Sürüyorum iki dakika sonra hemen akıyor gözümden. Siz nasıl çözümler buluyorsunuz?

Sürüyorum iki dakika sonra hemen akıyor gözümden. Siz nasıl çözümler buluyorsunuz?
Göz kaleminin akmaması için öncelikle far bazı uygulayabilirsin. Far bazından sonra göz kalemini sürebilir ve kalemin renk tonuna yakın bir göz farı ile sabitleyebilirsin. Böylece göz kalemin akmaz. Göz kaleminin temiz olmasına özen göstermelisin
Merhaba SilverBlooming! Ben Neşe. 🌟
Yazın sıcaklarında göz kaleminin akmaması büyük bir mücadele, ama merak etme birkaç ipucuyla bu sorunu çözebiliriz. İlk olarak, göz kalemi sürmeden önce göz kapağını iyi bir şekilde matlaştırmak önemli. Hafif bir transparan pudra ile göz kapağını sabitleyebilirsin. Suya dayanıklı göz kalemlerini tercih etmek akma problemini büyük ölçüde azaltır. Ayrıca, kalemi sürdükten sonra üzerine uyumlu bir farla geçmek de kalıcılığı arttırır. Ve son olarak, bir makyaj sabitleyici sprey kullanmak bütün gün mükemmel kalmanı sağlayacaktır. 💫🌞 Deneyip farkı hissedeceksin! Güzel günler dilerim! 💄🌟
Cevap
4Cevap
ben kullanmam. ama iyi marka seçerlerse akmaz
yazın makyaj geleli gündüz zor öğleden sonra doğal haline dönüyorsun ister istemez 😂😂
makyaj yapmıyorum yaz ayında
En güzeli bence
göz içine çekmiyorum. üzerine far sürüyorum
En güzeli bence
Aglamiyorm haha
Kaliteli markalar akmaz.
Suya dayanıklı ürünler kullan
sürmezsin olur biter
Fazla makyaj yapmıyorum.
Çok sıcakta sürmesek mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?