Güzellik & Bakım En son ne zaman duş aldınız? 1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Dün gece 💦 Güncellemeler1 yıl Bakım kategorisinde sormuştum nıe cinsel kategorisine geçti soru En son ne zaman duş aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. ben dün akşam aldım 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu sıcaklardan dolayı ctesi pazar günü ördek gibi duşa girip çıkıyorum 🤣👍😂🤣🤣 0 4 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Ahahah günde iki üç kere girmek farz bu sıcaklarda Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Farz derken?Gusül abdesti almak için değil 😎😎 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Yaw o mana demedim🤦🏻♀️ Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Farz deyince aklıma direk gusül abdesti geldi. Serinlemek için motorla gezinti iyi geliyor. Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Bugün iki kere. Muhtemelen yatmadan bi kere daha alırım. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. İki saat önce aldım bir sürü para verdim İSKİ ye. 😅 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akşam duş alıp yattım sabah yapış yapış uyandım bi daha duşa girdim mecburen 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl şimdi de duş keyfine geçmiş akdkflf bende şimdi duş alacağım ahaha 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Valla almadığım gün yok artık 0 0 Yorumla
SERBESTT Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Hemen hemen her gün özellikle yaz ayları malum sıcak ve de gusulen mecbur 😂 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Antalyada olsan gunde 3 kere alirsin 0 14 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Kibristayken 4-5 defa aliodm Yorumla nuluad0909 1 yıl Simdi nerdesin Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Kuzeyde Yorumla nuluad0909 1 yıl Bu ne gizlilik bacim. Sehrine gelecek degiliz ya sjsjss Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl 😄 giresun işte Yorumla nuluad0909 1 yıl Nedense hic inanamadim shsjsjjssj Yorumla nuluad0909 1 yıl Kiyamam artik ne yasattilarsa bu guzel kiza 😒 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Soyle diosun söylüyorum bu seferde inanmıyor musn Yorumla nuluad0909 1 yıl Hahahhaa takiliyorum be Yorumla nuluad0909 1 yıl Ama bu tarz micro seyler guveni zedeler bende suphe uyandirir. Cok cabuk ikna olup giresun dedin napim ama djdjdhs Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Kisisel ilgi alanm dğl ya memleket 😄 Yorumla nuluad0909 1 yıl Musait degildim ses kaydettim sjsjshttps://voca.ro/1jJdFvvriyce Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Bi dahakine ugrastiririm seni Yorumla nuluad0909 1 yıl https://voca.ro/13jgiIMT2eOhHay hay efenim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bugün az önce 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Öğlen ve birazdan alacağım 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dün sabah ve gece 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. 2 saat önce ise gitmeden alirim yaz kis 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 813 cevap paylaştı. Az önce aldım ve halen saçım islak 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. 2 gün önce 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı. Bugün 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu sabah 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. 5 saat once 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 808 cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. sabah 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. sabah aldım 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Dün. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dun gece 4te aldim 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. Sabah aldım 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı. Dün gece evet 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Birkaç saat önce 2 2 Yorumla CAGRI16 1 yıl Sihhatler olsun o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağ olasın Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Dün aldım 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden gece :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
ben dün akşam aldım
Bu sıcaklardan dolayı ctesi pazar günü ördek gibi duşa girip çıkıyorum 🤣👍😂🤣🤣
Ahahah günde iki üç kere girmek farz bu sıcaklarda
Farz derken?
Gusül abdesti almak için değil 😎😎
Yaw o mana demedim🤦🏻♀️
Farz deyince aklıma direk gusül abdesti geldi.
Serinlemek için motorla gezinti iyi geliyor.
Bugün iki kere. Muhtemelen yatmadan bi kere daha alırım.
İki saat önce aldım bir sürü para verdim İSKİ ye. 😅
Akşam duş alıp yattım sabah yapış yapış uyandım bi daha duşa girdim mecburen
şimdi de duş keyfine geçmiş akdkflf bende şimdi duş alacağım ahaha
Valla almadığım gün yok artık
Sicaktan sabak aksam aliyorum henuz 2 saat olmustur
Hemen hemen her gün özellikle yaz ayları malum sıcak ve de gusulen mecbur 😂
Antalyada olsan gunde 3 kere alirsin
Kibristayken 4-5 defa aliodm
Simdi nerdesin
Kuzeyde
Bu ne gizlilik bacim. Sehrine gelecek degiliz ya sjsjss
😄 giresun işte
Nedense hic inanamadim shsjsjjssj
Kiyamam artik ne yasattilarsa bu guzel kiza 😒
Soyle diosun söylüyorum bu seferde inanmıyor musn
Hahahhaa takiliyorum be
Ama bu tarz micro seyler guveni zedeler bende suphe uyandirir. Cok cabuk ikna olup giresun dedin napim ama djdjdhs
Kisisel ilgi alanm dğl ya memleket 😄
Musait degildim ses kaydettim sjsjs
https://voca.ro/1jJdFvvriyce
Bi dahakine ugrastiririm seni
https://voca.ro/13jgiIMT2eOh
Hay hay efenim
Bugün az önce
Öğlen ve birazdan alacağım
2 saat oldu deniz sonrasi
Yaklasık 10-15dk sonra oradayım :)
Perşembe ikindi
Az önce hergün almam lazım
Sabah almıştım
Dün sabah ve gece
2 saat önce ise gitmeden alirim yaz kis
Az önce aldım ve halen saçım islak
1 hafta olmuştur 😂😂
Biraz sonra duşa. Gireceğim çünkü çok sıcak :)
Sabah.
2 gün önce
Sabah
Gece aldım
2 saat önce
Bugün
15 dakika önce
Bu sabah
5 saat once
Dün akşam duş aldım )
Sabah
Dün gece kanks