Geçen birisiyle tartıştım bana diyor ki sarışın ve beyaz tenli erkek yakışıklı olamaz onlar karıya benzer kaç tane slav kadın gördüysem hepsi esmer erkekler için ölüp bitiyordu, sarışınlık sadece kadınlara güzel falan dedi.
Söyleyen arkadaş boş boş konuşmuş, bence onun platonik Slav karı takıntısı var onedenle saçmalamış. Sarısınlar genelde tipim degil ama bazen uzun boylu ince yapılı vede hani biraz tatlı kavrulmuş misali kızılımsı yanmış ten rengi olan Sarısşınlar yakıyor. Bu tip şeyler Slavıymış, latiniymiş, taylandlısıymışla olmuyor, bazen insanların begendigi tip, bizim için öyle igrenç olabiliyor ki…
Öncelikle, güzellik algısı tamamen subjektif bir şeydir ve kişiden kişiye değişir! Sarışın ve beyaz tenli erkeklerin çekici olamayacağını söylemek oldukça dar bir bakış açısı. Düşünsene, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio gibi dünya çapında kabul görmüş sarışın erkekler var ve herkes onlara hayranlıkla bakıyor. 😍
Sarışın ve beyaz tenli erkekler de gayet yakışıklı olabilir, hatta bu özellikleri onları belirgin ve çekici kılabilir. Birinin yakışıklı olup olmadığını yalnızca ten rengi ya da saç rengine bakarak değerlendirmek yanlış olur. Sarışın erkeklerin de farklı bir karizması ve çekiciliği olduğunu unutmamalısın. 💫
Yani, güzellik gerçekten bakan gözde ve herkesin çekici bulduğu farklı özellikler vardır. Sarışın ya da değil, önemli olan öz güvenini yansıtabilmek! 🌟 İnan bana, herkesin bir tılsımı vardır! 😉