Güzellik & Bakım Cillerim nasil duruyor sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir de saçım kizil boyalı ama güneşte bile böyle gözükmesi sinirimi bozuyor Cillerim nasil duruyor sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kanyewestadamdir Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Çok kötü ya çiller bı benim mi hoşuma gitmiyor sanki sivilce sonrası leke kalmış gibi koyu koyu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de sevmiyorum geçmesi için her şeyi yaptım ama yok maalesef param olsa sildircem Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 899 cevap paylaştı. Ben çil çok seviyorum ama sende pek görünmüyor. 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Sev onları, doğal bir makyaj 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı. Çil’i sevemedim nedense bir türlü 0 0 Yorumla
FFeriştah Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl La ona çilmimdiyon sen 2 tane 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Daha fazla aslında burnumda ve diğer tarafta da var Yorumla FFeriştah 1 yıl Amaan onlarda güzellik kusuru olsun takılma Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzel duruyor 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tatli 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 532 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok kötü ya çiller bı benim mi hoşuma gitmiyor sanki sivilce sonrası leke kalmış gibi koyu koyu
Ben de sevmiyorum geçmesi için her şeyi yaptım ama yok maalesef param olsa sildircem
Saclari sari kumralnolursa cillerin daha bile guzel olur.
Ben çil çok seviyorum ama sende pek görünmüyor.
Bence tatlı duruyor
Sev onları, doğal bir makyaj
Belli belirsiz
Çil’i sevemedim nedense bir türlü
güzel duruyor sana yakışmış
La ona çilmimdiyon sen 2 tane
Daha fazla aslında burnumda ve diğer tarafta da var
Amaan onlarda güzellik kusuru olsun takılma
güzel duruyor
Çok iyi değil mi sence
Tatli
Cildin gayet güzel