Güzellik & Bakım Bel gamzeniz var mı? Bel gamzesi hoşunuza gidiyor mu? etnikbizansrumu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Özellikle karşı cinste bel gamzesi hoş duruyor mu? Gamzeli belli olmak ayrıcalık mıdır? Bel gamzesini seviyor musunuz? Bel gamzeniz var mı? Bel gamzesi hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır bel gamzem yok. 0 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Var ama değişik duruyor bir anlamı var mı bilmiyorum. 3 1 Yorumla etnikbizansrumu_ 1 yıl Venüs gamzeleri olarak geçiyormuş, Tanrıça Venüs’le bağlantılı olduğu söyleniyor. Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı. yoo neresi ayrıcalık gız kısmısının hepsinde var. hatta serdar ortaçın şarkısında bile var.. hoş mu evet 2 4 Yorumla etnikbizansrumu_ 1 yıl Evet Serdar Ortaç’ın bahsettiği o gamze bu gamzeymiş bende yeni fark ettim sonra baktım bende de varmış.. Yorumla Patron79Yeniden 1 yıl ben 50 kerede 3 kere rastladım nasıl hepsinde varmış? Yorumla günselll 1 yıl hatta buna venüs gamzesi de diyorlar Yorumla Patron79Yeniden 1 yıl fotodaki kızın çok belirgin o derece olana ben rastlamadım. daha hafif olanlardan 3 tane gördüm. Yorumla
Mrvedkr98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bendede var ama görünmedikten sonraa ne anlamı var orada olcağına keske yanagımda olsaydı😂 5 1 Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl Öyle deme güzel görünüyor ama Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Görsel olarak hoş duruyor özel ilgi istiyorlar gibi 😃 1 0 Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Gamze olsunda her türlüsünü severim bel de olsun yanakta olsun ama gamzesi olsun isterim 😃bende var 0 0 Yorumla
Abazanyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İlk defa duyuyorum. Resim güzelmiş bu arada. 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı. Evet güzel hoş ama çokta önemli bir konu değil 0 0 Yorumla
Patron79Yeniden Takip Et Xper 2 Yaş: 46 1 yıl ben sevmem o şeyleri ama hatun güzelse belinde gamzesi var diye istemezük de denmez... 1 0 Yorumla
badetascıoglu Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl benim aşırı hoşuma gidiyor orayı okşamayı ve dil darbeleri atmaya bayılıyorum benim için vazgeçilmez bir özellik 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 569 cevap paylaştı. Bende var, severim güzel görünüyor. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlara yakışıyor 1 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor ben seviyorum 1 0 Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Bel gamzesi candır erkeklerin çoğu bayılır 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok seksi bence. 1 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Saçma sapan bi özellik bence 0 2 Yorumla etnikbizansrumu_ 1 yıl Niye öyle dedin ya Serdar Ortaçın şarkısına bile konu olmuş demekki bir gideri var😃 Yorumla _Steampunker_ 1 yıl Verdiğin örnek bile saçmalık seviyesini kanıtlıyor😅 Yorumla
AtiyeSrgl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Bende var, her gören öpmek istiyor😛 7 2 Yorumla _Ask35_ 1 yıl Yaa Yorumla Mayk1ridvan 1 yıl Sacmalama 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bel gamzem yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl kesin bu sensindir 😄😄 0 2 Yorumla etnikbizansrumu_ 1 yıl Hayır, bende de bel gamzesi var ama bu ben değilim😃 Cevap sahibi 1 yıl hmm görmek vardı 🙄🙄
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı. Var. 3 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı. Bende yok çekici bulduğum birsey de değil açıkçası 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. İtici buluyorum.. 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Var sende 0 2 Yorumla etnikbizansrumu_ 1 yıl Evet bende de var ondan sordum Yorumla Kotucocuk0707 1 yıl Bende yok Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. var bendewde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hayır bel gamzem yok.
Var ama değişik duruyor bir anlamı var mı bilmiyorum.
Venüs gamzeleri olarak geçiyormuş, Tanrıça Venüs’le bağlantılı olduğu söyleniyor.
yoo neresi ayrıcalık gız kısmısının hepsinde var. hatta serdar ortaçın şarkısında bile var.. hoş mu evet
Evet Serdar Ortaç’ın bahsettiği o gamze bu gamzeymiş bende yeni fark ettim sonra baktım bende de varmış..
ben 50 kerede 3 kere rastladım nasıl hepsinde varmış?
hatta buna venüs gamzesi de diyorlar
fotodaki kızın çok belirgin o derece olana ben rastlamadım. daha hafif olanlardan 3 tane gördüm.
Bendede var ama görünmedikten sonraa ne anlamı var orada olcağına keske yanagımda olsaydı😂
Öyle deme güzel görünüyor ama
Görsel olarak hoş duruyor özel ilgi istiyorlar gibi 😃
Gamze olsunda her türlüsünü severim bel de olsun yanakta olsun ama gamzesi olsun isterim 😃bende var
İlk defa duyuyorum. Resim güzelmiş bu arada.
Evet güzel hoş ama çokta önemli bir konu değil
ben sevmem o şeyleri ama hatun güzelse belinde gamzesi var diye istemezük de denmez...
benim aşırı hoşuma gidiyor orayı okşamayı ve dil darbeleri atmaya bayılıyorum benim için vazgeçilmez bir özellik
Bende var, severim güzel görünüyor.
Kadınlara yakışıyor
Çok güzel görünüyor ben seviyorum
Bel gamzesi candır erkeklerin çoğu bayılır
Eski sevgilim de vardı anlatılmaz yaşanır
çok seksi bence.
Saçma sapan bi özellik bence
Niye öyle dedin ya Serdar Ortaçın şarkısına bile konu olmuş demekki bir gideri var😃
Verdiğin örnek bile saçmalık seviyesini kanıtlıyor😅
Bende var, her gören öpmek istiyor😛
Yaa
Sacmalama 🤣🤣🤣🤣
Hiç sevmem ama yanakta güzel
Bel gamzem yok
Doggyde baya güzel duruyor
Ne biliyim goremiyorum ki
Evet bende var
kesin bu sensindir 😄😄
Hayır, bende de bel gamzesi var ama bu ben değilim😃
hmm görmek vardı 🙄🙄
Çok güzel duruyor aşırı seksi buluyorum.
bel gamzeli rumu severdik
bel gamzesi severim
Doggy de gorsel solen
Var.
Bende yok çekici bulduğum birsey de değil açıkçası
Hayir yok
Bende de varr
İtici buluyorum..
Yok ama gider
Hiçbir önemi yok
Ne güzel duruyor bee
hiç görmedim bu güne kadar