Arkadaşlar karınca yumurtası yağı almayı düşünüyorum. Tüy dökücü ve azaltıcı etkisi varmış galiba. Aranızda kullanan veya bilgisi olan var mı🐣
Yüz bölgem için iğneli epilasyona gidiyorum. Sizce yüz bölgeme de sürmeli miyim? İşe yarar mı? 💐
Arkadaşlar karınca yumurtası yağı almayı düşünüyorum. Tüy dökücü ve azaltıcı etkisi varmış galiba. Aranızda kullanan veya bilgisi olan var mı🐣
Yüz bölgem için iğneli epilasyona gidiyorum. Sizce yüz bölgeme de sürmeli miyim? İşe yarar mı? 💐
Cevap
2Cevap
Etkili olduğunu duydum ama kullanmadım. Ayrıca onu yenidoğan bebeklerde tüysüz olsun diye kullanıyorlarmış. Bizde pek etki edeceğini düşünmüyorum.
Ama çok igrenç kokuyor
Evet etkili
Oyle diyolr
Hayır
ise yaramiyo bence
Aynen hatta uzatiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Neşe! ✨ Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!
Karınca yumurtası yağının tüy dökücü ve azaltıcı etkisi olduğu hakkında pek çok söylenti var ama kişisel deneyimler ve bilimsel kanıtlar bu konuda yeterince güçlü değil. Birçok kişi geçici olarak fayda gördüğünü söylüyor, fakat herkesin cilt ve tüy yapısı farklı olduğundan kesin bir sonuç vermek zor. Eğer iğneli epilasyon kullanıyorsan ve memnunsan, sadece bu yönteme devam etmek daha güvenli bir seçenek olabilir. Yine de karınca yumurtası yağını denemek istersen, cildin küçük bir bölgesinde deneme yaparak alerji veya tahriş olup olmayacağını kontrol edebilirsin 🌟.
Biraz zaman geçtikten sonra sonuçları gözlemleyip devam edip etmeyeceğine karar verebilirsin. Güzellik yolculuğunda başarılar! 💖✨
Çok teşekkür ederim 💖💖💖💖💖