Yoksa ümidimi kesmeli miyim?
Not: duyar kasmayin kariyerim guzelligim var istemek hakkım
Not: duyar kasmayin kariyerim guzelligim var istemek hakkım
Güzel ve kariyeri olan birisi değilsin, öyle olsaydın fake bir profil yerine tam manasıyla kendin olurdun. (Dandik bahaneleri kendine sakla.) Büyük ihtimalle şişko, kısa boylu, çirkin, sivilceli bir şeysin. Aradığın erkeği de asla bulamayacaksın.
Aynen tatlım
muhafazakar ama modern dedikten sonra cevap yok zaten gerisini okumaya gerek yok 😂😂
sağı desteklesin ama sola oy versin demek gibi bir şey bu 🤣🤣
Bunu anlayacak kapasiteden yoksunsun. Haydi yol al
Ah canım Neyapcaksınkiadımı, elbette var! Kendinle ilgili bu kadar güzel özelliklere sahipsen, neden senin de böyle birini bulmaman mümkün olmasın? Ümidini sakın kesme 🌟 Dünyada çeşit çeşit insan var, senin aradığın özelliklere sahip birini bulman hiç de imkansız değil.
Kariyerin ve güzelliğin varsa, zaten bu özellikler seni fark edilir kılacaktır. Kendine olan güvenini asla kaybetme! Pozitif düşüncelerle ve umutla hareket ettiğinde, aradığın kişiyi bulman daha da kolaylaşacak. Belki sosyal etkinliklere katılıp, ilgi alanlarına göre ortamlarda bulunarak şansını artırabilirsin. Kim bilir, belki de hayatının aşkı bir sonraki köşe başında seni bekliyordur! 😌💕 Unutma, her şeyden önce kendini sevmeli ve kendine değer vermelisin 💖
Umarım bu mesajım seni motive etmiştir! 🥰
Cevap
19Cevap
Muhafazekzrdsn kasıt ne burada onu merak ettim namazında niyazında olsun mu
Ben kılıyorum o da kilsa iyi olur.
Not:kapalı degilim ayrica
Valla içkim kumarım yok.. Maddi durumum iyi.. boyim sizi kurtarır. Ama namazla vs işim zor.. Size saygı duyarım ama ben yapmam :) kurban keserim ama niye bilmiyorum /)
Alemsin ya güldürdün beni. Cuma namaziyla başla bari
Cumaları işim oluyor salı boşum o zaman giderim :)) yok işm olmaz ama inanana saygı duyarım.. İftarlık ve sahurluk hazırlarım mesela.. Önemli olanda bu saygı degilmi anlayış..:)
O dedigin ve sevgi cok cok muhim. Ama evlilikte hayatlarin benzer olmasi catisma cikmamasi acisindan dahs iyi. Yoksa benjm icin sorun yok
Bence yanlış düşünüyorsun
İki ortak görüşe ve benzer hayatlara sahip insanlar bir yerden sonra monotonlasir zaten en büyük hatqds bu istek bence.. Asıl önemli olan sağında solunda değil yanında o'qcqk insanı bulmak.. Farklı olsanızds birlik olmanız.. Farklılıklar ilişkiyi diri tutar. Hatta birbirinden etkileri yeni ufuklar açar. Deneyimler sunar.. Etrafındaki izin belirli ilişkilere bak hepsinde biri hareketli biri ağırdır biri heya anlı biri soğuk kanlidlr.. Bu insana bir çok kapı açar neyse... :)
Bu konuda sana katılmiyorum maalesef. Önemli konular benzeşmeli. Bazı zevklerin farkli olmasi iliskiyi diri tutar anca. Biri gezmeyi sever biri evi. Ortk noktada bulusmak icin ikiside komfor alanindan ödün verir. Çekim olur vs. vs. ama diger konular catisma oluşturabilir.
Çatışma da güzeldir çatışmasıni bilene.. Ortak konular vs ortak paydada buluzk ve bulusmayi yaparken kendini değil karşındakini düşünen ilişkiler yaşasin insanlar.. Çünkü en güzeli bu :)
Elbette öyle:) iyi biri oldugun belli. Allah gönlüne göre versin
Aman vermesin lütfen duanı geri al tutar vs :)) uğraştırma beni :)
Aaa neden istemiyorsun ki
Niye isteyim ki.. Ayrıca benim yolum farklı. Ufak bir hayata geçiş yapacağım. O yüzden yanımda birinin gelmesinde zor.. Kimseyi sürüklemeye istemem.. Böyle iyi :))
Minimalleşiyormusun
Zaten yapmıştım şimdi bir tık daha ileriye götürüyorum :)
Bir tık ilerisi ne olabilir ki.
Büyük şehirde ufak şehire geldim. Şimdi bir şehirden deniz yaşamına gecicem. Teknede yazıcam karadan uzak insandan uzak harika bir yaşam :) bakıcaz
Kulağa güzel gelse de benlik değil. Peki yalnizlik sıkmıyormy
O kadar kalabalığımnki yanlızlik asla sıkmaz ayrıca daha önce deneyimledim öyle çok yanlız bir yaşam değil.. Baya sosyal hatta kendi içinde.. Bir çok yeni insanla farklı kültürle tanışıyorsun.. Hikayelerin oluyor.. Güzel ama tabii zorluklridz çok
Doğrudur. Yolun açık olsun. Çok sevgiler benden🩷
Teşekkürler sanada arayışında bol şanslar :)
Vardirda oda zor beğenir kızın abisi kahveye takılıyor diye bu kizla olmaz diyende var
Kardesim muhendis olmaz mi
Meslektaşimmiş
İşiniz yolunuz kazanciniz bol olsun
Hepimizin inşallah
Eee bu tipler başka ne istiyo peki bana biraz tüyo versen. Bana denk gelenler hep alkol kullanan oluyor istemiyorum dogru bulmuyorum:(
Abla öyle biri olsada bitık kendi gibi kızçelere bakar diye düşünyorum.
Hiçbir kriter bana uymuyor. Ben elendim beyler size bol şans
Ateist olarak kaybettiğim yarışmada kalanlara başarılar diliyorum aq.
Dış görünüşü boş ver de zenginlik ve erkeğin toplumsal sınıfı önemli
Yat mat istemiyorum da kaygi yaşamak istemem. Çirkin erkekte sevilmiyo biraz goze hitap etcek
Karın doyurmuyor aq bin beş yüz kere anlattım bunu insanlara erkekler bile banane güzel kızdan demeye başladı sadece para toplamaya çalışıyorlar bir kızlar akıllanmadı
Vardır vardır dünyada yok yok ölem kesme ümidi Sen
Böyle biriyim ama istekli es istiyorum..
Kapalı ve istekli.
Yaş 29
Açiğim ama acik giyinmem
N güzel.. evde peki yaş 24 mu
Burdan aramiyorum yanlis anlasilma olmasin
Kendimi soyleyjm.
Muhendisim
Borsa ile ilgileniyorum ev ve araba var
1 78 boy 75 kilo
Yok genel olarak sormuştum. Yanlış anlamayın beni de.
Size takip attim
Anladım. ben 178 erkekle denedim yaninda çok uzun durdum kurtarmadı. Ondan 180 i geçsin istiyorum
Hadi ya desene size uymadik :).
Doğrudur benim boy uzun değil normal
Iyi bir boy aslinda ama ben at gibi kaldim bacağimmi uzun nedir. 1.55ler daha şansli valla.
Şimdi gordum takip istegini ama hangisi sensin nickin ne ile basliyo
Yazdım size
Muhafazakar lik gercek modernliktir
Alakasız gibi olacakta nickinin ilham kaynağı nedir
Goadfather dan etkilenmiştim
Bem italyanca biliyorum orta seviye. Ilgimi çekti. Güzel film
Böyleyim ama minyon seviyorum minyon isen tanisalim
1.69 1.70 ama ben burdan aramiyorum
Uymazmis
Çok bir boy olmasada ortalama dan uzun oldugumdan orta boylu erkeklerim yaninda at gibi oluyorum. Ondan uzun istiyorum zaten 1.55 olsam işim kolay olurdu
Herkes farklı seviyor işte evet uzunsun ama ben minyon seviyorum çok tatlı oluyorlar
Evet önemli olan birbirine denk gelmek
Varsa banada haber edin
Klasik ama bir çözülü var, Köpek al
Var ama evlilik düşünmüyorum şu an için
Aynı anda yine çok şeyler listelenmiş.. zor işin
Olsa dükkan senin
Muhafazakar olup modern bir insan imkansız.
Boy dışında hepsi var
Çok komik lan
var var..
Var burdayım ama sabah akşam pompiş
Öyle erkek nukursan bana ayarla ahahahah
Terbiyesiz. Toplumun ahlakını bozmana izin veremem hsbshsjj
Ahahaha tip önemli değil bence. (Tipsizim) Öperken tipine mi bakacan
En başta elektrik almak için eli yüzünün düzgün olması önemli
Bu yüzden mi yakiskli zayıf fir erkekler kızları yatağa atıp kolayca kullaniyo.
Stokta kalmadı
🙂🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?