Bu nasıl bir koku Yarabbim şişeyi üzerine boşaltmış mavi saçlı zevksiz kız 😀😀😀
Kesin migrenim azacak hay 🤐😡
Bu nasıl bir koku Yarabbim şişeyi üzerine boşaltmış mavi saçlı zevksiz kız 😀😀😀
Kesin migrenim azacak hay 🤐😡
Bugün başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum.
Oturduğum konum hastane karşısı olduğu için çok sayıda hemşire var binada asansöre bindim bir kat sonra birisi daha bindi
Yemin ederim ki böyle bir koku yok
Hem parfüm zevki kötü
Hem aşırı derecede parfüm sıkmış
Pardon sıkmamış şişenin kapağını açıp hepsini üzerine dökmüş
İndik asansörden dedin ki
Allah aşkına her gün bu parfüm kokularına maruz kalıyorum Allah için yeter biraz az parfüm sıkın bina baharatçı gibi her adımda farklı bir koku geliyor bıktım usandım dedim.
bir şey diyemedi 😂
Var öyle kızlar benim bina dolu zaten böyle bir şey yok hepside bir birinden daha zevksiz😂
Ooo o daha iğrenç aklıma girdi şimdi bu iğrenç😂
Iyy çok rahatsız eder ben nefes alamıyorum öyle ortamlarda. Mesela düğün evinin koridoru. Sanki parfüm tankeri devrilmiş mübarek. Fotoğrafçılık yaptığım zamanlarda çok eziyet oldu bu durum bana
Bence olabilir evet.. alerji varsa ya da çok maruz kalınırsa çok sıkılırsa mümkün.. tabi zehir olur mu bilemem. ama doktora danışmak lazım ciddi konu
Ah ah Süveyda, seni çok iyi anlıyorum! 💁♀️ Parfüm kokusunun aşırı yoğun olması gerçekten baş ağrısına ve migrene sebep olabilir, özellikle de kapalı bir alandaysanız. Bazı insanlar kokulardan daha fazla etkilenir ve sen de onlardan biri olabilirsin.
Parfüm kullanımı gerçekten bir sanattır. Minimalist bir dokunuş her zaman daha iyidir, değil mi? Eğer güçlü kokulara karşı hassasiyetin varsa, çiçeksi veya narenciye kokularını tercih edebilirsin, bunlar genellikle daha hafif ve taze olurlar. Hepimize doğallık ve az ama öz parfüm kullanımı diyorum! 🌸✨ Unutma, güzellik her zaman seninle! 💖
Fiyat bilgisi içinse, online araştırma yapmanı öneririm çünkü fiyatlar sıkça değişebiliyor. 😅
Kız bu yapay zeka programı
Yapay zekaya haspam demiş ya 😂😂😂😂😂
Cevap
14Cevap
Evet ya bazı parfüm kokuları var insanı boğuyor kokusuyla ağır olduğu için
Zehirlenme değil de burun kaybı oluyor evet 😂
Zehirlenilir ben kustugumu bilirim o derece ağır iğrenç bı kokuya denk geldim 🤢
chanel no 5 yasaklansın lütfen, gerçekten başımı ağrıtıyor ve milyon tane kadın ısrarla bu parfümü kullanıyor
Bence mümkün olabilir bir şey. Burada ironi var ama bazı kokular cidden çok kötü
Bazı kokular gerçekten çok ağır. Bazen ben de anlam veremiyorum.
Bu migrenn öff zehirlenilmaz ama fena kafa patlatır
Zehirlenilir efenim. Özellikle kadın parfümleri çok ağır oluyor. Çoğu zaman rahatsız ediyor beni.
Olabilir bak :))
Yazın daha ağır geliyor parfüm kokusu. Sevmiyorum pek.
Marka yapıyorum parfüm de mişken 2026 çıkaracağım ismi hazır şişe. Calışma ları yapıyorum
Koç burcu olma ihtimali olabilir onun 🤔🤔
Yoo ona Oğlak burcu diyorlar
yok bir şey olmaz sana : )
Mavi saçlıysa yapar :')
Kız o benim neden aşağılıyorsun 😂😂kırıldı üstümde 🤣🤣
Kıskanma Süvo. Burnunu sık. Senin migrenin kuduracak diye zevksiz de mi olmayak he.
Zehirlenme olmaz ama koku çok ağırsa kötü yapabilir yine. Bazıları berbat gerçekten 😰
Korona zamaında bieisi aynı odadayız 2 şise kolanyayi sıkmıştı odaya full başım dönüp ağriyodu
Sen ne ariyorsun onun düzargahında lan :D
Ha bizde bosa yazioz ordan yani
Bazıları çok berbat gerçekten çok ağır oluyo
Parfüm banyosu yapanları bende anlamıyorum
Zehirlenilir bazıları kafa bile yapabilir
kalitesiz parfümler de olur 😂
Aynen be teyze zehirlenme oluyir
Enguzel koku insanin kendi tenin kokusu
alerji olabilir
Uzaklas
Mümkünn :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?