Burun ucum düşük ve büyük. Üstelik kamburlu. Ne kadar tutar?
Kaşlarımı toparlattırıcam bu arada dalga geçmeyin insan gibi yorum yapın.

Burun ucum düşük ve büyük. Üstelik kamburlu. Ne kadar tutar?
Kaşlarımı toparlattırıcam bu arada dalga geçmeyin insan gibi yorum yapın.
Bazen herşeyi mükemmel edeyim derken büyük resmi bozduğunuzun farkında olamıyorsunuz demi. Yüz tane güzel şey var yüzünde bırak burnun öyle kalsın çirkin mi olacaksın sanki öyle
Teşekkürler
Cevap
44Cevap
Suanda ortalama 60-70 burun ameliyatı bence tavsiyem. Ameliyattan önce dolgu yaptır dolgu 3-5 aradı. Dokgu 7-8 ay durur ondan sonra kendini toparlayınca ameliyat olursun
Bazen dolgu eriyemiyebiliyo ve ameliyatı zorlaştırıyo. Dolgu büyüten bişey benim sıkıntı zaten burun ucunda. Neden daha büyük bir burun ucu isteyeyim ki?
Dolgunun kalitesine göre. İyi bir yerde yaptırırsan sorun olmaz ben yaptırmıstım gayet memnunum. Bir estetisyenle konus en kötü o seni yönlendirir
Aynı burun yapısına sahip arkadaşım devlette yaptırdı ve çok iyi oldu 23 bin tl oldu özelde 50 bin çektiler
Özel daha iyi bence
Yok hiç bir fark yok özel de olan arkadaşım da var ikinci kez ameliyat olucak, doktorun iyiyse mükemmel yapıyor mesela ben bedava oldum benim de çok iyi oldu ve benim ameliyatım çok zordu kimse yapmadı o adam yaptı
Anladım ama ben korkuyorum baya ya
Senin daha kolay ve iki günde sokağa çıkabilirsin o kadar kolay yani ben bir ay çıkamadım
Önden güzel görünüyor da yandan sanırım çıkıntılı duruyor. Yüzüne yakışıyor ameliyatlık bi durum yok.
Estetik alanda tanıdıklar var, mevki İstanbul'da ve cok iyi estetik hastanesi.. Ücretsiz muayene ve ücret konusunu görüşebilirsin.
İkizim olma ihtimalin var mı acaba 😅
Bence hiç gerek yok böyle de çok güzel görüyorsun, öyle çok göze batan bi şey yok bence burnunda.
ne gerek var tek tek biyerlerimize takılcak olsak cok yer var boş ver Alalh bagıslasın güzelsin
Bu burunu toparlamak için helalinden 200k gider
Yanaklarından önünü göremiyosun sanırım
Ayrıca her soruma geliyosun senle muhattap olmak istemiyorum anlasan keşke
🤣tanımadığım insan olsan vay be adamdaki özgüvene bak derdim. Ama biliyorum ki içi boş:D
Ahahah ben kindarım galiba unutmamışım. Simandan dolayı falan asla değil, arkamdan konuştukların yüzünden belki de:dd iki yüzlü seni
Çilingirci berkay:dd
Çok iyi olur👍arkamdan konuşup yüzüme güldüğün için utanır mısın bilmem:d her neyse @Rabiaa3675 engelle.
🤣ne tesadüf sen de bende engellisin. Ben senin gibi dedikodu yapmadım, atıp tutmadım arkandan olanı söylemişimdir her zaman. Her neyse mümkün olası karşıma çıkmasan çok makbule geçer. Hadi güle güle
Aynen hayal dünyası:d
👋
Çok duru duruyosun bence böyle, yaptirirsan masumiyetin gider
Gayet güzelsin daha iyi hissedeceksen yaptır ama böyle gayet güzel
Niye yaptiricaksin cok guzel yuzun var delirdin mi?
Hiç gerek yok çok güzel görünüyorsun, çok ciddiyim.
Sadece görünüş için ise kanımca gerek yok hee ama sağlık sorunu teşkil ediyorsa tabi sağlık önemli.
Hiç gerek yok iyisin de orayi açip öyle şeyler giyip neden kapatiyorsunuz bazilairnizi anlamak zor😆
Olum saçma şekilde ilk defa esmere düştüm neden bu kadar güzelsin çok saçma
Esmer değilim..
Gayet de esmersin
Kemal sana noluyor olum uza
Fotoda öyle çıkmış.
Normalde buğday mısın
Valla üç yıl önce arkadaşım medicanada 16 binr yaptırmıştı o zamanlar bu kadar popüler değildi
Güzelsin ama sıradan bir görüntün var. Saçlar neden boyalı değil kaşlar neden bakımsız kirpiklerde olmamış. Acaba giyim tarzın nasıl.
Boyalı olmak mı zorunda? Ne kadar gerizaklısın çoğunluğunun aksine bıyalı olmadığı için sıradan değil aksine. Sen mi olup olmadığına karar veriyosun kuş beyinli. Bi pp koy da seni de eleştirelim
Bence şu an bile çok güzelsin ama en az 70 bin gider
Ne gereği var cadi burunmusunki sen gayet guzelsinz işte
Tutar Ama yapyerine güre 30000 den 50000 e kadar ama yaptırmana gerek yok burnun güzel bişeyi yok
Gerek yok gibi duruyor çok güzel bence
Teşekkür ederim💕
Burnun normal görünüyor boşa para dökmeye değmez.
Bu açıda yine düzgün normalde daha düşük burun ucum öyle düşün
Yok be bence kötü durmuyor ama yine de sen bilirsin.
Thx
Rica
Sen hiç burnunu bozma, böyle iyi
Bence bu güzelliği bozma
50-60 bin kadar tutar
Bence gayet düzgün burnun var
Bence gerek yok, orjinali bozmayin
Sonra düşüyor filan pisman olursun
Yaptırma bence
Burnuna rağmen çok güzelsin
Burnun çirkin değil bence yaptirma
Neden gereksiz gibi duruyor