Gizli Üye(30-35)1 yılYani herkes bilir bu sorunun cevabını... herkes uzun boylu erkeklerin çekici, yakışıklı göründüğünü bilir. Spor yapıp, vücut yapmış erkeklerin çekiciliğini erkekler bile kabul ediyor. Tabiki yakışıklılıkda, boy, pos önemli, pos dediğim sporla elde edilebilen bir şey, kimilerinde genetikden kaynaklı var. Ayrıca keskin yüz hatları, kaslı surat, kirli sakal, çekicidir. Maskülendir. Erkeklere yakışır. Erkek dediğin kaslı olmalı zaten. Yağlı değil de, kaslı, suratlar, fizikler yakışıklılık alametidir. 😅
14 Yorumla- 1 yıl
Çok kas iyi değil bence
Cevap sahibi1 yılKaslı olsun derken, MR. Olimpia'dakileri kastedmedim canım
- 1 yıl
Normal olmalı bence de balon gibi kötü
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 kim dedi balon gibi olmalı diye. Kaslı olmakdan anladığın şey, balon gibi olmak mı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSırf yorumları okumaya geldim haa 😄 Kızlar aynada kendi tiplerine ve fiziklerine bakmadan uzun boy, geniş omuz, renkli gözler diye fantezi kurmuş yine, canı yanmış erkekler de fakir edebiyatı yapıp paraya bağlamış olayı her zamanki gibi hshaj KS hiç saşırtmıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Değişik şeyler bekleme farklılık bizi bozar 😅🤣🤣🤣
1 yılUzun boy, koyu sac ve gozler daha cekci gelir bana (beckham'in yeri ayri ama), az olacak sekilde sakal olabilir, ses yakisikliligi diye bir sey de var onu es gecmeyelim :). Biraz siparis verir gibi oldu ama genel olarak yakisikli bulduklarim bunlarr.
10 Yorumla
Bence Karayağız esmer kaslı gözlü spor yapan kaslı gobeksiz vücudu olan erkekler başta özgüvenli hafif utangaç olacak tebessümlu olacak birde bakımlı öz bakım giyimine vs saçına başına herseyine dikkat edecek
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklı bir erkek denince herkesin aklına biraz farklı şeyler gelse de, bazı genel geçer özellikler var diyebilirim 🌟 Öncelikle, düzgün ve sağlıklı bir cilt her zaman artı puan getirir. Biraz cilt bakımıyla ve doğru ürünlerle, bu oldukça ulaşılabilir.
Belirgin kemik yapısı, özellikle çene ve elmacık kemikleri, çekici bulunabilir. Sportif ve fit bir vücut da genellikle dikkat çeker. Bu demek değil ki herkes kas yığını olmalı; ama kendine bakan, sağlıklı bir vücut her zaman etkileyicidir 💪🏻 Farklılık bir kişinin karakterini yansıtır ve özgüvenle taşındığında oldukça çekici olabilir.
