1 yılGüzel denilmesi genellikle şey oluyor hem dediğin gibi hem de ekstra olarak biraz özgüvenli ve bir şey sorduğun zaman veya konuşmak istediğin zaman seni terslememeleri bizimkileri etkiliyor olabilir sürekli öyle denildiği için bende onların yalancısı olabilirim de
016 Yorumla
Soran1 yılKanka terslememenşn neresinden etkileniyor insanlar
- 1 yıl
Ya işte bazı memlekette kızlar direk rest çektiği için yani kezban dedikleri kişiler nasıl öyle oluyorsa bunların kafa da böyle çalışıyor terslenmeyince iyi lan güzel hiç uğraşmadım oluyor ondan güzel bulduklarını söylüyorlar bende anlamadım bizim kafalar harbi çok boktan çalışma mekanizmasına bak ndfndndkd
Soran1 yılHahahhshsjsh aydınlanma yaşadın
- 1 yıl
Yok artık ben bizim beyinleri tahmin edemiyorum aslında kadınların farklı ve çok dalgalı beyinleri çalışıyor diyordum ama ben uzun zamandır bok gibi ve fantastik çalıştığını öğrenmiştim , bu uygulama da daha da çok öğrendim nem yazıp meme anlayacak tonla insan gördüm jscndjckkdds
Soran1 yılKadınlarınkş normal çalışıyor aslında erkeklerin çok düz mantık sködlcöfç
- 1 yıl
Her şeye düşünce olarak farklı yorumlarda bulunuyor yani olması gereken ama sizden bir konu hakkında çok fantastik bir şey duymadım ama erkeğin ulan mk salağı ben ne demisim sen buradan bunu nasıl çıkarttın diyen bir çok feryat eden kadın gördüm burada ndncnfnfndmff
Soran1 yılGüldüm valla ben de mi erkeğim aklıma bir şey geldi bu kadar saçma anladığım odöwşşdşwld
- 1 yıl
Giderek bu uygulamada olduğun sürece beyin fonksiyonların ölüyor akıllı organizmalar gidiyor yerine bunların ki alıyor ve Windows shut-down anam dükkanı kapat git ondan sonra sende bunlardan olmuş olursun jdndndkfkdkd
Soran1 yılHa yok be uygulamadan değil ben bi kez tura katılmıştım turda tuvalet molası verilmişti içerde bi abi uyuyakalmış bende otobüse giderken gördüm hareketler falan yapıyor anlamadım tabi bana git diyor sandım meğersem şöförü çağır diyormuş adam tuvalete gidemedi çok komik bir anı kaldı sşdödşçc
- 1 yıl
Ulan tuvalette uyumayı beceren tek cinssiz ya valla şaşırmadım olabilir hayır onun durdurması ve izlemesi de ayrı komedi olmuştur jfnfmdmdmdkdld
Soran1 yılHayır be otobüste uyuyordu ldöwldöd
- 1 yıl
Tuvalete gidemediği için mi durdurmak için mi kaptanı çağırmış bak fonksiyonlar yok olmaya başladı jfnfmdmdmdldld
Soran1 yılOtobüstü kapattılar hırsızlık olmasın WC’ye giderken herkes diye bu adamda içerde otobüste uyuyakalmış işte beni görüyor otobüse en yakın el kol hareketi yapıyor şöförü çağır kapıyı açsın diye ben de gidiyorum bi daha gelmiyorum dldmlwödlf
- 1 yıl
Nddnksdkdkdkdkdkdmfmdkfkfkfkfkf aramıza hoş geldin, deli mk bana afrika kabile dansı yapıyor herhalde sndndmdkdkdkddkfkf
Soran1 yılBenim sadece gitmem daha konik spdşwşdlşsöd
- 1 yıl
O an çekilmesi lazımdı djcndmcmdmfmdmfnff
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılİzmirliler genelde Balkan göçmeni olduğu için bazı özellikleri diğer bölgelerdeki insanlardan farklı oluyor ve bu yüzden de ilgi çekici geliyor olabilir. Ama dediğin gibi olay fizikle alakalı daha çok, yüzle değil. Mesela Ruslara da güzel denmesinin sebebi fizikleri. Yüz güzelliği biraz daha farklı bir şey. Belirli bir bölgesi yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılgüzellik görecelidir. güzel olan vardır
00 Yorumla
1 yılİzmir kızı kadar ulkemin birncok kızı güzel ama mesele şu İzmir biraz dhaa cüretkar giyiniyor malûm sıcaklar. Görmemiş abazalarda çıplaklığı güzellik sanıyor bu yüzden bundan bahsede bahsede adı çıktı oranın
11 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru diyorsun
1 yılIzmirli hiç kiz görmedim ama trakya bölgesinde güzel kızlar var İzmirli insanda balkan kökenli olduğuna göre güzel olduğunu düşünüyorum
03 Yorumla
Soran1 yılKökene bağlı değil artık çünkü insanların ırkı karmakarışık oldu
- 1 yıl
Haklısın ama yine de trakya gelince farki görüyorum
- 1 yıl
Bence daha güzeller
1 yılAnadan üryan geziyorlar bu da erkeklere güzel gelir
314 Yorumla- 1 yıl
Kapalı olup yediği halt kalmayan kızlar da gördük bu açık saçık kızlara laf söylemekten vazgeçtin artık
- 1 yıl
@DerFlieger mesele kapalinin ne yaptığı değil. Açıklara bakma sebebiniz çıplak olmaları. Hem sana ne avukat değilsin sana ne oluyor
- 1 yıl
@Edatekn sen misin avukat sana ne oluyor peki? Erkekler açığa bakıyor diye saçma sapan bir tez sunma ayrıca, kapalı kız fetişi olan bir sürü sapkın sapık erkek var bu bakma olayının açık veya kapalı olmasıyla hiç alakası yok.
