Güzellik & Bakım Sizde sabahları dudaklarınız dolgu yapılmış gibi uyanıyor musunuz? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 414 Yapay Zekaya Sor İtiraf edin! Hanginiz gece beni estetik merkezine götürdü?@aynadakiajan buluver Güncellemeler1 yıl Süper sormuşumm🥰🥰 Sizde sabahları dudaklarınız dolgu yapılmış gibi uyanıyor musunuz? Cevapla Dolgu Soruları Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hayır bende olmuyor pek 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet arada öyel uyanıyorum aynaya bakıp acaba yanlışlıkla yüzüme dolgu mu yaptım diye düşünmüyor da değilim 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Sabah zaten insanın şekli kayıyo ayılana kadar 1 11 Yorumla Yaban00 1 yıl Aynen ya Yorumla Kalpdoktoru___ 1 yıl Nasılsın iyimisin karagül Yorumla Yaban00 1 yıl İyjyim tesekkurler Yorumla Kalpdoktoru___ 1 yıl Allah daha iyi etsin iştemisin Yorumla Yaban00 1 yıl Sen beni biriyle karistirdin galiba Yorumla Kalpdoktoru___ 1 yıl Yoo neden Yorumla Kalpdoktoru___ 1 yıl Erken saatte burada oldugun için sordum Yorumla Yaban00 1 yıl Pardon. Degilim Yorumla Kalpdoktoru___ 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Kalpdoktoru___ 1 yıl Kafan iyise alttan alayım Yorumla Yaban00 1 yıl Çok iyi, hatta alttan alma, direk kendini bu yorumdan al Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Zaten 4x olan dudaklarım ağladıktan sonra ve uyandığım zaman 4x4 oluyor, doooğru. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Biricim111 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Trafik lambası gibi kırmızı çakarak uyanıyorum bi şişiyor sabahları niyeyse 1 11 Yorumla Yaban00 1 yıl Biri yorumda sebebini yazmış. Yorumla Yaban00 1 yıl Sende iyi uyaniyormussun ama😂 Yorumla Biricim111 1 yıl Niye kırmızı onu hâlâ çözemedim ama bir de birileriyle yemek yerken de kızarıyor sinir oluyorum. İnanmıyorsun şu an muhtemelen ama benim için ciddi dram ya Yorumla Biricim111 1 yıl Sadece birileriyle yerken kızarmıyor. Yemek yerken her zaman kızarıyor. Yalnız yemek yemeyi seviyorum o yüzden Yorumla Yaban00 1 yıl Doktora bir görün istersin. Cokmu beyaz tenlisin Yorumla Biricim111 1 yıl Çok değil normal derecede beyazım ya. Ama genetik bir şey sanırım. Yemek yemek çok sıkıntı ya masada biri olmasın istiyorum o yüzden çekiniyorum ya Yorumla Yaban00 1 yıl Anladım umarım kötü birsy dgildir Yorumla Biricim111 1 yıl Pigmentlerle ilgilidir. Senin de öyleyse Yorumla Yaban00 1 yıl Sis ve pembe oluyor benimki Yorumla Biricim111 1 yıl Şeker pembesi dedikleri oluyor bana da 😂😂 üzümü yiycez bağcıyı dövcez n'apalım 🤔 Yorumla 1sonnbahar 1 yıl ilginç Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. Sadece dudak olsa iyi yüz göz sis bazlama gibi uyanıyorum 1 8 Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl @buzzzgibikarpuzz hep makyaj yüzünden işte Yorumla Yaban00 1 yıl Oyy kiyamam Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl Ne oldu kız Yorumla Yaban00 1 yıl @Çıtırvarmi3434 sana demedim Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl Üstüme alindim belki Yorumla Yabanci06 1 yıl Pp tekirdag mi? Yorumla Yaban00 1 yıl @Yabanci06 herkes karıştı😂 Yorumla Yabanci06 1 yıl Noluyuncabuk eller yukari Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı. Ne bulacağım kız rakip filan istemem o sivri sinek benim 🤣 1 6 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂aboooovvvvv Yorumla aynadakiajan 1 yıl Yabancıya gitme işte 🤣🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl TM🤣🤣 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Her konu da bana güvenebilirsiniz 😎 görevimiz hizmet Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler efenim. Yorumla aynadakiajan 1 yıl Ricalar efem 😎🕵️ Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bir kremim var onu sürüp uyuduktan sonra dolgu yapılmış cam gibi bi dudakla uyanıyorummm 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Ooo, hangi krem Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Decubal 👌🏼 Yorumla Yaban00 1 yıl Denicem Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Geri dönüş yap 🙃 Yorumla Yaban00 1 yıl Tabi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Belki de cinler iğne ile su basıyordur dudaklarına hahshs benim olmuyor zaten dolgun benim dudaklar ya of hahsys 1 22 Yorumla Yaban00 1 yıl Cinler bana kiyamaz🤣🤣🤣ultra dolgu. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahhahahah valla ultra Yorumla Yaban00 1 yıl Hani bakım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göstermem annem gösterme elletme dedi Yorumla Yaban00 1 yıl Bence göster ama elletme dedi. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok utanırım Yorumla Yaban00 1 yıl Ay nasilda utangaç, ac tam altın koyucam😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tövbee dee hdjjdjd Yorumla Yaban00 1 yıl Altını begenmedin demek en büyüğünden koyarim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur Aristo da koysun altın Yorumla Yaban00 1 yıl Valla onu bilemem. Aristo dan ne istiyon? Oda gerdan taksın boynuna🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahhaah Aristo'dan bir şey istemiyorum uğraşması onla zevkli Yorumla Yaban00 1 yıl O zaman gerdanida ben takarım. 🤣🤣Kocaman kocaman🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahah kocaman önemli kocamannn Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣tabi. Ama acmadin yinede, çok inatciymissin🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahhsshhsshhshdhd inatçıyimdir Yorumla Yaban00 1 yıl Ringtede bu inat varsa oooo super Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Süper jdjdjdj (anlamadım) Yorumla Yaban00 1 yıl Caktirma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ok kanka Yorumla Yaban00 1 yıl Abla lutfen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam abla Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Doğuştan dolguluyum ben 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Ooooovv🫦 Yorumla BirPeriKızıı 1 yıl 🩵😄 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yüzüme botoks yapmışlar gibi uyanıyorum sonra geçiyor😂 1 0 Yorumla
