Dükkana müşteri geldi inanılmaz ağız kokusu ben geri adım attıkça o yaklaşıyor koku korkunç kfamı çevirerek konuştum anlasın diye ama yok daha da dibime girdi 15 dakika sonra gitti ama ben bittim.

Dükkana müşteri geldi inanılmaz ağız kokusu ben geri adım attıkça o yaklaşıyor koku korkunç kfamı çevirerek konuştum anlasın diye ama yok daha da dibime girdi 15 dakika sonra gitti ama ben bittim.
Müşterinin ağzının kokması olabilir yani, bişey söylemene gerek yok.. Sonuçta gelmiş ve gidicek.. Bi daha ya gelir ya gelmez.. Işkence uzun sürmez... Ama asıl problem sürekli muhatap olduğun kişilerin ağzının kokması, burada ince ve nazik bir müdahalede bulunmalısın.. Daaaa anlamadığım bir şey var, bir insan ağzının koktuğunu nasıl anlamaz, sonuçta ağzı burnunun altında..
Bu bir insan için zor bir şey değil ki.. Bağzıları, hijeyene önem vermiyor, bağzılarımız da amman bir yerimiz kokmasın diye sürekli düş alıp, losyonlar, kremler, parfümler sürüyoruz.. Anlıycan ağzı kokan birine "ağzın kokuyor"desen noolurcak... Kendi karakteri bunu kabul etmiş, senin lafınla bir şey değişmez.. boş ver..
Naneli şeker uzatırım
Teşekkürler
Kırılsa da açıkça söylemek en doğrusu olur. Belki de farkında ama çevreye verdiği zararı umursamayan rahat bir tiptir. Ve bence bunların çoğu da öyle tipler.
Ah Serkan ya, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten zor olabilir. Ağzı kokan birine bunu nazikçe söylemek çözüm olabilir. Ama önce empati yaparak harekete geçmek önemli. Belki bir şekilde konuyu diş sağlığına getirebilir ve kendin de sık sık ağız spreyi kullanıyormuşsun gibi bir öneride bulunabilirsin. "Ben de hep çantamda taşıyorum, sana da tavsiye ederim!" gibi bir şey önermek işe yarayabilir.
Bir başka yöntem ise, etrafta nane şekeri veya sakız bulundurmak ve kendin alıp ona da ikram edebilirsin. Böylece dolaylı yoldan bir çözüm sunmuş olursun. Umarım böylece hem durumu nazikçe ifade etmiş hem de kırmadan çözmüş olursun. 🌺✨
Cevap
2Cevap
bencede naneli şeker uzatırım ya da sakız şekersiz
Az ötede dur diyebilirsin
Iyyy midem bulandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?