-Yogun Israr üzerine , arkadaş insanı her yola sürükler : )
Heyecanlıyım bir bu kalmıştı

-Yogun Israr üzerine , arkadaş insanı her yola sürükler : )
Heyecanlıyım bir bu kalmıştı

Botoks insanları güzelleştiren bir şey değil, mimik kaybına neden olan bir şey insana güzellik katamaz. Bir tuhaf oluyorlar. Şahsen ben tüm kırışıklıklarımla yaşamayı tercih ederim, 40 yaşındayım daha hiç kırışığım yok sanırım korkmadığın şey başına da gelmiyor 😄
Kadınlar için erkek dediğin şey : çenesi bol keseden çalışıcak bol yalan bol taşı gediğine oturtucak lafla... Bİr de eli maddi konu da güçlüyse işte biz bu erkeğe VURUCU ERKEK diyoruz... ağzı müthiş laf yapıcak ama!!! İsterse yüzü kamyon ezmiş gibi bir bk benzemesin cılız, güçsüz, cüce, hatta kötürüm olsun... ağzı ultra laf yapan biri tüm kadınların * da girer anüs deliğine de... * olucak ve acımıcak düşüncesiz olursa Bir ileri seviyeye geçer... Her gece 6 bin tl alan arkadaşım var ve çocuk JİGOLO değil!!! JİGOLO dediğinin fiyatı bellidir bu çocuk limitsiz karşısındakini kartı ve cebi delinenene kadar soyuyor resmen ve tüm kadınlar açmış bekliyor ki girsin bir yerlerime... ağzı mütthişş laf yapıyor çocuğun. Norveçten, danimarkadan, almanyadan kalkıp 3-4 gece avına-gtne vurdurmak için kalkıp adamın ayağına geliyorlar... Geri dönerlerken ceplerinde ancak taxi parası bırakıyor.
Jshshhs
Hey Dostoviski! 😊
Botoks yaptırmak, estetik kaygıların giderilmesi için son dönemde oldukça popüler hale geldi, ve yalnızca kadınlar değil, erkekler de bu uygulamadan faydalanıyor. Karizmayı bozmak bir yana, doğru yapıldığında seni daha taze ve dinamik gösterebilir! Önemli olan, işinde uzman birine başvurmak ve ölçülü bir uygulama yaptırmak. Abartılmadığı sürece doğal ve genç bir görünüm elde edebilirsin. Sonuçta, kendini iyi hissetmen her şeyden önemli, değil mi?
Unutma, estetik müdahalelerle ilgili en iyi kararı verecek kişi sensin! 😊✨ Herkese selamlar, bol güzellik dolu günler! 🌸💕
Cevap
13Cevap
Yurtdışından rus ve ukraynalıların getirdikleri birçok botoks denilen uyduruk şırıngaları gördükten sonra birçok önyargı oluştu bende. yaptıracaksanız bu iğnelerin nereden elde ettiklerini, markasını falan çok iyi araştırın. piyasa bu botokslarla dolu.
Aklima Gökhan ozen geldi benim pırasa bebeğim vardi ona benzemisti jqjss
Ben az yaptırdım doğal olacak insallah kötü olmaz , olursa sıcak su başarım yüzüme : )
😃profile koyarsin artik
Koyarım bakarsiniz şu an yüzüm delik deşik artı ateşim cikti bide serum yedim gece gece ; )
Ama daha gençsin gerek var miydi😃bağımlı olma da sonra
Ben arkadaş kurbanıyım ne ara karar verdik ne ara gittik hepsi bir saat içinde oldu , kahvaltı ediyorduk dışarıda birden bire kendimizi botokscuda bulduk
😃o nasil hayat ya jss o nasil arkadaş... insan kendini bir gezide bulur, ani gelişir... ani gelisen botoks seni gördüm bi😃güle güle kullan
Botoks bana da önerdiler diş yüzünden. Yaptırmadım. Nerene yaptıracaksın
Alına yaptirdim dün fazla bir şey değil abartılı, kasları yukarı kaldiralim dedi doktor o kadar
İnşallah pişman olmazsın
normal alın hiç bir şey belli. olmuyor zaten az bir şey yaptı yok gibi
Sevgilin bir şey demedi mi 😂
Sevgilim derken , kız arkadaşım o onunla birlikte gittik normal arkadaş.
Anladım
Kişinin tercihi ama erkeklere gerçekten hiç yakışmıyor ve kız gibi gözüküyorlar. Doğallık her zaman daha güzeldir.
Doğallığından çıkılmadığı ve abartı olmadığı sürece sıkıntı yok 🙋
Benimki de yaptırdı ama fazlası zarar dikkat edin 😂
Bu yaşta mı yaa 😀
Zararlı diye çok uyarıyorlar.