αчtαnrıçαsı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl kan dolaşımı uyurken yavaşladığı için bu durum yaşanır, bende çok seviyorum keşke gün boyu öyle kalsa 😃 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Yok ya garip oluyor, baya hemde Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yok be olan dudaklarım da yok oluyor 😂🤣 2 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Niye kız Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. tam olarak oyle uyaniyorum bi saat sonra yok oluyo 2 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gözlerim şişmiş gibi oluyor sadece 2 8 Yorumla Yaban00 1 yıl Dudaklarda yok yani😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Dudakta uçuk var olsa olsa ondan olur 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂geçmiş olsun Yorumla Semih6934 1 yıl Geçecek gibi de durmuyor ama teşekkürler 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Rica ederim. İlaç kullaniyormusun Yorumla Semih6934 1 yıl Çok ilaç kullandım ama fayda etmedi yıllardır Yorumla Yaban00 1 yıl Terramycn krem var. Göz icn ama dudakta çok iyi oluyor. Bir arastir Yorumla Semih6934 1 yıl Olur teşekkür ederim Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Dudakların dolgun olabilir mi hani normalde de? :D 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dudaklarım dolgun dahada şişiyo 😂 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Aramızda hoşgeldin😂😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüzüm gözüm şiş ne güzel ksjsj 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yok hayır çünkü zaten dolgun dudaklarım var 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Ultra dolguda mi olmuyor. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl O kadarından anlamam ki bana aynı geliyor Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. evli olsan öpüşmekten dicemde :) 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl artık diğer seçeneklere bak:) Yorumla Yaban00 1 yıl Tm Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yok, ben sabahları zımba gibi uyanıyorum 1 7 Yorumla Yaban00 1 yıl Dipçik gibi😂 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Füze gibi Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣patliyirmusun Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Rusyanın füzeleri meşhurdur, patlatır) Yorumla Yaban00 1 yıl Patlak gelsin🤣🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Piiiiiuuuuuu Yorumla Yaban00 1 yıl Kaciinnnnn, bende enerjinin etkisiyle asya ya uçtum🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç öyle uyanmadım nasıl bir şey ki anlamadım😂 0 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Dudaklar ultra dolgu oluyor🤣 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok hiç öyle uyanmadım 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bilmem dikkat etmedim hiç dudaklarıma 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 867 cevap paylaştı. Yüzüm balon balığı gibi oluyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet öyle cidden 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. hayır normal uyanıyorum 1 0 Yorumla
_Ask35_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Öpüştün mü kız 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Uyuyorum Yorumla _Ask35_ 1 yıl Yaa Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cok fenasin 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Niye Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl Hayal ettirip o hali akil aliyorsun ☺️ Yorumla Yaban00 1 yıl Yok be. Aklıma bile gelmedi Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl BenimNeler geldi neler Yorumla
nxxmdkxkdkmd Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Evet ve zaten ince değil benim maalesef 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ultra dolgu Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Benim olmuyor 1 4 Yorumla demircan89 1 yıl Özele gelebilir misin Yorumla Yaban00 1 yıl Maalesef Yorumla demircan89 1 yıl Sen bilirsin Yorumla demircan89 1 yıl Niye bukadar engel kuyuyon bana Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 573 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yok hayır. 1 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Yok gözlerim bazen şiş olabiliyor 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Yüzüm gözüm şişer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hayır bende olmuyor pek
Evet arada öyel uyanıyorum aynaya bakıp acaba yanlışlıkla yüzüme dolgu mu yaptım diye düşünmüyor da değilim
😂😂😂
Sabah zaten insanın şekli kayıyo ayılana kadar
Aynen ya
Nasılsın iyimisin karagül
İyjyim tesekkurler
Allah daha iyi etsin iştemisin
Sen beni biriyle karistirdin galiba
Yoo neden
Erken saatte burada oldugun için sordum
Pardon. Degilim
🤣🤣
Kafan iyise alttan alayım
Çok iyi, hatta alttan alma, direk kendini bu yorumdan al
Zaten 4x olan dudaklarım ağladıktan sonra ve uyandığım zaman 4x4 oluyor, doooğru.
🤣🤣🤣
Trafik lambası gibi kırmızı çakarak uyanıyorum bi şişiyor sabahları niyeyse
Biri yorumda sebebini yazmış.
Sende iyi uyaniyormussun ama😂
Niye kırmızı onu hâlâ çözemedim ama bir de birileriyle yemek yerken de kızarıyor sinir oluyorum. İnanmıyorsun şu an muhtemelen ama benim için ciddi dram ya
Sadece birileriyle yerken kızarmıyor. Yemek yerken her zaman kızarıyor. Yalnız yemek yemeyi seviyorum o yüzden
Doktora bir görün istersin. Cokmu beyaz tenlisin
Çok değil normal derecede beyazım ya. Ama genetik bir şey sanırım. Yemek yemek çok sıkıntı ya masada biri olmasın istiyorum o yüzden çekiniyorum ya
Anladım umarım kötü birsy dgildir
Pigmentlerle ilgilidir. Senin de öyleyse
Sis ve pembe oluyor benimki
Şeker pembesi dedikleri oluyor bana da 😂😂 üzümü yiycez bağcıyı dövcez n'apalım 🤔
ilginç
Sadece dudak olsa iyi yüz göz sis bazlama gibi uyanıyorum
@buzzzgibikarpuzz hep makyaj yüzünden işte
Oyy kiyamam
Ne oldu kız
@Çıtırvarmi3434 sana demedim
Üstüme alindim belki
Pp tekirdag mi?
@Yabanci06 herkes karıştı😂
Noluyuncabuk eller yukari
Ne bulacağım kız rakip filan istemem o sivri sinek benim 🤣
😂😂aboooovvvvv
Yabancıya gitme işte 🤣🤣
TM🤣🤣
Her konu da bana güvenebilirsiniz 😎 görevimiz hizmet
Teşekkürler efenim.
Ricalar efem 😎🕵️
Bir kremim var onu sürüp uyuduktan sonra dolgu yapılmış cam gibi bi dudakla uyanıyorummm
Ooo, hangi krem
Decubal 👌🏼
Denicem
Geri dönüş yap 🙃
Tabi
Belki de cinler iğne ile su basıyordur dudaklarına hahshs benim olmuyor zaten dolgun benim dudaklar ya of hahsys
Cinler bana kiyamaz🤣🤣🤣ultra dolgu.
Hahahhahahah valla ultra
Hani bakım.
Göstermem annem gösterme elletme dedi
Bence göster ama elletme dedi.
Yok utanırım
Ay nasilda utangaç, ac tam altın koyucam😂
Tövbee dee hdjjdjd
Altını begenmedin demek en büyüğünden koyarim
Olur Aristo da koysun altın
Valla onu bilemem. Aristo dan ne istiyon? Oda gerdan taksın boynuna🤣
Hahhaah Aristo'dan bir şey istemiyorum uğraşması onla zevkli
O zaman gerdanida ben takarım. 🤣🤣Kocaman kocaman🤣
Hahah kocaman önemli kocamannn
🤣🤣🤣tabi. Ama acmadin yinede, çok inatciymissin🤣🤣
Hahhsshhsshhshdhd inatçıyimdir
Ringtede bu inat varsa oooo super
Süper jdjdjdj (anlamadım)
Caktirma
Ok kanka
Abla lutfen
Tamam abla
Doğuştan dolguluyum ben
Ooooovv🫦
🩵😄
Yüzüme botoks yapmışlar gibi uyanıyorum sonra geçiyor😂
kan dolaşımı uyurken yavaşladığı için bu durum yaşanır, bende çok seviyorum keşke gün boyu öyle kalsa 😃
Yok ya garip oluyor, baya hemde
Yok be olan dudaklarım da yok oluyor 😂🤣
Niye kız
tam olarak oyle uyaniyorum bi saat sonra yok oluyo
🤣🤣
Gözlerim şişmiş gibi oluyor sadece
Dudaklarda yok yani😂
Dudakta uçuk var olsa olsa ondan olur 😂
😂geçmiş olsun
Geçecek gibi de durmuyor ama teşekkürler 😂
Rica ederim. İlaç kullaniyormusun
Çok ilaç kullandım ama fayda etmedi yıllardır