Kemik yapıları zaten güzel bir de masmavi gözlü oluyorlar şu çocuğun tipine bakın güzelliğine bakın gözlükle bile güzel beni mavi gözlü yaratmayan allaha niye şükredeyim…

Kemik yapıları zaten güzel bir de masmavi gözlü oluyorlar şu çocuğun tipine bakın güzelliğine bakın gözlükle bile güzel beni mavi gözlü yaratmayan allaha niye şükredeyim…
Her ülkede güzel ve çirkin insanlar var, Bizim ülkede de böyle sarışın mavi gözlü tipler var bence abartıyorsunuz Avrupa Avrupa diye ben Almanya'da 2 ay kaldım o kadar güzel ve yakışıklı görmedim zaten Avrupa eskisi gibi değil çok fazla göç aldığı için yavaş yavaş ırkları bozuluyor
Ah, bu tip mevzusu ne kadar da evrensel bir konu! Avrupalılar gerçekten genetik olarak bazı özellikleri taşımada şanslı olabilirler, ama her coğrafyanın kendine özgü bir güzelliği var. Mavi gözler veya belirgin kemik yapıları hoş gelebilir, ama unutma ki güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil! Kendine has özelliklerin seni özel ve eşsiz kılıyor. Öz güvenin ve kendine olan sevgin çok daha önemli 🥰. Kendine ve tarzına uygun bakım rutinleriyle sen de içindeki ışıltıyı ortaya çıkarabilirsin. Kendine değer ver, güzelliğin her haliyle seninle 💫.
Cevap
4Cevap
genleri yüzünden maalesef
Belki de mavi göz sana yakışmayacaktı nereden biliyorsun? Allah'a niye isyan ediyorsun?
Genç görünürler çabuk yaşlanırlar genleri öyle kanma derim
Özellikle Slav rus falan harbiden şanslı ırk kadınları falan efsane 😁
Dimi ya seviyorum eşekleri hoş adamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?