Ama en önemlisi, öz güven! Yani, kendine ne kadar iyi bakarsan ve bunu ne kadar iyi taşırsan, o kadar yakışıklı görünürsün. Unutma, asıl çekiciliğin içten gelir 😉✨23 Yorumla- 1 yıl
Cilt ürünleri kullanan erkek mi var? Hastalıklı egzama falan değilse. Erkek milleti cilt ürünü falan kullanmaz. Üründen kastın, saç, sakal, ürünleriyse orası ayrı. Ben sahsen bakımlı bir erkek olduğum için. Saçıma, sakalıma bakım yaparım, ürün kullanırım. Ama cilt ürünü kullancağımı sanmıyorum. Kışın, ellerim kurursa bir krem kullanırım okadar. 😅
- 1 yıl
Sonra çökün moruklayın. Erkek arkadaşımın yüzü sivilce kızarık oluyordu cilt bakımı alışverişi yaptık uyguladı cildi düzelince daha yakışıklı oldu
- 1 yıl
@Pembistann tabi bende bunu kasteddim. Hiçbir erkek, yüzü sivilce olmadan, egzama vesayri olmadan, cilt ürünleri kullanmaz. Saç sakal bakım ürünleri neyse de. Cilt ürünleri nadir görülen bir şey. Sebebsiz kullanmazlar yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
u 1 yılKaslarının olması lazım yüzünün bebek gibi olması lazım
41 Yorumla- 1 yıl
bu ben
1 yılrenkli göz, bi tık kaslı kollar
14 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka renkli göz kahve gözlüyüz esmeriz bi taneyiz😀
- 1 yıl
Esmer tercihim değil ya kahve göz bende de var 😁
- 1 yıl
Benim gibi yakışıklı yani
- 1 yıl
Koyu goz her zaman daha cekicidir istisnalar da olabilir ama %90 boyledir
Abi kıvanç Tatlıtuğ bir banami yakışıklı gelmiyo ya cildircam
27 Yorumla- 1 yıl
Gençlik hali yakışıklı şimdi bende sevmiyorum
- 1 yıl
Esmer seviyorsun sanırım 😅
- 1 yıl
😅😅 aşırı belli ettin Türkiye de esmer çok
- 1 yıl
Bana farketmiyor kimisi bana sarışın çok yakışıklı geliyor bazen esmer birisi de öyle yakışıklı geliyor bende çok değişken bu durum
Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. İlk kriter uzun boy, ardından o boya yakışacak bir kalıp!😊
31 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
1 yıl
böyle..
114 Yorumla- 1 yıl
iste bu ahahdhah
- 1 yıl
Tipsiz bu
- 1 yıl
Kim bu?
- 1 yıl
@gecilmezyol jamie dornan
- 1 yıl
@Pembistann yeryuzunun en cekici erkeklerinden biri bu ahahah
- 1 yıl
Sana göre o ablacım. Zevkini de takdir mi edeyim bilemedim 😶🙂😆
- 1 yıl
@Pembistann Orkun ısıtmak mı zannettin bunu
- 1 yıl
@BlackEagleEye ahahahah
- 1 yıl
Ya bi sus gay
- 1 yıl
@Pembistann ne HAHAHAHAHHDHA
- 1 yıl
@Pembistann kes gay meslektaş değiliz
- 1 yıl
Xjwjdjs sende brad pit sanmışsın şu sarı pipiyi xjejxd neyse brad ptte tipsiz ama kime göre neye göre başka örnek bulamadım hz Yusuf mu sandın deseydim; d zevkler renkler diyelim hadin bye
- 1 yıl
@Pembistann ne ictiysen ara ver bir dahakine 2 cm eksik olmaz kusura bakma
- 1 yıl
Çay. 2 cm daha mı kestircen anlamadım da neyse xjekd😆🤕
Güzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. @Semih6934 kankamda olan özelliklerin olması lazım 😎😂
15 Yorumla
m 1 yıl@Semih6934 eyvallah kankam senin yanında kömür kalırım ben 😎
m 1 yıl@Semih6934 yüreği güzel kankam 😎
1 yılYüz hatları keskin ve belirgin olması ve yüzünün küçük olmaması. Kadınlarda ki gibi oval yüze sahip olmaması. Bunlar etkiliyor.
12 Yorumla- 1 yıl
oval yüzlü insanlar normalde daha çekici ve güvenilir bulunur. Köşeli hatlı erkekler ise daha maskulen ve erkeksi durur. Dünyanın en güzel ve yakışıklılarının çoğu oval yüzlerden çıkar bu arada. kapış.
- 1 yıl
Hiç alakası yok.
1 yılKomik ve zeki olunca direktman zaten güzel görünüyor bana sonra karaktersiz olduğunu anlayınca çirkin olduğunu fark ediyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Ama benim için bakışı gözleri çok önemli burun yapısı düzgün olmalı
- 1 yıl
Tüh elendik
1 yılUzun boylu kalın omuzlu damarlı kol ve boyun
Böyle işte çene yapısı falan da belirgin
20 Yorumla
1 yılZeki , bilgili olduklarını anladığım zaman otomatik olarak yakışıklı görünmeye başlıyorlar.
