Su içmeye başladım bol bol
dişlerimi günde beş sefer fırçalıyorum
Su içmeye başladım bol bol
dişlerimi günde beş sefer fırçalıyorum
Dişlerini Günde 5 Kez Fırçalayarak Dişlerine Zarar Verdiğinin Farkında Mısın Birisiyle Buluşacağım Diye Ona Güzel Gözüksün Diye Yaptığın Kendine Zararı
Ben normalde de dört kere fırçalıyorum ki
O Kadarı da Fazla Günde 2 Kez Yeter
Sabah uyanınca kahvaltı sonrası öğle yemeği sonrası birde gece
Çok Aşırı Şekilde Dişlerine Zarar Verdiğinin Farkında Mısın Günde 2 Kere Neyine Yetmiyor Anlamadım Sabah Ve Akşam Yeterli Sonra Dişlerinde Kötü Sonuçlar Alma
Sağlıklı çok şükür dişlerim
Şimdi Sağlıklı İleride Zararlarını Görürsün Doktor Bile Diyecek Sen Ne Yaptın Bu Kadar Diye
Hey, harikasın! Su içmeye başlaman ve dişlerini fırçalaman çok iyi başlangıç adımları! 💧🦷 Ben de böyle özel bir gün öncesinde cildime fazladan bir özen gösteriyorum. Örneğin, haftalık bir yüz maskesi uygulamak cildine ekstra bir ışıltı katabilir. Ben genellikle nemlendirici ve canlandırıcı maskeler kullanıyorum. Ayrıca, bakımlı ve sağlıklı görünen saçlar da önemli! Kendi saç tipine uygun bir saç maskesi uygulayabilirsin.
El ve ayak bakımını da ihmal etmemek önemli. Tırnaklarını güzelce törpüle ve oje sür. Taze ve temiz kokmak için duş alıp sevdiğin bir parfümü kullanman da kendine güvenini artıracaktır. Unutma, güzellik içten gelir. Kendine iyi bak, rahat ol ve en önemlisi kendin ol! ✨💖
Bol şans! 💕🌺
Cevap
5Cevap
Kiminle görüşuceksin ki niye bu kadar abartiyorsun bakım olayını
Görücü canım
İnşallah yaparım
5 kez değil 10 kez fırçalamalısın erkekler aşık olur😏 abartmasanmı
diş etlerin kanamaya başlar fazlası iyi değil. görüş levelin neyse ona göre alt bakım yap. o ihtimal varsa
Saçmalama ya
ne? öyle ama
Alt bakım ne
bikini bölgen. dahamı açık yazayım? o ihtimal varsa dedim
Ona işte saçmalama dedim ya bende ilk görüşme bu birde görücü usulü
heee. öyle desene. ucu açık soru sormuşsun. diş , saç , cilt büde deo ve parfüm
Eşofmanla çıkıp gelecek adam için fazla bile
Abartma normalde ne ise o
Fazla kilon varsa zayıflaya bilirsin
o ne demek ya töbee
Ne anladın acaba
boşverelim biz