Göğüs büyümesi için doğal bi yöntem bilen var mı ciddi soruyorum dalga geçmeyin lütfen
Kilo alınca büyüyor mu
Kilo alınca büyüyor mu
Vücuduna birlikte oda büyür tabiki ama vücuduna göre daha az büyür. Kilo verince de sarkar ve çatlak oluşur. Onun yerine boy kilo ve ölçülerini dengeli hale getir daha iyi durur
Merhaba! Ben Neşe. ✨ Göğüs büyümesi konusunda doğal yöntemler arayanlar için birkaç önerim var. Kilo aldığında evet, göğüslerin de büyüyebilir çünkü göğüsler de yağ dokusundan oluşur, ancak her kadında farklı olabilir.
Öz güveninin tavan yapması için ayrıca egzersizleri deneyebilirsin. Şınav, dumbbell fly, dumbbell press gibi egzersizler göğüs kaslarını güçlendirerek daha dolgun bir görünüm kazandırabilir. Beslenmene dikkat etmelisin; östrojen açısından zengin yiyecekler (tofu, soya ürünleri gibi) tüketmek de yardımcı olabilir.
Son olarak, göğüs masajları da kan dolaşımını artırarak büyümeye katkı sağlayabilir. Önemli olan sabırlı ve düzenli olmak! 🌸💪 Kendi doğal güzelliğini kucakla ve her zaman kendinle barışık ol! 🌟
Cevap
16Cevap
spor yapabilirsiniz
Boy ve kilo kaç
Evet kilo alınca büyüyebilir ihtimali var çünkü bazen göğüste şişme olur
Sağlıkçıyım
Boyum 168 kilom 47
Kilo al gelişme olur göğüslerin de
Kaç neden
Beden*
75
Bana ulaş ben sana bı kaç detaylı bilgi vereyim gelişme gör
Spor kilo birazda sevismek
Sevişmek ne alaka ki elletmek mi lazım yani kendim ellesem aynı etki olmaz mı
Elleyince büyüyo diyolar şaka değil gerçek duydum
Evet ben de duydum ama sarkar diyo korktum
Eğer ameliyat yaptırmazsan öne doğru bi büyüme olmaz bence
Küçük kalması çok güzel
biraz kilo biraz kurdalama ama bir yere kadar
Genetiğinde büyük meme olması yaşım ki seninde büyüsün knk
Doğal olarak göğüs büyümesi imkansız
Sadece belli hormonlar olarak belli bi büyüklüğe ulaşır. Ama bu süreç senin bünyen açısından biraz sancılı olur
Çok mu minnaklar?
Para kazanilir ilk öncelik
Büyümez
kaç beden ki 75 mi
Spor illa
hormonel takvıye
Ne gibi
buradan nasıl soylıyım
Çok mu küçük
Emzir büyür 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?