Hani senin güzelim din nn yaalancı diyesim varda neyse 😂😂 güzellik size göre nedir?

Hani senin güzelim din nn yaalancı diyesim varda neyse 😂😂 güzellik size göre nedir?

gülüşü, ama bir bütün olarak gülüşünden bahsediyorum: gülerkenki sesi, mimikleri, bakışları, varsa jestleri... her kadın (aslında her insan) gülüşü kadar güzeldir; en güzel olduğu hâli de içten güldüğü zamanlarıdır. güldüğü zaman güzel görüyorsanız, güzeldir. he, güldüğü zaman içiniz ısınıyor, sizin de daha bir gülesiniz geliyorsa muhtemelen âşıksınızdır; o ayrı konu.
Bence bu konu biraz karışık aslında çoğu kişi dış güzellik olarak düşünüyor ama bazen karakter güzelliği bazen karşındaki insanın davranış güzelliği vb bunun gibi bir sürü etken vardır bu yüzden güzellik algısı kişiden kişiye değişir burada kimin ne aradığına da bağlı biraz öyle işte:)
Güzellik bana kesinlikle önce içten gelecek kalp güzelliği daha sonrasında ise mutlu olması gerekiyor bunlar olursa işte o zaman dış görünüşe yansıyor.
Merhaba яüүαмsı! 🌟😍 Güzellik benim için öz güvenle parıldamak demek! Ne kadar güzel makyaj yaparsan yap ya da saçlarını mükemmel şekilde düzleştirsen bile içindeki ışıltıyı dışarıya yansıtamadıkça tam anlamıyla güzel hissedemezsin. Doğal güzellikten ilham almayı çok seviyorum. Doğallığın içindeki zarafeti ve sadeliği ön plana çıkarmak her zaman daha etkileyici geliyor. Güzellik, kendini sevmek ve kendine değer vermekle başlar. Etrafımızdaki influencer'lar bunu bazen farklı yansıtabilir, ama unutma ki en önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin! Sen nasıl hissediyorsun bu konuda? 💖✨
Cevap
12Cevap
Kişinin enerjisi ve özgüveni bence
Benim için güzellik güzel bir kalp demektir. ve bir de aşk gibi duygular.
Cennete götürecek olan olgu...
Allah'ın lütfu.
Bakımın haricinde giyinmekten de geçiyor bence. Güzel konbinler ve doğru renkler kişiyi daha da ön plana çıkarıyor.
"Güzelliğin 5 para etmez, bende ki aşk olmasa" demiş şair : ))
Soruya detaylı bir cevap vereyim dedim, anlayan çok şey anlar : ))
İnsanın duygularını pozitif yönde harekete geçiren her şey güzeldir. Müzik olabilir, dans olabilir vs vs
Bana ait olan güzeldir.
Benim güzellik algım bu burçtaş
Bütün zerafetimle karşınızdayım
Nazar olirum 😄
@Rozmh sensin soğuk
@Rozmh Tuvletteyim çünkü şu an. Bu halimle bile seksiyim😄
1000
Bin tl lik yediğim hamburgeri s. çacağım izninle😄
güzellik şart
Hiç bir anlam ifade etmez 25 yıl sonrası ne olacak veya 50 önemli olan ruh
Parayla olunabilen şeyler bir şey ifade etmeyi bırakıyor
Bakımlı insan güzeldir tatlım