21 Yorumla- 1 yıl
kadında o erkeğin zeki oldugunu anlayacak kapasite yoksa napıcaz
- Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılHerkese göre değişir kadın içinde farklı erkek için de bu karşı cinsin neyden etkilendiğine göre değişir
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Boy ve kilo orantisi temiz ve şık olması biraz da göze hitap ediyorsa yakışıklıdir bana göre..
00 Yorumla
1 yılErkeğin parası varsa her kadın o adama müşteri olur, kadının içindeki yollu ortaya çıkar.
Fiziksel özellikler ikinci plana atılır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUzun boy orantili fizik yapisi, yuzde belirgin cene kemiği orantili hatlar
38 Yorumla
Soran1 yılBurun önemli mi
Cevap sahibi1 yılKes lan pis çirkin
Yapılı bakımlı temiz bir cilt saç 1.70 ve üzeri boy
10 Yorumla
1 yılGeniş omuzlu karakteri iyi olmalı gerisi sorun değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEsmer olmayan bir ten, vücut kıllarının az olması, sakalsız, baby face, keskin yüz hatları, yüksek elmacık kemikleri, gür ve sağlıklı saçlar. Düzgün fit bir vücut
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılgüzelim ağla
Cevap sahibi1 yılbas git keko
sözünün eri, efendi adam olmasuı yeterli değil mi hanımlarrr
10 YorumlaBenjamin Franklin varsa yakışıklı olur zaten otomatik olarak 😉😉
10 Yorumla
1 yılBeyaz tenli siyah saçlı olması beni benden alır ve güzel gülüş
00 Yorumlahesabında fiziksel olarak 7-8 haneli rakamlar olması
00 YorumlaBoy-kilo oranının iyi olması, temiz ve şık olması gerekiyor bence.
00 Yorumla
1 yılGöze hoş görünen fiziksel özellikler olması gerekiyor
00 YorumlaPantolonunda cüzdanın olduğu kısmı kaslı olacak. Yoksa yakışıklı saymazlar.
00 Yorumla
1 yılYüz kemik çizgileri omuzlar ya bir duruşu olmalı çekici olmalı
00 YorumlaArtık yakışıklı erkek diyince kenanı görüyoruz kapakta o vardı 😂😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı.
1 yılYapılı bir vücut sadece ve şık bir tarz. e tabi görüntüsüne uygun bir davranış.
00 Yorumla
1 yılDirek örnek kıvanç abimi gösteriyorum eşi benzeri yok bildiğin sek erkek kıvanç abim
00 YorumlaTip önemli bu da doğuştan gelir sonradan kazanılan bir durum değil estetikle kolay da olsa doğacak çocuk estetikle kazanılmassa keko ve gundiye benzer fit Bir vücut bel boy oranı vki fat önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl180 üstü boy, geniş omuzlar, fit vucut kaslı vucut, mümkünse sarışın ve ya kumral renkli göz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılvala bir özeliğe gerek yok mehmet akif alakurt gibi olan olsa genç biri 30 küsür yaşilarda bellki dikkat çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBugune kadar yalnizca boyumdan dolayi yakisikli bulan olmustu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa çoğu yakışıklı erkek çekmiyor beni. Çekicilik aura bambaşka bişey
10 Yorumla
1 yılBirsehe gerek yok kızlar için yüzü güzelse yakışıklı oluyor isterse hırsız olsun katil olsun yeter ki yakışıklı olsun kızlar paraya sonra tipe bakar başka birşeye bakamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbilmem
00 YorumlaGüzel saç stili, pürüzsüz cilt, hunter eye, hallow cheeks, belirgin çene kemiği, yüz dışında uzun boy, kaslı vücut, güzel koku, derinden bir ses.
02 Yorumla- 1 yıl
Black Pillin yakışıklılık tanımı...
Bu özelliklerin hepsini birden taşıyan laboratuvar koşullarında bir tane bile erkek yok yeryüzünde bir tane bile.
Bir insana güzel bakarsan artıları gözüne çarpar, kötü niyetle bakarsan eksileri gözüne çarpar.
Ayrıca yakışıklılık ile boyun bir alakası yok. Yakışıklılık yüz burun ve çene yapısıyla alakalı Ben 186 boyundayım 69 kiloyum ve boyumun bana hiçbir seksapalite kattığını görmedim.
