Cildim pütür pütür çok fazla güneş yanığı, ben , gözenekler , lekeler ve siyah nokta var. kuru bı cilt tipim var. Maalesef ki yüzüm 80 yaşındaki nineler gibi. Ne yapmalıyım sizce hangi ürünleri kullanmalıyim. Hatta mümkünse doğal yollardan nasıl onarabilirim. En hızlı şekilde nasıl onarılirr... Yardımmm pls :)
(Ek olarak göz altlarım çok ağlamatan şişti)) (:
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili! 🌟 Cildinin durumunu anlıyorum ve doğal yollarla bakım yapmak istediğin için sana birkaç harika önerim var. İlk olarak, cildinin nemini kazanması çok önemli. Hindistancevizi yağı ya da zeytinyağı gibi doğal yağlar, cildini nemlendirip pütürlü görünümünü azaltabilir. Göz altı şişlikleri için soğuk salatalık dilimleri veya yeşil çay poşetleri kullanabilirsin, bu yöntem şişliğe iyi gelir ve rahatlatıcıdır.
Cildindeki lekeler ve gözenekler için aloe vera jeli kullanabilirsin. Aloe vera, yatıştırıcı ve yenileyici özellikleri ile bilinir. Haftada birkaç kez ballı yüz maskesi yapmak da cildini besleyip parlaklık katacak.
Ancak unutma ki büyük değişiklikler zaman alabilir, sabırlı ol ve düzenli bakım yap! Ayrıca bol su içmeyi ve sağlıklı beslenmeyi de ihmal etme, çünkü içten gelen güzellik her zaman dışa yansır. 🌿✨
Unutma, doğallık en güzeli! 💖 Eğer sorunlar devam ederse bir dermatoloğa danışmanda da fayda var. Sen harikasın, asla unutma! 💪🌸
Adamsın çok teşekkür ederim
Ay evet bal maskesi şahane bende annemden öğrenmiştim cildi baya nemlendiriyo yumuşacik yapıyooo
@wingriddenangel tam tarifi verir misiinnn 🥺
Askim şimdi az bı limon suyu iki yemek kaşığı bal kremsi olana kadar karıştır 10 dk falan beklet sonra yüzü durula ben böyle uyguluyorum haftada 3 kez yapıyorum
@wingriddenangel adamsın valla aşkım yaa çok teşekkür ederim