Güzellik & Bakım Hijyen kuralları nedir sizce? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne sıklıkla iç çamaşiri değişir duş alırsınız Güncellemeler1 yıl Türk değilim ve Türkiyede hiç olmadım yazım hatası aff edim lütfen Hijyen kuralları nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Her gün yıkanır kıyafetlerimi değişirim kışın en fazla iki günde bir 0 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gün aşırı değişirim bazen gün de iki kez duş alırım kssk 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. Yazın her gün duş alırım. Dolayısıyla her gün drğiştğririm. Kışın duş 2 günde bir çamaşır hergün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl hijen değildir o hijyen olabilir mi hijyen? suat? yusuf? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Türk değilim 😔 Yorumla Soran 1 yıl Tükce derdi hiç almadım ve Türkiyede yasamadım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bolca şampuan kullanmak 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Her gün değiştirilmeli bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her gun dus alip degisiririm. Bazen yazin gun de 2 kez dus aldgimda olur. 0 0 Yorumla
görkem3838 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Bence 2 günde bir iç çamaşırlar değüşilip duş almak şart özellikle yazın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu mevsimde her gun. Kışın pek terlemedigim kirlenmedigim icin 2-3 gunde bir banyo. 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Her sabah 0 0 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Hergün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her gün yıkanır kıyafetlerimi değişirim kışın en fazla iki günde bir
Gün aşırı değişirim bazen gün de iki kez duş alırım kssk
Yazın her gün duş alırım. Dolayısıyla her gün drğiştğririm. Kışın duş 2 günde bir çamaşır hergün
hijen değildir o hijyen olabilir mi hijyen? suat? yusuf?
Türk değilim 😔
Tükce derdi hiç almadım ve Türkiyede yasamadım
Bolca şampuan kullanmak
Her gün değiştirilmeli bence
Her gun dus alip degisiririm. Bazen yazin gun de 2 kez dus aldgimda olur.
Bence 2 günde bir iç çamaşırlar değüşilip duş almak şart özellikle yazın
Bu mevsimde her gun. Kışın pek terlemedigim kirlenmedigim icin 2-3 gunde bir banyo.
Günlük ped kesinlikle
Her gün
Yazın iki kere
Her sabah
Hergün
Her gün