Epilasyoncu kız her epilasyona gittiğimde önün kara diyor ben beyaz tenliyim arkadaşlar on tarafimda bi tik tenime gore koyu?

Ama sadece yanak kısımları ki buda normal diye biliyorum bugünde gene geldim bacaklarımda ki çatlaklara ay çok kötü bi tedavi yaptır filan dedi sonra kalcama yapacakken Poponun içi kararmış dedi benim hiç öyle değil diyor birde kendisi esmer bildiğiniz kapkara ama onunki beyazmis hahaha nasıl yani dedim 1 ayda mi kararmış dedim güldüm işte önceden öyle değildi vs dedi bende tam alamadım tüylerden dolayıdır dedim birde kanattım alırken dedim işte hala diretiyor bu konu hakkında yorum yapma bence dedim sustu birde bana tavır yapıyor canım mi ne millet ya benle derdi neyse sizce şikayet etmelimiyim kızla sa en başta arkadaştık samimiydik her geldiğimde konuşur sohbet ederdik bi beni görünce yüzünü eksitiyo beni eleştiriyo filan annem en başında çok sinsi seni kıskanıyo filan dedi de bilmiyorum

Epilasyoncu kız her epilasyona gittiğimde önün kara diyor ben beyaz tenliyim arkadaşlar on tarafimda bi tik tenime gore koyu?