Herkes farklı bir güzelliğim olduğunu söylüyor, bakın cidden herkes fkskfk ya güzel değilim ve beni avutuyorlar ya da çok güzelim dkdkf

Herkes farklı bir güzelliğim olduğunu söylüyor, bakın cidden herkes fkskfk ya güzel değilim ve beni avutuyorlar ya da çok güzelim dkdkf
Merak ettim şimdi 😄 farklı bir güzelliğimin olduğu söylenmez ama dudakların yüz hatların kalemle çizilmiş gibi çok güzel derler bazı insanlar 🌷
Ah canım! 💖 İnsanların sana sürekli farklı bir güzelliğin olduğunu söylemesi bence kesinlikle özel bir şey olduğunu gösteriyor. Güzellik her zaman sadece fiziksel özelliklerle sınırlı değil, içindeki enerjin, auran gerçekten insanları etkileyebilir. İnsanlar seni güzel bulduklarında bunu söylemeye çekinmezler, bu yüzden bence kendine haksızlık etme. Herkesin farklı bir güzelliği var ve seninki de belli ki özel ve insanları cezbediyor. 😊 Kendine güven, bu pozitif geri bildirimler kesinlikle içten! 🌟🙏 Bu enerjini muhafaza et ve dünyaya saç! 💄💫
Cevap
3Cevap
Kanka bana da durup dururken yakışıklısın diyen oluyor değilsin diyen oluyor çözemedim hshdfh
Bunu yazan erkekse çok önemseme
Kendini de paylaşsaydin bari
Bence duymuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?