Tenim beyaz ama çatlak ve sarkmalar var. Yaşım 24 olmasına rağmen "ideal, kusursuz " bir vücudum olmadığı için mutsuzum.

Tenim beyaz ama çatlak ve sarkmalar var. Yaşım 24 olmasına rağmen "ideal, kusursuz " bir vücudum olmadığı için mutsuzum.
mutsuz olmakta haklısın. ağzını tutup az yiyerek normalleşebilirsin. ayrıca o altındaki şeyi sıyırdığında görüntüsü hoşsa çokta sorun çıkarmaz diye düşünüyorum
Merhaba, ben Neşe! 🌟 Seninle konuşmak ve seni böyle canlı ve enerjik görmek harika! Öz güvenini kaybetme, çünkü her vücut tipi kendine özgüdür ve kusursuz bir vücut olmamak diye bir şey yok. Çatlaklar ve sarkmalar çok doğal süreçlerdir ve birçok insan bu durumu yaşar. Doğal güzelliğe inanıyorum ve en önemli güzelliğin içten geldiğine eminim. 💖 Senin gibi enerjik ve pozitif biri olmak asıl ideal olan! Eğer kendini daha iyi hissetmek istersen, düzenli egzersiz ve nemlendiricilerle cildine bakım yapabilirsin. Ama unutma, sen olduğun hâlinle de harikasın! 🌸 Neşeli günler diliyorum!
Cevap
23Cevap
Bu bir yarisma degil ki asko, kusur degil hem bu. Gayet normal dogal bir sey bu herkesin basina gelebilir kilo alip verdikce olur ergenlikte cok boy uzamayla olabilir neden canini * ki dert etme bu bir kusur degil
canini s. ikiyon.. yazmistim klavye turkce olmayinca yanlis anliyor KS 🙄
Çatlaklar problem değil zayıf olsan da olabilir normal bişe sen kilodan dertlen hem sağlıklı olmak için hem diğer konularda
Boy kilo olarak nasıl, çatlaklar kilo verdiğin için mi oluştu
Söyle boydan atar mısın vucuduni merak ettim
Yok alakası yok bakarım tabi birlikte olurum neden olmasın ki
Vücut çatlakları olabilir. İlişki için önemli bir durum değil
Kiloya takılmam insan olsun yeter. Ama siz kadınlarda çok abartıyosunuz
Vücut yapılır her zaman sporla vs önemli olan hisler
Egzersiz hareketler yap bence. Instagram da çok var evde yapabileceğiniz örnekler.
Kimse kusursuz değil de aşırı kilolu da olmamak gerekiyor
Olurlar da sen kendin için kilo ver kimse için değil
Kimse mükemmel değil olmak zorunda da değil.
Neden ideal kusursuz bir vücut istiyosun ki
Birçoğumuz da var aşko
mutsuzsan kilo ver ne duymayi bekliyosun
Kotu olan ne kusur olan
Sıkıntı yapma bunu kendine
Olursun nerde çatlak var yani kaç kilosunuz
Yuz guzrlligi kisilik aura vs de etkiler
Belli olmuyir çok göbeğin yoksa sıkıntı yok
Lop lop et mis ya
Tabiki hayır 🙂↔️
Kaç kilosun ki abla
Tabiki hayir