Esmer değilim ki Çok esmer hiç değilim Anlamıyorum ya esmer olsam daha iyiydi yani. Çünkü bakıyorum onlarda bu kadar yok gibi
Ben sarışın değilim ama beyaz tenliyim saçım kaşlarım çok koyu renkte, siyah Tüylü biriyim ya.. kol bacak alınmasa vay halime yani Beyaz tenle iş bitmiyor 😂
Yani bacaklarda almasam yoğun oluyor bilek kısmına doğru ama üst bacakta az mesela Kollarımda da biraz var denebilir Bilmiyorum bir görünmek lazım dediğin gibi
Yok ya kötü durmuyor ama gözüne batmış gibi. Şöyle düşün, diyelim yüzünde sivilce çıktı. Büyük bi sivilce değil ama aynaya gidip ara ara baktıkça o senin gözüne batar ve çok büyük bi sivilceymiş gibi gözükür. Onun gibi, ben öyle düşündüm.
İşte olabiliyor öyle Kadınların pürüzsüz olmasına alışmış herkes Bakım olmasa asla öyle olmaz ama erkek eli erkek bacağı derler doğal haline İnanmıyorlar
Ya benim de şüphelerim var ama kimi normal diyor yine de baktırmak lazım Ben mesela bacağımı almasam erkek bacağı gibi oluyor Gören inanmaz yani Ama alınmasa herkeste öyle olur diyenler de var anlamadım Ayağımda benim de var Yüzüm de de tek tük olsa da var Yanak kısmımda
ben lazerliyim ama kıllarım bitmedi beyaz pudralı lateks eldiven kullanmaya başladım baya azalttı hatta bazı yerlerinde hiç cıkmadı kıllarını aldiktan sonra o bölgeye karınca yumurtası yağı sür daha çıkmaz
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Parmak boğumlarında çıkan tüyler normal mi bir kız için? Erkek eli demeyin tırnaklardan da anlaşılıyordur olmadığı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok esmer kişilerde olabiliyor genelde bu ya
Esmer değilim ki
Çok esmer hiç değilim
Anlamıyorum ya esmer olsam daha iyiydi yani. Çünkü bakıyorum onlarda bu kadar yok gibi
Ben sarışın değilim ama beyaz tenliyim saçım kaşlarım çok koyu renkte, siyah
Tüylü biriyim ya.. kol bacak alınmasa vay halime yani
Beyaz tenle iş bitmiyor 😂
Haklısın valla aşırı sarışın olan insanlarda bile olabiliyor 😄
Başka bölgelerinde de bu tür kıllanma problemi varsa bir endokrinolojiye gözükmeni tavsiye ederim. Normal gözükmüyor maalesef
Kadın doğum değil mi hormon testi için
Yani bacaklarda almasam yoğun oluyor bilek kısmına doğru ama üst bacakta az mesela
Kollarımda da biraz var denebilir
Bilmiyorum bir görünmek lazım dediğin gibi
Erkek eli yav bu beyler inanmayın, hayalleriniz suya düşmesin.
Tırnakları da mı görmüyorsun
Exit
O kadardan bişey olmaz ama rahatsız ediyosa lazer yaptır. Alsan da tekrar çıkar
Çok kötü duruyor
Ağda kullanıyorum sürekli ama lazere gitmem gerek
Yok ya kötü durmuyor ama gözüne batmış gibi. Şöyle düşün, diyelim yüzünde sivilce çıktı. Büyük bi sivilce değil ama aynaya gidip ara ara baktıkça o senin gözüne batar ve çok büyük bi sivilceymiş gibi gözükür. Onun gibi, ben öyle düşündüm.
Hiçbir kadının parmağında bu kadar tüy yok ya
Olsa da alınıyordur yani
Yok görüyorum, sakalı olan da gördüm vücudunda erkek gibi kılı olan da, gençlerdi üstelik
İşte olabiliyor öyle
Kadınların pürüzsüz olmasına alışmış herkes
Bakım olmasa asla öyle olmaz ama erkek eli erkek bacağı derler doğal haline
İnanmıyorlar
Yok bu bakımla ilgili değil, hormonal baya. Çok fazla vardı.
Hormon kaynaklı bu ilk boğumda herkesin var ama ikinci boğum tamamen hormonal sorun baktırmanı tavsiye ederim
Üst boğumu mu diyorsun
Benim de aklıma gelmiyor değil acaba hormonal bir sorun mu var diye baktırmayı düşünüyorum
Tırnağa yakın olan yerde genelde olmaz benımde boyle ve hormon seviyelerim berbat sadece anormal tüy çıkması elde de degil ayak üatüde oyle
Ya benim de şüphelerim var ama kimi normal diyor yine de baktırmak lazım
Ben mesela bacağımı almasam erkek bacağı gibi oluyor
Gören inanmaz yani
Ama alınmasa herkeste öyle olur diyenler de var anlamadım
Ayağımda benim de var
Yüzüm de de tek tük olsa da var
Yanak kısmımda
Oyle işte erkek gibi oluyor ve cok seye sebep oluyor regl düzenini de bozar sen kontrol ettir cokta takılma kıla tüye sağlığın her şeyden önemli:)
Evet evet haklısın
O düzende sorun yok ama baktırayım yine de teşekkürler
eldiven ile al o baya azaltıyo
Bu sefer azalınca lazer bitirir mi
ben lazerliyim ama kıllarım bitmedi beyaz pudralı lateks eldiven kullanmaya başladım baya azalttı hatta bazı yerlerinde hiç cıkmadı
kıllarını aldiktan sonra o bölgeye karınca yumurtası yağı sür daha çıkmaz
İlk lazer yaptırayım diyorum
O yağı denedim ama düzenli kullanamadım
düzenli kullanmak lazım en az 3 gun surmek lazim
Haftada değil mi
lazerde yaptirabilirsin sen bilirsin ama bence bitirmiyo kılları
3 gece üst üste surmek lazimmis
Kalın siyah olunca bitiyormuş ama bilemedim
benim genel olarak kıllarım siyahtır ama bitmedi yani bence kesin cözüm lazer değil
Iyk atmayalım lütfenn
Horman bozukluğu olabilir
*Hormon
Kız eli ile alakası yok elinin, üzgünüm
Lazer
Ben de öyle düşünüyorum ama umarım alındıktan sonra delik izleri kalmaz
Lazere git
Abla al onları iyi durmuyor
genetik olabiliyor
güzell
Hj yapabilir misin
korktum senden