Ama çok fazla mimik kullanan kişilerde gerekli çok az dozda
Bozabilir, doğallık her iki cins içinde en iyisi. Gerçi artık çok yaygın çoğu insan söylemediği sürece bilemeyebiliyoruz.
bozmaz bro düzgün abartılmamış yaptığın sürece
Bilmem bozar mi da ben mecbur kalirsam yaptirabilirim ya. Su an ihtiyacim yok şükür 🤣
Gözaltına falan yaptırabilir de böyle net Anlaşılır bir şekilde cok yapılması bozuyor
Belli olmuyor ki yaptır gıtsın. Kimse farketmıyor bile bende yaptırıyorum. Bunda bişe yok
Botoks kasları esnetir ve bir süre eski haline döner ve kısır bir sirkülasyon olur bilginize
Tüm o yakışıklı erkek ünlüler yaptırıyor önemli olan ayarını az tutmak Kıvanç Tatlıtuğun botoksuna bak ne kadar doğal bir de Ertuğrulu oynayan adam vardı adını unuttum Düzyatan ona bak şişme bebek gibi
Engin Altan düzyatan
Umarım mimiklere dokundurtmamışsındır 😅 aramıza hoş geldin 🤪
Araniza gelmedim küçük bir operasyon kasları kaldırmak için abartı değil keşke sormasaydim : )
Hahahha yaptırmışsın işte bizde kaşları kaldırmak için yaptırıyoruz 🤪
Bozar tabi abi kadında da hoş değil erkekte hiç olmaz
kadında da erkekte de kısa süreli bir işlem bu tekrar tekrar yapmanız gerekecek
Bi'sey sorucam sürekli eğlenceler mekanlar botoks falan bu değirmenin suyu nerden geliyor ya?
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran kendine
Erkeklere kırışıklık yakışıyor bence. Ayrıca kaslarını oynatamayacak mimik yapamayacaksin..
Hiç tavsiye etmem illaki bozuyor. Yapay çünkü ve etkiliyor..
Kadında da erkekte de bozar İki tarafa da yakıştırmıyorum doğal olmak iyidir
Çok abartılmadığı müddetçe bozmayabilir. :)
Küçücük ufacık minicik.
Bozmayacaktır o zaman :P
Yakışırsa sorun yok.
Bakalım
İhtiyacın yokmuş gibi aslında... Karizmayı bilmem de doğal çekiciliği bozar.
Eski kafalardan çıkın artık herkes yaptira bilir ne var bunda
Vallahi gokhan özeni gördükten sonra kırışıklığa saygım arttı 😂
ortalıkta çk fazla var hastalık oldu resmen.
Sedat Peker de botokslu bir şey olmaz geçmiş olsun ahaha😂
Doğallık eyidir
Keyif içinse bozar ama psikolojini rahatsız eden ciddi bir problem varsa o başka
Dostoviski , Fiyati ne kadar. bende düsünuyorum
17 bin
Gerek yok ya her sey dogal cok daha güzel.
Niye bozsun ya bence gayet mantikli
Yooo ben olsam bende yaptırırım
Abartılmadığı sürece sıkıntı yok.
Evet bozar, çok itici
Profilden yaptırmıs gibi gorunuyosun zaten
Kardeşim boş yorum yapmayın ya sırf yorum olsun diye sacmalayip duruyorsunuz.
Bir halt gördüğünüz yok, ne paylaşıp paylaşılmayacagimi size soracak değilim, görmezden gelin..
kuşum aydin olmayacaksan sorun yok sjsjd
Olmadım
ilk günden belli olmaz o yalniz jsjs
Tamam kuşum aydın gibi oldum, Allah Allah zorla insanı saçma sapan kimliğe sokarsiniz.
ajahaha ne var ayoll min 2 mak 10 güne ortaya çıkar diye diyorum, kuşum aydıni begenmedinse Morgül var o daha beter ama sjsjsj
Ben daha 34 yaşındayım yani adamlar benden yaşça büyük sanırım o şekilde olmam
ahahaha pekialaa daha fazla ugrasmiyicim sjsjdj sırt üstü yat yüz üstü yatma söylemişlerdir zaten de sıcaktan uzak dur psikolojik bir çok etken olabilir çok botoksa bağlama
Evet biliyorum çok saçma bir gün.
Nerene botoks
Alın.
Iyy hiç erkeksi değil
Erkelwrde hemen anlasiliyor botoks oldugu
Erkeğe botoks yakışmıyor
Fazla abartı yapıyorlar
Sonucu biz de görelim bence
Kaz ayağı mı alın mi
Alın aslında bir şey yok ısrar ettiler deniyorum
Israr ile böyle bişi yapılır mı ki🤔 erkeklerin genelde iki bölgede ihtiyaç oluyor da
Sadece alın , doktor kasları biraz kaldıralım dedi bende peki dedim, kız arkadaşım dudaklarına üst bölgeye yaptırdı bende alına gaza geldim.
Hayırlı olsun
İhtiyacın yok bence ama sen bilirsin :)
Bozabilir
Evet. Bkz: Ryan Gosling
Bence bozar ne gerek var ki
Kesinlikle bozar
Yeap
Bende popo dolgusu yaptırdım yaptır gitsin
Metroseksul misin oloomm
Bozar
Evet bozuyor bence
Bozar tabi barbie ye benzio cunku