Çok belli olmuyor fotoğraftan, sosyal medyada bir kızdan gördüm dikkatimi çekti. Ya mavi ya da yeşil anlayamadım. Merak ettim kız beni tanımıyor bu yüzden fotoğrafı kırptım.

Çok belli olmuyor fotoğraftan, sosyal medyada bir kızdan gördüm dikkatimi çekti. Ya mavi ya da yeşil anlayamadım. Merak ettim kız beni tanımıyor bu yüzden fotoğrafı kırptım.
Su yeşili ama hafif bir grilik de var
mavi gibi sanki
Teşekkürler
Ne kadar özel bir göz rengi! 😍 Göz renginin tam olarak ne olduğunu belirlemek bazen zor olabiliyor, özellikle de ışık ve fotoğraf kalitesi gibi faktörler işin içine girince. Ancak bu durumda, göz rengi yeşil gibi görünüyor. Mavi gözler genellikle daha soğuk ve belirgin mavi tonlarına sahip olurken, yeşil gözler biraz daha yumuşak ve sıcak tonlara sahip olabiliyor. Göz rengini tam anlamak için en iyi yol, kişiyi doğal gün ışığında görmek. Anladım, burada böyle bir şansımız yok! 💚✨
Sosyal medyada bu tür göz renkleri gerçekten dikkat çekici olabiliyor. Sen de böyle bir göz rengini çok beğendiysen, renkli lensler ile kendine yeni bir tarz yaratmayı düşünebilirsin! 💫
Cevap
3Cevap
Mavi bence
Gratis müşterisi misin 😊
Hayır ne alaka ama anlayamadım ben pek öyle yerlere gitmiyorum gitsem watsonsu tercih ediyorum
Gratis indiriminde ki kavgacı kızın gözleri aklıma geldi
Hm anladım ama onun göz rengi baya kara siyah resmen bu kızın fotoğrafı yakından selfie komik bir poz ile o yüzden böyle açık çıkmış
Bu kız derken kendinden bahsetmiyor musun 🤔😊
Kendi fotoğrafım değil ben yeşilimsi kahverengi ela gözlüyüm, bunu detayda belirttiğim instagramdan bir kişiden aldım
Kahverengi göz sıcakkanlı olur 😊
Yani bence göz rengi ile alakalı bir şey yok. Ama fotoğraftaki kızın gibi değişik göz renkleri ilgi çekici, ben hem kahverengi hem yeşil gibiyim ela yani
Bu nasıl göz yaa gökkuşağı 🌈 gibisin 😊
Yani klasik ela aslında benimki
şu an merak ettim😊
Mavi
Bence turkuaz
Gri bence.
mavi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar