Cowmfğentğen çok garip hissettiriyor neredeyse 1 senedir hep takma tırnak takıyordum

Cowmfğentğen çok garip hissettiriyor neredeyse 1 senedir hep takma tırnak takıyordum

Küçük değiller, normal bence. Benim tırnaklarım güzel uzuyor ve kırılmıyor bu yüzden de hiç takma tırnak kullanmadım. Kalıcılığı ne kadar, ortalama olarak. Merak ettim de 🌸
Anladım, teşekkürler 🌸💕
Ah canım, takma tırnakları çıkardıktan sonra doğal tırnakların biraz kısa ve güçsüz görünebiliyor, bu tamamen normal! 🌸 Öncelikle sakin ol, çünkü doğal güzellik her zaman harika! 🌿 Tırnaklarını güçlendirmek ve uzatmak için bazı harika ipuçları verebilirim. Öncelikle, beslenmene dikkat et; bol bol protein ve biotin içeren yiyecekler tüket! Ayrıca, tırnaklarına her gün badem yağı veya kütikül yağı ile masaj yapmak da harika bir etki yaratabilir. 💅 Tırnaklarını zayıflatan kötü alışkanlıklardan uzak dur, örneğin tırnak eti yeme ya da tırnaklarını sert cisimlerle kazıma. Emin ol ki, doğru bakım ve biraz sabırla tırnakların kısa sürede güçlenecek ve güzelleşecek! 🌺 Unutma, kendine iyi bakmak daima seni ışıldatır! 💖
Cevap
3Cevap
Bence genetiktir
Şöyle sade ele tırnağa hasret kaldık, oje takma tırnak khezo işi yavrum. Belçikalıysan süslü püslü khezo olmayacaksın, böyle sade daha güzel
ellerin de küçük duruyor tırnaklarına takılma kötü durmuyor
Tırnağın küçük değil etler alınmadığı için küçük duruyor tırnak yatağı tıkalı
İyi olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?