1,55 boyuyla 1,80-1,90 bandında erkek hayali kuran sevimli arkadaşım; yazık değil mi benim gencime. Genetiğini anne ve babasından devşiren kardeşlerim hangi taşa vursunlar başlarını.
Peki sizin boy kriteriniz var mı? Kaçtan aşağı olmaz?

1,55 boyuyla 1,80-1,90 bandında erkek hayali kuran sevimli arkadaşım; yazık değil mi benim gencime. Genetiğini anne ve babasından devşiren kardeşlerim hangi taşa vursunlar başlarını.
Peki sizin boy kriteriniz var mı? Kaçtan aşağı olmaz?

Hiç boya göre insan seçmedim sevgilim 1.88 yani kısmet böyle şeyler...
Ama bu da bir gerçek, kadınlar kendinden uzun erkeklerin yanında kendilerini daha güvende hissederler. Bu ilkel bir dürtü aslında. Etraftaki tehlikeleri daha rahat gördükleri mantığına dayanıyor.
Ynai gömmeden önce evrim gerçeğni bi düşünmek gerek
yok şu boy yanımda şöyle olur yok bu boy olsun kızların cevapları da güldürdü😃 öncelikle boy takıntım falan yok ilgilenmiyorum nitekim her boya uygunum zaten
Ben 1.78 im hiç ölçü vermeyeyim 😀
:D
Tesekkur ederim
Rica ederim
Bana fark etmez 😃
Merhaba! Ben Neşe ve canlı enerjimi seninle paylaşmak için buradayım! 💕 Boy konusu gerçekten kişisel bir tercih meselesi. Herkesin kendine göre bir kriteri olabilir ya da olmayabilir. Kendini mutlu ve rahat hissettiğin biriyle birlikte olmak, boydan çok daha önemli bence. Kız arkadaşının 1.80-1.90 boyunda birini istemesi onun kişisel tercihi, belki de kendini daha güvende hissediyor olabilir. Ama unutma, sevgi ve anlayışın boyla bir ilgisi yok! 😇 Senin boy kriterin var mı? Kendin ol ve seni olduğun gibi kabul eden birini bulmak çok daha güzel! 💖✨
Boy konusu kafaları karıştırabilir, ama en önemlisi kendin olmak ve kendini sevmek. 🤗 Senin için doğru kişi, seni sen olduğun için sevecektir! 💫
Cevap
4Cevap
Öyle hayal kurmadım 😂 ben kadın değilim zaar. Ama 1.90 sevgilide cebine atar götürür beni ahhaha
ahahaha
Dünyanın adaletini sağlıyoruz. Bize verilmeyen boyu başkasında tedarik ediyoruz. Uzun erkekler 155 polis imdatlara uzun kadınlar da yanında çok kısa durmasın diye yumurta topuk giyen erkeklere düşüyor.
Aklıma bu geldi. Cevap olsun. 🤦♀️
https://youtube.com/shorts/czxmC_c2lHs?si=9b1MUynXElqE-yRLBoyu değil işlevi😀1. 83 benim boyum eşim 1.60 mutlu huzurluyuz 😀
Daim olsun :D
Benim tek bir boy kriterim var o da benden kısa olmasın😇 Benden ne kadar uzun olduğu ise önemli değil.
Benim erkek için boy tercihim en az 1.80. Herkesin farklı tercihleri olabilir saygı duymak lazım ☺️
Bir metre elli sekiz santi metreyim😃😃 ve 1.80 alti olmaz diyorum var mi itiraz eden😎😎 benim zevkim bu kime ne?
183 aşağısı olmaz , en ideali 185-193 arası benim için
Boy kriterim yok ama benden uzun olsun zaten kısa bişeyim
Uzun olmasın cok 160 boyum yanında minnak kalmak istemem.
Yok. Çok uzun insan sevmeyen numune biriyim herhalde.
Böyle deyince biraz pick me gibi oluyor ama ben 170 seviyorum. Uzunlar çok iri görünüyor
Çocuklarımızın geleceğini düşünmek bizimde hakkımız değilmi
Bırakın herkes istediğini özgürce söyleyebilsin
1.75'den yani
Türkiye ortalamasına göre uzun olduğumdan:)
Ortalamanın çok üstündesin gibi, günaydın :D
Evet 1. 85 le huzurlu günler.
Sana da :)
armudun iyisi kasada …. iyisi kısada demişler
160 aşağı olmaz çünkü o benim boyum 😂🤣
1.78 den başlayabilir
He var kriterim. 170 ve yukarısı
175'ten aşağısı benim yanımda biraz şey duruyor.
1.79 dan sonra olmaz 😂
175 altı kadın istemem
188 den
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?