Ses tonuyla da yakışıklığın bir alakası yok onu da sallamışsın. Yakışıklılığın kaslı olmakla da bir ilgisi yok. Kaslı adamlardan daha yakışıklı zarganalar var. Gym cilerin çoğu tipsiz ne. Ekranlarda sadece yakışıklı olanları gösteriyorlar. Herkes gym ci olsun diye.
1 yılKişinin gözüne ve gönlüne hitap eden biri olmalı. Bu da kişiden kişiye değişir dolayısıyla yakışıklı olmasıda kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
1 yılYüz tipine uygun traş. Boyuna göre kilosu. Temiz bakımlı el ve yüz. Yakışan bir koku. Temiz bakımlı dişler ve güzel gülüşş
00 Yorumla
1 yılEllerinin büyük olması, boyunun uzun olması ve sesinin kalın olması 😬😬😬
10 Yorumla
1 yılFit olması bence göbek biraz libido killer bir mevzu
10 YorumlaBoy pos, dik duruş, bakımlı olma 🧐
217 Yorumla- 1 yıl
@Abdulbari Abi bunun bizi yorumlayacağı yok gel biz bunu yorumlayalım
- 1 yıl
beni de yorumla hocam
Admin bana kızlar vermedi. Cnsellik yasayamadim. Tip önemli mi bukadar cnsellikte
00 YorumlaTarif edilmiyor ki çekici geliyor o an gülmesi bi hareketi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSakal diyenler olmuş ama her insana da yakışmıyor. Bence o tür şeyler dışında karakter de önemli çünkü gerçekten yüze yansıdığını düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılHepsini geçtim dürüst olsun yeter
20 Yorumla
1 yılGözleri büyük ve bakışları keskin olmalı
21 Yorumla- 1 yıl
bakışları baygın veya değişik bakanlara nasıl bakıyorsunuz?
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgüven, zerafet, tarz
20 Yorumla
1 yılKır saç erkekler cok yakisikli buluyorum
10 Yorumla
1 yılMads e benzemesi lazım
19 Yorumla- 1 yıl
mads kim
- 1 yıl
@hayatyordubenibe Mads Mikkelsen
- 1 yıl
bu adam tipikal akrep vibe ı veriyor yüz olarak. neyse ki göz kısmı bakışları biraz bana benziyor
- 1 yıl
@hayatyordubenibe alakanız yok.
- 1 yıl
nasıl alakamız yok ya. bildiğin su elementi gibi bakıyor. benim de yükselen akrep
- 1 yıl
@hayatyordubenibe tırnağı olamazsın dudağı burnu mükemmel onun
- 1 yıl
Mads Mikkelsen mi vala kız olsam o tipe bakmam ben daha çok semicenk tarzı severdim yani kız olsam
- 1 yıl
@pinkpeonyyy Mads ya da Mads'ın gençliğine benzeyen bir adam seni ne yapsın ki. Hayaliniz Fransa, hayatınız Nijerya. En geç 30 yaşına geldiğinde o dediğin adamla alakası olmayan bir dızoyla evlenecen işte. Ne kadar kasıntı şımarıksınız ya offff. Kriter sahibi olmayan insanların başklaarında kriter araması
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı insanlar sizi beğenmedi de başkasını beğendi diye ne çok kuduruyorsunuz be sana ne benim hayallerim ve zevklerimden 30 yaşımda en azından sen gibi bi ezikle evlenmemiş olucam
Geniş omuz kalın bacak
11 Yorumla- 1 yıl
Sende ne var peki madem
bence acik kumral yesil gözlü boylu olmali
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBen gibi olucak djdhdh tamamen saka
00 Yorumla Gerçekten düzgün biri olsun yeter
00 YorumlaBoy kilo yüzün estetiksel yapısı ve orantısı
00 YorumlaGeniş omuz, kısık göz
00 YorumlaParası olsun yeterlidir
00 Yorumla
1 yılUzun boylu ağzı iyi laf yapan zeki
00 YorumlaHenry cavil olması lazım yoksa yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKalbinin güzel olması gerekiyor
00 Yorumla
1 yılPara para daha çok para.
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım