Güzellik & Bakım Duştayken neler yapmayı seversiniz? Nazlııı2965 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Duşta neler yaparsınız, neler seversiniz.Lütfen saçma cevaplar vermeyin. Duştayken neler yapmayı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Meditasyon yapmak Duş köpüğü kullanmak 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. duş alırım sadece 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Valla mı
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kese atarım kendime sonra soğuk suyın altında otururum öyle 😊 0 2 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Iyi Yorumla GırgırAdam 1 yıl Bazen şarkı açar köpüklenmeyi uzatırım Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Duşta benim bilmediğim ne olabilir La ne yapıyorsunuz siz😂 kòpùklenip yıkanmıyor musunuz sadece 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Yoooo Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. saçma maçma yok cevabı biliyorsun işte.duştayken ne yapar insan ana amaç yıkanmak ama gerisi de o saçma cevap dediğin şey işte. 0 2 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Ya ne bilim dans etmek falan ya hiç bi şeyden anlamiyonuz Yorumla dreamliner61 1 yıl yok anlamıyoruz değil.ayağın kayıp töt üstü vurduğunda anlıyorsun neyi anlayıp neyi anlamadığını Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Selam,Duştayken sıcak suyun altında durmayı hatur hutur köpüklenmeyi. Kendime hırslı hırslı kese atmayı çok severim. 😂 0 3 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Guzelmis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet 5 dakika sürüyor jsjdkkd Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Haha Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. duşta napcan abdest aıp çıkarsın. duş fantezi yeri mi. 0 4 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Evet Yorumla VeryWell 1 yıl çılgınsın. duvardan duvara mı Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Aynen öyle Yorumla VeryWell 1 yıl ekledim. yaz Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Sevdiğim bir şey yok ya öyle 0 0 Yorumla
mahir5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl bu soruya nasıl cevap bekliyorsunuz acab... mesala ben duştayken klasik müzik eşiliğinde sefilleri okuyorum... olur mu bu cevap 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Olir Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl 1 saati buluyor duş almam 😀 0 5 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Benim de Kayserili3884 1 yıl Seninki ne kadar sürüyor Nazlııı2965 1 yıl 1 buçuk saat Kayserili3884 1 yıl Allah'tan aynı evde değiliz banyo kapma yarışı içinde olurduk galiba her gün Nazlııı2965 1 yıl Hahahahaha evet 😍❤
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. hiçbir şey yapmadan durmayı 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Peki Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saçma cevap veriyorum duş almak 0 5 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Görmezden geliyorum saçma cevap Yorumla Gezginn34566 1 yıl Cicim duşta başka ne yapmamızı istiyorsun amuda mı kalkalım nedir mevzu Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Ayn knj Yorumla Gezginn34566 1 yıl Sen napıyorsun birde senden dinleyelim mi olayı Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Dans etmek, kitap okumak, müzik dinlemek, şarkı söylemek, kişisel bakım yapmak, saç bakımı yapmak Oldu mu Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Yani hızlı çıkmak lazım 5 dakkika 0 3 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Ben bi buçuk saat çıkıyorum her kız gibi Yorumla Selimcan3460 1 yıl Normal size ama çok sakıncalı Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Neden ki Yorumla
ardaa55 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Rahatlatıcı şeyler yaparım anladın sen dbsbsbs 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl duşa yalnız girmeyi sevmiyorum. sevişmem lazım 0 6 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gel beraber girelim suyun altında öpüşürüz Yorumla Nazlııı2965 1 yıl maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl başka şeylerde yaparım Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Yuru git çok bekle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şaka yapıyorz şurda hemende ciddileşti Yorumla
Usersena Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Dans ederim 1 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Haha ben de Yorumla
Abazanyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Duş almayı 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Way be Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Çavuşu tokatlarım 0 2 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl ? Yorumla ardaa55 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gurbetciaslanı Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Kitap okumayı😅 nasıl bi soru bu? 0 2 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Güzel ben de okjmustum bi kere Yorumla Gurbetciaslanı 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Duş. 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Way ve Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı. köpürtüyorum iyice 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl İyi Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl duş almayı severiz 0 7 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Sen ciddi misin aman allahım bu bi ilk!! Yorumla ax2akrep 1 yıl duşta başka ne yapılır amdkfk Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Baska şeyler yapılır Yorumla ax2akrep 1 yıl bana örnek versene? Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Dans etmek , şarkı söylemek, kişisel bakım yapmayı vs. Vs. Yorumla ax2akrep 1 yıl takip atsana bana Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Okey Yorumla
wandanaraaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Böyle bir soruya ne tür bi cevap bekliyorsun acaba 0 3 Yorumla alifecoach 1 yıl İsme bak Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Saçma buluyorsan cevap vermeyebilirsin knk Yorumla alifecoach 1 yıl Dört Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Müzik dinlerim 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Güzelmiş Yorumla
Arda4352 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Hızlıca çıkmayı (5 dk) 0 5 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Ben bi buçuk saat hehe Yorumla Arda4352 1 yıl Su israfı yapma Yorumla Nazlııı2965 1 yıl O kadar çok kullanmıyorum sadeceyavas yaptığım için uzun sürüyor Yorumla Arda4352 1 yıl Sabunlanırken suyu kapat bari Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Kapıyorum zaten o kadar şey değilim önem veriyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Annemin sirtinu keselemekten zevk alirim 1 5 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Anneni sen mi yıkıyorsun cidden Cevap sahibi 1 yıl Evet neden ki Nazlııı2965 1 yıl Normalde kizlar annesini yıkar ama neyse Cevap sahibi 1 yıl Tek çocuk olunca bende anneme evde her konuda yardımcı olurum Nazlııı2965 1 yıl Hmm anladım
sanssizveumutsuz Takip Et Xper 4 Yaş: 54 1 yıl kendimi ellemeyi 0 1 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl mastürbasyon yani Yorumla
PrensBaattin Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Yikanip cikmayi 0 2 Yorumla Nazlııı2965 1 yıl Way be Yorumla PrensBaattin 1 yıl Dimi muthisss 🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Meditasyon yapmak
Duş köpüğü kullanmak
duş alırım sadece
Valla mı
Kese atarım kendime sonra soğuk suyın altında otururum öyle 😊
Iyi
Bazen şarkı açar köpüklenmeyi uzatırım
Duşta benim bilmediğim ne olabilir La ne yapıyorsunuz siz😂 kòpùklenip yıkanmıyor musunuz sadece
Yoooo
saçma maçma yok cevabı biliyorsun işte.
duştayken ne yapar insan ana amaç yıkanmak ama gerisi de o saçma cevap dediğin şey işte.
Ya ne bilim dans etmek falan ya hiç bi şeyden anlamiyonuz
yok anlamıyoruz değil.
ayağın kayıp töt üstü vurduğunda anlıyorsun neyi anlayıp neyi anlamadığını
Selam,
Duştayken sıcak suyun altında durmayı hatur hutur köpüklenmeyi. Kendime hırslı hırslı kese atmayı çok severim. 😂
Guzelmis
Evet 5 dakika sürüyor jsjdkkd
Haha
duşta napcan abdest aıp çıkarsın. duş fantezi yeri mi.
Evet
çılgınsın. duvardan duvara mı
Aynen öyle
ekledim. yaz
Sevdiğim bir şey yok ya öyle
bu soruya nasıl cevap bekliyorsunuz acab... mesala ben duştayken klasik müzik eşiliğinde sefilleri okuyorum... olur mu bu cevap
Olir
1 saati buluyor duş almam 😀
Benim de
Seninki ne kadar sürüyor
1 buçuk saat
Allah'tan aynı evde değiliz banyo kapma yarışı içinde olurduk galiba her gün
Hahahahaha evet 😍❤
hiçbir şey yapmadan durmayı
Peki
Saçma cevap veriyorum duş almak
Görmezden geliyorum saçma cevap
Cicim duşta başka ne yapmamızı istiyorsun amuda mı kalkalım nedir mevzu
Ayn knj
Sen napıyorsun birde senden dinleyelim mi olayı
Dans etmek, kitap okumak, müzik dinlemek, şarkı söylemek, kişisel bakım yapmak, saç bakımı yapmak
Oldu mu
Yani hızlı çıkmak lazım 5 dakkika
Ben bi buçuk saat çıkıyorum her kız gibi
Normal size ama çok sakıncalı
Neden ki
Rahatlatıcı şeyler yaparım anladın sen dbsbsbs 😂
duşa yalnız girmeyi sevmiyorum. sevişmem lazım
Olabilir
gel beraber girelim suyun altında öpüşürüz
maalesef
başka şeylerde yaparım
Yuru git çok bekle
şaka yapıyorz şurda hemende ciddileşti
duşta duş alınır o kadar
😊👍
Dans ederim
Haha ben de
Duş almayı
Way be
Çavuşu tokatlarım
?
😂😂
Kitap okumayı😅 nasıl bi soru bu?
Güzel ben de okjmustum bi kere
🤣🤣
Duş.
Way ve
köpürtüyorum iyice
İyi
duş almayı severiz
Sen ciddi misin aman allahım bu bi ilk!!
duşta başka ne yapılır amdkfk
Baska şeyler yapılır
bana örnek versene?
Dans etmek , şarkı söylemek, kişisel bakım yapmayı vs. Vs.
takip atsana bana
Okey
Böyle bir soruya ne tür bi cevap bekliyorsun acaba
İsme bak
Saçma buluyorsan cevap vermeyebilirsin knk
Dört
Müzik dinlerim
Güzelmiş
Hızlıca çıkmayı (5 dk)
Ben bi buçuk saat hehe
Su israfı yapma
O kadar çok kullanmıyorum sadeceyavas yaptığım için uzun sürüyor