Hadi makyajımı puanlayalım Genelde ruj fondöten ve rimel kullanıyorum başka ne kullanabilirim allık ve göz kalemi önerisi yapar mısınız? Anime de benden size bonus olsun haha
Herhangi bir toplantıya veya işe gitmiyorsan evde de makyaj yapma bence. Eminim doğal halin daha güzel. Ayrıca makyaj malzemeleri kimyasal olduğu için cildi daha çabuk yıpratıyor.
Fondöten kusurlu cilt yoksa hiç gerekmiyor. Kapatıcı ruj maskara yeterli. İllaki yanakta hafif bir renklilik olsun diyorsan biraz pahalı ama missha likit allıkları çok güzel Kiko Nars bunlar biraz bütce gerek tabi. Ama uygun fiyatlı Gratis beaulis markası watsons lovely markasına bakabilirsin. Ben Gratis watsonstaki o markalari almadim ama cevremde memnun cok vardı. Kontür highlighter falan hiç gerek yok. Bu yaşlarda taze bir cilt güzelliği oluyor zaten💐
Benim en sevdiğim allıklarda nars orgazm likit allığı🩷
Kapatıcı tarte shape ya da nars en açık rengi
Maskara lancome idole ya da nars siyah ambalaj var o
Öncelikle bence allık mutlaka eklemelisin günlük makyajına. Özellikle yaz aylarında çok güzel duruyor. Kullandığın allıktan burnuna ve göz kapaklarına da geçersen çok güzel fresh bir görüntü oluyor. Bunun dışında abartmadan kontür yapabilirsin. Sadece elmacık kemiklerini bi tık daha çıkıntılı göstermek için yani. Aydınlatıcı da makul.
Cildin temizlenmesi, hafif bir fondöten veya çok ince bir nemlendirici uygulanması, allık, kontür, göz makyajı, göz kalemi, dudak kalemi ve dudak rengi. Yeterlimi efenim?