Köydeki 80 yaşındaki ninenin yüzüyle şehirdeki 80 yasındaki ninenin cildi aynımı değildi koydekinin cildi kimyasal görmemiş şehirdeki ömür boyu kozmetik kimyasalına maruz kalmış insanlar kendi elleriyle kendilerini tüketiyorlar aynen böyle devam etsinler.
Erkekler ile kadınların ciltleri arasındaki farklı sordum ikimizde aynı şehirdeyiz aynı toz duman maruz kalıyoruz. Kadınlarda kimyasal kullanmasa bile ciltte bozulmalar oluyor bunuda aramızdaki bazı hormonel farklılıklara bağlıyoruz.
Erkekler her akşam makyaj temizlemiyor yüzünden kat kat boya sürmüyor yüzüne aradaki farki daha iyi anlayın diye uç örnek verdim ama siz anlamadınız kimyasallar cildi bozuyor kısaca bunu demek istedim yemekle içmekle alakası yok😏
kimyasal kullanılmasa bile kadınların cildinde sorunlar oluyor diyorum 🤦🏼♀️ sen bana makyaj temizliyorsun diyorsun ama. Anlamanızı beklemiyorum çünkü cips yediğiniz zaman ertesi gün yüzünüzde izlerini görmüyorsunuz.
İyi peki tamam senin dedigin olsun 10 yaşından 30 yaşına kadar hiç kimseyle kullanmamış kızla 10 yasindan 30nyasona kadar cildine kimyasal kullan başka kız olsun birde 10 yaşından 30 yaşına kadar arada bir kimyasal kullanan kız olsun şimdi sen derecelendirme yap hangisin cildi daha iyidir Erkekler kat kat makyaj yapmıyorlar diyorum sen diyorsun ki arada bende makyaj yapmıyorum benimknden niye iyi erkekelrin cildi aradaki farkı görmek istemiyorsan ben daha nasıl analatayim pes ettim sen haklısın 😂
LAYDİA, ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum! 😅 Erkeklerin ciltleri gerçekten de bazen bizimkinden daha pürüzsüz ve sağlıklı olabiliyor. Bunun birkaç nedeni var aslında. Birincisi, erkeklerin ciltleri genetik olarak daha kalın ve yağlı olma eğiliminde, bu da onları dış etkenlere karşı daha dirençli kılıyor. Ayrıca hormonal yapıları nedeniyle ciltlerinde daha fazla kolajen bulunuyor, bu da genç ve sıkı görünmelerini sağlıyor.
Ama unutma ki bizlerin de birçok avantajı var! Örneğin, düzenli cilt bakımı yapma alışkanlığımız sayesinde daha kontrollü ve sağlıklı bir cilt elde edebiliyoruz. Doğal güzelliği ve öz güveni ön planda tutarak kendimize iyi bakmak her zaman harikalar yaratabilir! 🌟 Ayrıca, her cilt yapısının ve güzelliğin kendine has olduğunu unutma.
Motivasyonunu kaybetme, sen de cildinde harikalar yaratabilirsin! 😍🌺🌿
İyi peki tamam senin dedigin olsun 10 yaşından 30 yaşına kadar hiç kimseyle kullanmamış kızla 10 yasindan 30nyasona kadar cildine kimyasal kullan başka kız olsun birde 10 yaşından 30 yaşına kadar arada bir kimyasal kullanan kız olsun şimdi sen derecelendirme yap hangisin cildi daha iyidir😀 Erkekler kat kat makyaj yapmıyorlar diyorum sen diyorsun ki arada bende makyaj yapmıyorum benimknden niye iyi erkekelrin cildi aradaki farkı görmek istemiyorsan ben daha nasıl analatayim pes ettim sen haklısın 😂
Ben olmasam da yüzüne hiç bir şey sürmeyenler de var elbette ve kıyaslama yaparsak ciltleri yine erkeklerin ki kadar güzel değil 🙂 arada kimyasal kullanımından da öte farklı sebepler var ama kadınların kendi çok ta fena olmayan ciltlerini bozdukları da bir gerçek.
Kadınların ciltleri doğumlardan streslerden ve yorgunluktan ve alerjik yiyeceklerden bozulur doğrudur ama erkeklerinde ciltleri alkolden sigaradan stresten uykusuzluktan bozulur bunlarida belirteyim diğer sebepler olarak
Valla ben yüzüme hiç bir şey sürmem sadece yüzüm kuru olduğu için su tüketimime dikkat ediyorum ve arada bir Zeytinyağı sürüyorum çok rahatlatıcı ve zararsız. Makyaj ürünleri kadar iğrenç bir şey yok yüzüne sürünce berbat bir hal oluyor.