Güzellik & Bakım Yüzünüzde sticker, geçici dövme kullanır mısınız? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Makyaj yeterli ama gece klübü gibi bir yere gidersem belki olabilir. Bu arada yaparsam benim pp’deki gibi daha tatlı bişey yaparım bunu çok sevmedim 😂 Yüzünüzde sticker, geçici dövme kullanır mısınız? Cevapla Makyaj Soruları Dövme Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır asla sadece koluma dövmem olur 1 0 Yorumla
whe_inthemood Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Makyaj sanatçıları yapınca güzel de ben kullanmam 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayr kalsn komik 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Hayır, sevmem. Ama yakışanlar var, beğenirim. 1 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı. Estaizubillah korkunç 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yüzümde hiçbir şekilde dövme kullanmam 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. gereksiz geliyor bana 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Yüzümü doğal bırakmayı severim 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayir sevmiyorum makyaj da sevmem zatenn 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. kullanmam 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 693 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kullanmıyeah. 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Benlik değil 1 0 Yorumla
Snowwbit Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Hayır tabikide 1 1 Yorumla Snowwbit 1 yıl İnşallah rabbim bana ileride evlenmek istediğim tesettürlü birisi ile evliliği bana nasip eder. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır asla sadece koluma dövmem olur
Makyaj sanatçıları yapınca güzel de ben kullanmam
Hayr kalsn komik
Hayır, sevmem. Ama yakışanlar var, beğenirim.
Estaizubillah korkunç
Yüzümde hiçbir şekilde dövme kullanmam
gereksiz geliyor bana
Yüzümü doğal bırakmayı severim
hayir sevmiyorum makyaj da sevmem zatenn
yok orjınal sevıyorum :D
Bâzen aşko
kullanmam
Aslaaa
Hayır
Kullanırım şahsen
Hayır sevmiyorum
Yüzde dövme sevmem
Hayır asla
Çok gereksiz aptalca bence
Kullanmıyeah.
Pul dışında hayır
Benlik değil
Iyyy
Yok benlik degil
Hayır tabikide
İnşallah rabbim bana ileride evlenmek istediğim tesettürlü birisi ile evliliği bana nasip eder.
Aslaaaa
Yok kullanmam
Bu ne ya