İnanıp inanmaman benim için hiç bir önem arz etmiyor Sonuç olarak ben kendim için temizleniyorum. Sabah akşam duş alıyor olduğuna nedense hiç inanmadım ama neyse 😂
Ayyyy gtumm regl de oluyosundur sen triplere bak hepinizin dişil enerjisi ne kadar yuksek adam da kalmamis ortalikta 🤣 bu kadar alindigina gore koltuk altini bi kaldirsan ordu devirirsin belli
Hahaha komik olduğunu sanan şapşik seni Aaa iyi hatırlattın Tarlanı sulayanlara sor belkide Ekin ekmek için uygundur arazin Boylanmış olan otları temizlesinler sevaplarına.
Önce konuşmasını öğreneceksin ortalıkta adam kalmamışmış Sana öyle sözler söylerim hakaretler ederim ki Sen o hakaretleri 20 defa okuyup ancak anlarsın.
Sanırım çok dokunmuş olmalı sana bu kadar dokunacağını bilsem daha fazla üzerine gelirdim. Benden sana ekmek çıkmaz benden uzak dur canım benim. Konuşmasını yeni öğrenmişsin zaten görgüsüz.
Gizliden sormuşsun cesaretin bile yok😂😂😂😂 Özgüven sıfır Cesaret sıfır😂
Bana mesaj atamazsın benim mesaj bölümüm kapalı kimsenin yazmasını istemiyorum çünkü. Soruyu sorarken diyorum Cesaretin yok Öz güvenin yok O yüzden gizliden soru sormuşsun Yazık sana ya valla bak üzüldüm sana😂😂😂
Ahahaha ne alaka bu sitede abaza erkek ordusu var her soru sordugumuzda hastalikli bazi tipler rahatsiz edebiliyo hic kadin olmadigin icin anlayissiz ve odunsun belli seni kendi haline birakiyorum
Hahaha çok komik😂 Özgüvensiz ve cesaretsiz insanları hiç sevmem. Ayrıca sivri dilli değilim sadece gerçekleri söylüyorum. Maalesef gerçekler acıdır canım benim can yakar 😂😂
Ozguvensiz degilim herkesin profilime erişmesini istemiyorum. Ama sen asiri kompleksli ve egoistsin aslan burcu falansindir herhalde kudurdun resmen kompleksten atlar ulkesi genel baskani dalan degilsin sen direkt atsin onune gelene çifte atiyosundur kesin
Hahahaha gerçekler böyle acı çektiriyor insanlara😂 Hayır valla aslan değilim Sen resmen kudurdun adımı sayıklıyorsun Öyle böyle sinirini bozmadım Ayrıca evet özgüvensiz ve cesaretsizsin😂😂 Kuduran belli canım benim😂😂😂😂
Ben sana senin bana gicik oldugun kadar gicik olmadim. Biraz kompleksli ve kafa şaapan birisisin ama yine de özünde duzgun iletişim kuran birisi oldugunu zitlastigimizda kufur etmemenden anlayabiliyorum zaten, burada ufacik seye kufur eden insanlar dolu. Ama dedigim gibi komplekslisin ve sen bana gicik oldun, ben eğlendim kudurmanla. Bye tatlim
Yok ben genel olarak küfür etmem ayıptır hiç bir insana karşı yapmam bunu küfür kavga güçsüz insanın işi.
Hayır ciddi anlamda ben eğlendim teşekkür ederim 😂😂 Ben değil sen kudurdun zira bu kadar özgüvensiz ve cesaretsiz olman dışında hepsi iyi. Kendine cici bak canım benim arada gel yaz buraya iyi oluyor seninle tartışmak😂😂bye bye 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ben duşta 30 dk kalıyorum
Normal zamanda kışın vs haftada 3 kez
Yazın çok fazla terlediğimde hergün
Spora gittiğim için 2 günde bir
Ama onun dışında 4-5 günde bir
Uyanınca ve yatarken. Hava çok sıcak olduğunda gün içinde
Bazen günde 2 bazen 3 hava çok sıcak ve bunaltıyor. Zaten duş almak 10 dk sürüyor.
max 3 güne çıkar oda kesin iş yoğunluğundan yorgun düşüp uyuyorumdur.
hergün sabah akşam arada tatillerde seks varsa daaha fazla
Hergün olmazsa gün aşırı durulmuyo zaten bu sıcaklarda
Aksam Isten eve gelince alirim. Sabah evden cikmadan tekrar dus alirim.
Bu sıcakta sorduğun sorudaki saçmalık seviyesi anlatılamaz gerçekten
6 ayda bir düzenli yıkanırım. Biraz titizimde
Çifte atan kızgın atlar ülkesi has genel başkanı
O ney dayı
yaz kış her gün
En fazla iki gün
günde en az 2 bazen 3 defa
günde iki kesin
kışın ise her gün
sabah akşam Doğru olanda bu..
Hemen hemen her gün. spordan sonra şart çünkü.
Her Sabah kendime gelemem duş almadan
Her gün işten gelince
Hergun aliyorum bwzen gunde ikikez olabiliyor.
hergün , bazen sabah ve akşam
Hergün soğuk su ile.
Her gün bazende günde 2 kere
ınanmadm
her mevsim düzenli olarak duş alırım 😅
Haftada 2 yaz kış aynı
Yazın hergün, kışın 2 güne bir
Bu da soru mu tabii ki yılda bir 😜🤣
Günde 2 sefer aldığımda oluyor
Bayramdaaaan bayrama
Günlük alırım ben bazen sabah akşam
Yoksa uyuyamam zaten
Hergun bazen gunde 2,3
Günde 2-3 defa alıyorum şu günlerde
Günde iki defa
Genelleme yaparak söylemesen daha iyi değil mi?
Sen kaç ayda bir duş alıyorsun söylermisin?
Toynakli atlar ülkesi genel baskan yardimcisi konustu 😒
Küçücük beyninle insanlara hakaretler edebileceğini mi sanıyorsun?
Sığır çobanı
Sen kaç defa duş alıyorsun onu söyle bize lütfen?
Tamam canim senin hijyenik olduguna inandim, takiliyorum djakdjdj ben sabah aksam
İnanıp inanmaman benim için hiç bir önem arz etmiyor
Sonuç olarak ben kendim için temizleniyorum.
Sabah akşam duş alıyor olduğuna nedense hiç inanmadım ama neyse 😂
Tamam toynakli atlar ulkesini ikimiz yonetiriz 😅
Yok ben sığır çobanlarıyla takılmıyorum.
Sen git bir sığır bul kendine 😂
Ayyyy gtumm regl de oluyosundur sen triplere bak hepinizin dişil enerjisi ne kadar yuksek adam da kalmamis ortalikta 🤣 bu kadar alindigina gore koltuk altini bi kaldirsan ordu devirirsin belli
Hahaha komik olduğunu sanan şapşik seni
Aaa iyi hatırlattın
Tarlanı sulayanlara sor belkide Ekin ekmek için uygundur arazin
Boylanmış olan otları temizlesinler sevaplarına.
Önce konuşmasını öğreneceksin ortalıkta adam kalmamışmış
Sana öyle sözler söylerim hakaretler ederim ki
Sen o hakaretleri 20 defa okuyup ancak anlarsın.
Tamam kizlarsoruyordaki dayi sakin laf sokma bana okur aglarim falan aman allah ahahaha
Açık soracak cesaretin bile yok
Hadi şimdi git önceki yazdıklarımı tekrar oku belki anlarsın 😂😂😂😂
Görüşürüz
Okudum tir tir titriyom
Hâlâ anlamamış 😂😂😂😂
Oku oku anlarsın belki😂😂
Gittim ben görüşürüz canım benim😂
Anladim canim a*mimdan bahsediyosun ama a*mimda bile olmadin maalesef 😘
Hahaha o değil yanlış anlamışsın canım benim neyse birgün anlarsın belki 😂
Gittim artık gelmem görüşürüz 😂
Gitme allah askina gidersen nolurum üfff ne kadar keskin ve acitici seyler yaziyosun. Gidene mi zor kalana mi aman allahim kalan oluyorum 😪😪😪 hüğğ
Sanırım çok dokunmuş olmalı sana bu kadar dokunacağını bilsem daha fazla üzerine gelirdim.
Benden sana ekmek çıkmaz benden uzak dur canım benim.
Konuşmasını yeni öğrenmişsin zaten görgüsüz.
Gizliden sormuşsun cesaretin bile yok😂😂😂😂
Özgüven sıfır
Cesaret sıfır😂
Yazık sana ya😂
Ya sana mesaj atsam mesela nolcak yani? Ne cesareti korkusu 🤣
Bana mesaj atamazsın benim mesaj bölümüm kapalı kimsenin yazmasını istemiyorum çünkü.
Soruyu sorarken diyorum
Cesaretin yok
Öz güvenin yok
O yüzden gizliden soru sormuşsun
Yazık sana ya valla bak üzüldüm sana😂😂😂
Ahahaha ne alaka bu sitede abaza erkek ordusu var her soru sordugumuzda hastalikli bazi tipler rahatsiz edebiliyo hic kadin olmadigin icin anlayissiz ve odunsun belli seni kendi haline birakiyorum
Bende Abaza kadınlardan baktığım için kapattım mesaj kutusunu felan merak etme sapıklar her cinste var.
Ama özgüvensiz ve cesaretsiz olanı az görmüştüm neyse 😂
Hem kokarcasin hem toynakli atlar ulkesi genel baskanisin hem de kompleksli sivri dilli asabi tripkoliksin yasama bence
Hahaha çok komik😂
Özgüvensiz ve cesaretsiz insanları hiç sevmem.
Ayrıca sivri dilli değilim sadece gerçekleri söylüyorum.
Maalesef gerçekler acıdır canım benim can yakar 😂😂
Ozguvensiz degilim herkesin profilime erişmesini istemiyorum. Ama sen asiri kompleksli ve egoistsin aslan burcu falansindir herhalde kudurdun resmen kompleksten atlar ulkesi genel baskani dalan degilsin sen direkt atsin onune gelene çifte atiyosundur kesin
Hahahaha gerçekler böyle acı çektiriyor insanlara😂
Hayır valla aslan değilim
Sen resmen kudurdun adımı sayıklıyorsun
Öyle böyle sinirini bozmadım
Ayrıca evet özgüvensiz ve cesaretsizsin😂😂
Kuduran belli canım benim😂😂😂😂
Kuduran sensin laf sokup duruyosun eğlendim carpilmis dinazorumla 😘 iyi kudurdun. Bye
Özgüvensiz ve cesaretsiz insan görüşürüz 😂😂😂
Ben sana senin bana gicik oldugun kadar gicik olmadim. Biraz kompleksli ve kafa şaapan birisisin ama yine de özünde duzgun iletişim kuran birisi oldugunu zitlastigimizda kufur etmemenden anlayabiliyorum zaten, burada ufacik seye kufur eden insanlar dolu. Ama dedigim gibi komplekslisin ve sen bana gicik oldun, ben eğlendim kudurmanla. Bye tatlim
Yok ben genel olarak küfür etmem ayıptır hiç bir insana karşı yapmam bunu küfür kavga güçsüz insanın işi.
Hayır ciddi anlamda ben eğlendim teşekkür ederim 😂😂
Ben değil sen kudurdun zira bu kadar özgüvensiz ve cesaretsiz olman dışında hepsi iyi.
Kendine cici bak canım benim arada gel yaz buraya iyi oluyor seninle tartışmak😂😂bye bye 😂
15-20 gunde 1
Her gün duş alırım
Her gün
Her gün
günlük
Her gün
Hergün
Hergun acaip sıcak
Her saniye
Hergun
Her gun
Günlük kışın 3 güne bjr