Bence gerçekten güzeller bakımlılar ve çok özgüvenliler bunlar birleşince Türkiyenin en güzel kızları algısı oluşuyor ama adana da urfa da kayseri de ayndında da çok güzel kızlar var
Bana göre
Adana
Urfa
Kayseri
Malatya
Aydın
Muğla kızları güzel oluyor sizce hangi ilin kızları güzel
Bana göre
Adana
Urfa
Kayseri
Malatya
Aydın
Muğla kızları güzel oluyor sizce hangi ilin kızları güzel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İzmir'in nüfusu kalabalık olduğu için güzel kız çıkma ihtimali de o kadar artıyor tabii
Benece de Türkiyenin bir çok şehrin de güzel kadın ortalaması çok yüksek bana göre açıklama da yazdiğim şehirler öyle
Bence abartılmıyor. Özellikle doğunun kültürü çok toksik.
Kültürle ne alakası var güzellikten bahsediyoruz
Ben de ondan bahsediyorum zaten. Güzel olması için toksik de olmaması lazım.
Alakasıni cidden anlayamadım ama bence güzellik Allah vergisidir gen ile alakalıdır
Heh o yüze bakarken mesela şiveli konuşma, soru eklerini kullanmak yerine son kelimeyi uzatma gibi şeyler o güzelliği yok ediyor.
Anladım güzel olabilir ama diksiyonu yoksa bütün büyü bozuluyor diyorsun
Evet. Kötü renkli tenli ve çok kıllı olmaları da cabası
İç anadolu kızlarında da o sorun var gibi
Ben rahatsız olmuyorum hatta severim de ama çok duydum rahatsız olanı. Yine de güzellik diksiyon, psikolojisi ve kültürü ile beraber tam olmalı. Güzellik geçici nasıl olsa 30 dan sonra kadınlar özellikle çocuk yaptıktan sonra bir aksilik olmazsa dağılıyorlar. Oturup konuşamadıktan sonra güzellik para etmiyor.
Önce doğu diye ayırınca bir kızdım sana ama haklısın diksiyon kültür ve güzellik aynı anda olmalı
Ya İzmir kizlari çiplak dolaşiyor sokaklarda o yüzden güzel geliyor çoğu düzgün kapatsalar ger yerini o kadar dikkat çekmezler emin ol bide yüzlerindeki boyayi silll tamam😆😆
Tekirdağ çok güzel kadınlar var gördükçe gözüm gönlüm açılıyor
güzellik algısına bağlı. Ama bencede İzmir kızları tek geçerim. Hatta egeliler. Avrupai oluyorlar.
Türkiye hep aynı üniforma gibiyiz kayseriden selamlar
Selam olsun kayseriye ama antep farklı bir boyut yunanistan şapka çıkarır o derece sahipleniyorlar
Ayyy yanlis yere yazmişşim 😂😂
Sorun yok fjdjdj
Ama kayseri kızları gerçekten çok güzel ☺️
Teşekkürler sen nerelisin
Eskişehirliyim
He orada güzeldir neresindensin
Odunpazarı merkez yani
He bende kayseri melikgazi merkez işte
Umarım bir gün gezme şansım olur merak ediyorum
Çokta güzel şehir değil yani sadece büyük
Yemek yemek için geleceğim 😂
Bencede merkeze gel ilçeler boş gideceksen yahyalıda kapuzbaşı var diğer ilçeler bomboş
Umarım bir gün ☺️
İzmir Türkiye'nin en pis en leş şehridir
Üniversiteyi orada okudum 4 yıl çektim gerçekten leş gibi kokuyor
Ne kadar yikik yer varsa hepsini saymissin. Kara kuru hımbil dolu oralarda. .
Senin karşına denk gelmemiş olabilir ama o illerde çok güzel kızlar gördüm adana urfa muğla ve aydın özellikle sence neresi
Adana urfa mi..🤪🤪 tamam kanka sen ayri bir stillsin..
Sence neresi
Elimde iki adanalı bir tane de urfalı var üstüne tanımam
Kebap mi yiyon hayirdir. Dogudan olmadigi kesin guzellerin..
Ya kardeş gördük ki söylüyoruz Allah için söyle nerelisin malatyada doğu o zaman oranin kızlarını da beğenmiyorsun
Bizde gorduk ki oralari begenmiyoruz. Ortalama guzellige bakiyoruz. Bir iki tane guzel kiz var diye orasi cok guzell kizla dolu olmuyor.
Tamam sence nerelidir diyorum
Konunmu atalim ne istiyon. Batidan iste sahil kenari
Anladım antalya İzmir mersin aydın muğla falan
Genel olarak evet ortalamasi yuksek sehir bunlar. Tabi dogudan gelen ke ko lari saymiyorum
Doğudan hiç güzel kız çıkmazmıs gibi konuşuyorsun 😆
Ben doguyuda guzelinide kulturlerinide sevmiyom cikarsada umrumda ddgil
Neden be ülkemizin bir parçası
Eskişehirimin kızları da güzeldir ama
Ulkemizin bir parcasi gibi davransinlar o zaman
Eskisehir candir
Eshişehire laf atsaydın o zaman kıyamet kopardı hahahhaha ama doğuda ki herkes bir değil ki
Eskisehir kizlari bizimdir 😁.. sen hic doguya gittin mi bebis?
Yok hiç gitmedim ama çok doğulu arkadaşim var ülkesine bağlı Atatürkçü iyi insanlar yani
Hmm bos konusuyon yani. Ben doguda bir cok yerde gorev yaptim. Pkk ya gonul verenlerin hepsinin mk.
Oyle deidigin gibi Ataturkcu filnda yok sana oyleymis giib yapmislar. Az uyanik olun koyun olmayin
Mesleğin ne askermisin 😍
Ya gerçekten öyle değiller mi
Degiller. Hepsinin icinde kurdistan
mk cocuklari. Gerdin beni durduk yere. Arada memleketini sevnler var mi var. Ama az.
Benim bir urfalı kürt arkadaşımın abisi şehit olmuştu ve diğer 3 abisi de askerdi urfa da çok vatansever var amacım seni germek değildi canım
Urfa genel olarak pek oyle sayilmaz. Sonrasi sirnak van hakkari tunceli agri gibii anladin sen..
Sirnak hakkiriden diyarbairdan bin kat iyi bir memleket ama en azindan dem parti fazla yok gibi hic buyuk sehir belediyesini alamamis doğuda terör en az erzurum ve urfa da var bence
Neyse gereksiz konulari kapatalim. Neyin ne oldugu belirlidir. sen guzel kiz istatistigine devam et
Sen nasıl istersen
Tamam. Rahatta dinle 😉
Tamam öyle yaparım ☺️
Nasil istersen deyince. Takildim.
Canım anladım zaten merak etme 😁
Peki.. 🤚🤚
🙏🙏
Yok be güzeller yanni baya
Ben zaten belirttim bende güzel buluyorum İzmir kızlarını ama yazdığım illerdeki kızlar da çok güzel
Bence abartılıyro
Bence de sadece İzmir demek haksızlık olur
İzmir lağım kokuyor
Ben kızlarından bahsetmistim ama o konu da haklısın
Şehirlere göre güzellik seçmek saçma yaw
Ama Türkiyenin en güzel kızları izmirlidir diyorlarya bende bir çok ilde güzel var demeye calısmıştım 🙂
He tamam o zaman
Ben doğulu kızları daha çok beğeniyorum