- 1 yıl
@DerFlieger benim yazdıklarımı bana yazma. Avukat olan sensin. Konunun kapalilara alakası yok. Senin zoruna gitmiş açıklara laf edilmesi sana ne kadın mısın sen. Bu kadar çıplak et düşkünü olduğunu belli etme.
- 1 yıl
@Edatekn Çıplak et düşkünü ne ya Allah'ın comarı? Senin ortadoğu arap zihniyetin bu kadar basıyor işte... Siz açık kızların açık olmasını suç olarak gösterirseniz bende çıkarım savunurum bunun için kadın olmama gerek yok ama senin gibi ortadoğu kafasındaki birisi bunu anlayamaz tabi. Verecek cevap bulamayınca saçma sapan yakıştırmalar ile konuyu saptırmaya çalışma.
- 1 yıl
@DerFlieger bla bla bla kız açıklardan bahsetmiş senin gibi geri kafalı çınar bedevi hemen kapalilara saldırmış ayaklarına kapanıyor musun Arap vahabisi. Açıklar gözünü doyuracak diye kapanmasın diye kırk takla atıyorsun aman kadınlar kapanırsa sen kime bakacaksın ezik. Umarım geberirsin.
- 1 yıl
@DerFlieger konuyu saptıran sensin sefil. Kız açıklardan bahsediyor sense kapalilara saldırıyorsun. Ne b*k olduklarının biliyoruz. Seninde ne b*k olduğunu biliyoruz. Amacın göz doyurmak obje.
- 1 yıl
@Edatekn gerçekleri duyunca nasıl da kudurdu bak bak Arap comarı seni 😄 Git ötede kudur ama bildirim geliyor
- 1 yıl
@DerFlieger Arap bedevisi biz açıkların ne olduğunu söyleyince kudurup saldıran sensin nasılda vahşi bir hayvan gibi saldırdin konuyu başka yere cektin et meraklısı. d
- 1 yıl
@DerFlieger gerçekler açıkların erkekler için açıldığı. Sende bunu biliyorsunda bize karşı kabul etmek hoşuna gitmiyor çünkü et sevdiğin için ve kapalilari göremedigin için kuduruyorsun köpek gibi ahahaha
- 1 yıl
Aile baskısı ile kapanma başkadır kişinin gönlünde iman varsa Allah korkusu olur. Allah korkusu olan ise tutarlı davranır. Açık olur ama zina etmez ama şu var göz zinasina sebep olur, kapalı olur ama beden zinasina sebep olur. Tutarlı insan inanclidir hayâ edep perdesi vardır. Hem Allah'ın kuralını ayetini taşır ve uygular.
- 1 yıl
Bunun niyeti başka. Gözüyle bir kişi bile görmemiştir kapalinin zina yaptığını iftira atar. Allah sorsun hesabını hellaleşemeyeceği insanların hakkına girer kul hakkıda ödenmez. Özellikle müslüman bir kıza iftira atıyor kendi nefsine uyan zina yapan kızları akliyorsa Allah ıslah etsin.
- 1 yıl
@Edatekn @Edatekn Gözümle çok kişi gördüm merak etme senin gibi saçma sapan iddialarda bulunmuyorum iftira atmak benim işim değil, zamanında otelde çalıştım ben oraya sevgileri ile pek çok imam hatip öğrenci kız geliyordu, başları kapalıydı ama kucaktan inmiyorlardı Allah'ın angutu seni al öğrendin mi şimdi? Her açık kız nasıl orspu olmuyorsa her kapalı kız da namuslu olmuyor ben sana bunu anlatıyorum ama kafan almadığı için gereksiz polemik yaratıyorsun ve açık kızların hala erkekler için açıldığını iddia ediyorsun yazık kafana
1 yılİzmirin kızları çok açık giyindikleri için öyle söylenmiş bence
11 Yorumla
Soran1 yılEvet ama farkında değiller
1 yılyanı bu demek oluyorkı senınde fızıgın guzel :D
16 Yorumla
Soran1 yılGenelleme diye bir şey var tabi
- 1 yıl
ben antalyalıyım bence benımde fızıgım cırkın ama :D
Soran1 yılAntalyalılar daha güzel
- 1 yıl
emın ol kı senın kadar degılımdır
Soran1 yılEnerjiniz yeter
- 1 yıl
tesekkur ederım canım konusmakıstersen tkatabılırsın
Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. İki yıl yaşadım İzmir kızları ayrı güzellikte onları çok sevdim bence onların yeri bende baska
00 YorumlaArtık her yerde tek tip kizlar var o yüzden evet
04 Yorumla
Soran1 yılHer yer güzel o zaman
Soran1 yılBen yunanistana gittim geçen ay emin ol orada da durum aynı Yunanlıların geni çok daha güzel mesela ama hepsi giyimine kadar aynıydı kendi zevkleri yoktu hatta burada da aynı siyah mini şort ya da kısa şort üstüne siyah crop
- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılEvet, twitter'da ve bu sitede gördüğüm kadarıyla.
01 Yorumla
Soran1 yılSosyal medyada herkes güzeldir
1 yılHayır değiller hepsi çingene çoğunluğu reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler böyle bir slogan çıkmış ortsya işte
00 Yorumla
1 yılYüzü güzel olanlar var ama genelde vücutlarını sergilediklerinden erkekler kör olur
02 Yorumla
Soran1 yılDürüstsün
- 1 yıl
Bu yüzden hep yalnızım
İzmir kızları evet çok güzel, ve bunun da farkındalar. güzel olduklarını biliyolar :D
07 Yorumla
Soran1 yılAbi sen yüzlerine baktığına emin misin
Soran1 yılSen bilirsin ama yokluktan çık bence
Soran1 yılO kadar ülke gezdim çok çok daha güzel kızlar gördüm hiçbiri bu şehir kadar kasılmadı
Soran1 yılTamam da en başta yorumu yapan sensin
orjinalleri yörük tipli yuvarlak yüzlü kısa olur. huyları tatlıdır ama
02 Yorumla
Soran1 yılHuylarına laf yok orijinal ya da değil buradakileri kastediyorum işte bence yüzleri değil fizikleri iyi
1 yılSen izmirlimisin yoksa kuzey iraktan İzmir'e mi gittin
02 Yorumla
Soran1 yılValla en son Bulgaristan’dan geldim olur mu
- 1 yıl
Cimriiii
1 yılÇok güzeller İzmir bu konuda bir numara bir tane kıl yok bıyık yok kolları tertemiz hepsinin
05 Yorumla
Soran1 yılŞdöqpldowldlwldlwldlwl ben yanlış İzmir’de miyim
- 1 yıl
Hayda onlarda mı sakal bırakmaya başladı?
Soran1 yılValla tek tüysüz kız benimdir oda babamın genleri sağolsun
- 1 yıl
Yalan konuşma
Soran1 yılİşim olmaz
Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Yok ya şehir efsanesi her ilin kendine has güzel kızları vardır
10 YorumlaGüzeller tabi İzmir ülkede 1 numara ardından Antalya gelir
02 Yorumla- 1 yıl
Eskşehir 1. sırada bence
1 yılgüzellik değil bi duruşları ve havaları auraları var
00 Yorumlaiçinde afet olanlarda var ama genele bakarsan değiller
00 Yorumla
1 yılGüzel olmak için her şeyi makyajı yapan kizlar güzel degildir
00 Yorumla
1 yılİzmir'de bir hafta kadar kaldım bence olay özgüvenleri. özgüvenli insan her yönden daha çekici gelir onlarınki de bu hesap. yoksa Ankara kayseride felan daha güzellerini gördüm tabi
02 Yorumla
Soran1 yılÖzgüvenlerinin sebebi erkekler
- 1 yıl
nasıl yani erkekler derkenn? anlayamadım ben bunu bilemedim
Gizli Üye(18-24)1 yılGuzellerde var cirkinlerde fakat havaları cok hoş. Cok tripli degiller. İkilemde birakmazlar. Benim tanidiklarim oyleydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFiziğin güzel olsa ne olmuş bir sürü kız var böyle
01 Yorumla
Soran1 yılBen de böyle diyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılYa çiplak gezdikleri için güzel gözüküyorlar İzmir kizlari bence basit çoğu ve bunda hakliyim
12 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle diyorum ya ama kimse katılmıyor
Cevap sahibi1 yılÖyle boş ver aklı olan ztn anlar bunu yüzlerindekini silseler normal pantolonla şeyle çiksalar emin ol normal bi kizdan farklari olmaz dikkat çekmezler zaten yarisi bozuk oranin kizlarinin
1 yılKanka, İzmir kızları gerçekten çok güzel derler, havasından mı suyundan mı bilinmez ama görülmeye değer.
Kanka profilimdeki son soruya bakabilir misin?
01 Yorumla
Soran1 yılKanka kastettikleri şey yüz değil fizik ve açıklıktı her zaman havasını suyunu katarsan aynı hava su Antalya’da da var soruna baktım cevabım fikrim yok
Gizli Üye(30-35)1 yılDenildigi kadar değil bence. Zaten İzmir'de izmirli yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel mi bilmiyorum ama çok iyi sevişiyorlar
00 Yorumla
1 yılİzmir kızı varoşlara göre normal yoksa aham şaham bi esprisi yok
00 Yorumlaİzmirin halki egosuz daha samimi ama çok iciyorlar
010 Yorumla
Soran1 yılEvet ama sorum güzellik
Soran1 yılYüzlerine baktığına emin miyiz çünkü erkeklerin sadece çıplaklık üzerine böyle şeyler demesi de mümkün hatta gözümle gördüm çalıştığım yerde iki kız var biri yüz mankeni diğer oranın çalışanı fiziği gerçekten iyi ama bu erkekler tahmin et kimin içine düşüyor
Soran1 yılTanıyorum hepsini erkeklerin güzelliği fizikten sandığını düşünüyorum hala buraya gelen Ruslar yüzlerine bakmıyorlar
Soran1 yılAbi savunmak için elinden ne geliyorsa yaptın resmen bana komik geliyor çünkü dünyaya açılman gerekli ne demek istediğimi anlamak için
Soran1 yılGözünü açma diyelim yoksa keyfin ve kahyasına kalmış
- Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılSen güzel değil misin yani
01 Yorumla
Soran1 yılKonu ben değilim
1 yılBence hayır normal guzellikte
10 YorumlaYarı İzmir yarı ankarayim blmm yani
10 Yorumla
1 yılyani onlar da normal insan ne olacak
00 Yorumla
1 yılOkumak için gitmeyi çok istemiştim bir ara
00 Yorumla
1 yılBilmem ben, bana benimki güzel sadece
00 Yorumla
1 yılTrakya kızları der susarım
00 Yorumla
1 yılİzmir deyilde her kiz guzeldir
00 Yorumla
1 yılTürk kızları güzel değil bence
00 Yorumla
1 yılBursa kızlarını hiç görmemiş tayfa derim 😂
00 YorumlaBilmem görmek lazım
00 Yorumla
1 yılBilmem görmedim
00 Yorumla
1 yılİzmirli kadınlar demek istedin sanırım.
00 Yorumla
1 yılYok ya şehir efsanesi
00 Yorumla
1 yılS1kileten yüksek olabilir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılHiç görmedim İzmir'li. Bilmiyorum.
00 Yorumla Resmini göstersene bi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAntalya'da daha güzelleri var
11 Yorumla
Soran1 yılBence de
Hemdee coooooook
01 Yorumla
Soran1 yılMk abazası
1 yılVallaha hepsi güzel aynı Trakya kızları gibi
02 Yorumla
Soran1 yılAbi bu yaşa kadar nasıl doymadın
- 1 yıl
Çoktan doydum evlenecektim gözü zenginlerdeymiş
- Güzellik & Bakım konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılİzmire has degil
02 Yorumla
Soran1 yılNereye has
- 1 yıl
Herywrde güzel kız var çirkinde var
Evet gyzeller peki sen guzelmisin
03 Yorumla
Soran1 yılFiziğe bakıp yorum yapan biri daha
1 yılGörmek lazım ama geneli güzel çekici
01 Yorumla
Soran1 yılAbim öyle değil bence
- Güzellik & Bakım konusunda 502 cevap paylaştı.
1 yılBakımlılar mı
04 Yorumla
Soran1 yılHer Bakımlı olan güzel mi
- 1 yıl
İyi yapılan bakım güzelleştirir
Soran1 yılEvet ama güzel olduğun anlamına gelmez
- 1 yıl
Bakımlı olduğu sürece güzeldir bence
1 yılEvet harikalar hem fiziki hem yatakta
02 Yorumla
Soran1 yılDayı seni ilgilendirmiyor ki
- 1 yıl
Neden ki
Her bakımlı kız güzeldir ❤️
10 Yorumla
1 yılAbartiyorkar
10 YorumlaEvet çok güzel oluyorlar
10 Yorumla
1 yılbi kısmı aadecev
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılGuzel
00 Yorumla Hayır değil
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler