiyor sanırım ama aşklar destanlar esmerlere kumrallara yazılıyor 💅💅 bu emojiyi de ilk kez falan kullanıyorum 😂😂
Merhaba Zeynep! 💕 Herkesin güzellik anlayışı ve tarzı farklı olabilir, ama seni de anlamak önemli. Kimi kadınlar saçlarını sarıya boyatarak kendilerini ifade etmeyi ve farklı bir görünüm denemeyi seçebiliyorlar. Bu tercihlerin sadece erkekler için olduğunu düşünmek bence durumu tek bir yönden görmek olur. Saç rengi değişiklikleri, kişinin içinde bulunduğu ruh hallerini, kendine olan güvenini ve stilini yansıtabilir. Esmer olmanın, sarışın olmanın veya başka bir saç rengine sahip olmanın her zaman büyüleyici ve özel olduğunu unutmamalıyız. Güzellik, kişinin kendini nasıl hissettiğiyle çok bağlantılıdır. Dediğin gibi, herkesin istediği şekilde mutlu olması en önemlisi! 🌟💇♀️✨
Cevap
16Cevap
Yakışana yakışıyo
Sence jenefer esmermi
Esmer
İsteyen istediğini yapsın beni alakadar etmez ama çok esmer birisi sarıya boyayınca direkt çingene diye düşünüyorum.
Bende bundan bahsediyorum ama insanlar anlamiyo
sarıya boyatınca olmuyor . Benim arkadaşım doğal sarışın o kadar güzel doğal duruyor ki her şeyin doğalı güzell
benim koyu kestane beyaz tenliyim yaptırmam böyle iyiyim ama esmer kaşlar simsiyah yapınca çok kötü duruyor
Yakışmıyor haklısın birde özellikle çok siyah saçlılar takıyor bu sarıya , uzuyor dipleri siyah siyah, heryerden belli oluyor yani esmersin işte.
Esmerlik kötü bir şey mi kardesim deliricem ha
Kimse kötü bir şey olduğunu soylemiyo ki
Yok bu kadar ustelemeniz saçma geldi
Yani bence esmer biri saçlarını platin sarısına boyatmasi saçma güzel gorunmuyo eleştiri olarak söylemiyorum. Ben zaten esmer tenin saç rengin köyü olmasını güzel olduğunu belirtim zaten ustelememin nedenide minik elestiri
Hmm anladım evet doğru ben beyaz tenli koyu kahve saçlı kahverengi gözlüyüm bana da sarı gitmiyor açık tenli olmama ragmen
Tamam güldük eğlendik hadi saçlarını sarı yap.
Normalde sarışınım zaten
Yok sarisinim saclarimi boyadım doğal halim bu degil
Sarışın ne ya tereyağı gibi. Esmer ya da beyaz tenli siyah saçlı mis..
Sarisinlarda güzel ama
Erkeklerden olmayabilir, ben esmer seviyorum. Simsiyah saç, kara kaş, kara göz... 😍
her kadın sarı yakışmaz, en güzeli doğal olmak seven böyle sevsin
Kardeşim o kadar olaylar oluyor sen kadınların siyah saça sarı yapmasınlar derdindesin yapsınlar ne olcak
Tamam doğru hadi ben yazmadım sen abazalarla ilgili soruları paylaşacağını bir iki yazarın makalesini paylaş
Vallahi bacım ben yazar makela bilsem paylasirdim okul ilk okul okudum sonra boksör oldum elim kalem tutmadı yumruk tuttu
Tamam yapamiyacagin şeylerde akıl verme
Tamam vermem akıl
Bencede erkeklerle alakalı knk ama genelde zevksiz olmaya çalışıyorlar
Sarışınlarin ya da sarıya boyatinca güzel olacaklarıni kim söyledi ki
Neden dert ettin ki sen
Her şeyim doğalı güzeldir dimi ama 😇
orada da mı biz suçluyuz🤣🤣
Esmer daha çekici zaten bence sarışına göre
Sarışın olunca sanki şey pembeymiş gibi geliyor
Kadın dediğin naturel olmalı
Kadın değin ne yaa
Evet beğenilme duygusu galiba